Navesti primjer kad strasni bjelica nije dao zuti i reci da nam se silji..

Haj pokrij se po vugli azmirati, ne blamiraj se dalje..
Slusat ce on Glisica nakon srijede. Ovi iz Zenice su u autobusu veceras svoju dozu odslusali pri povratku u Cernobil.High je napisao/la:Ma @kurchichić se samo blamira.
joker90 je napisao/la:Ma jok, to je vas fazon, da gledate na tuđem stadionu kako domacini dizu pehare dok je to vama najblize sto ste ikad prisli toj kanti!
HElo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ma jok, to je vas fazon, da gledate na tuđem stadionu kako domacini dizu pehare dok je to vama najblize sto ste ikad prisli toj kanti!
Bgm, sve su prilike da ce te vi ove godine dignuti samo ovo :
A i kako sam nacuo Ješiceva supruga sa nestrpljenjem iscekuje vasu ovogodisnju "titulu", šta ces voli gospođa zlato
On ga je prvi probo znači.uNbx je napisao/la:Prosipaš njemu fazon sa qrcem, koji je on prvi prosuo na forumu, ako se ne varam. Bra'o dečko.
Ja ih onda zajebavao za trofej koji imaju, sad oni isto prosipaju, sta ti je reci originalnost.uNbx je napisao/la:Prosipaš njemu fazon sa qrcem, koji je on prvi prosuo na forumu, ako se ne varam. Bra'o dečko.
Jesi sad ponosan na sebe? Jesi vidio sta si uradiojoker90 je napisao/la:Ja ih onda zajebavao za trofej koji imaju, sad oni isto prosipaju, sta ti je reci originalnost.uNbx je napisao/la:Prosipaš njemu fazon sa qrcem, koji je on prvi prosuo na forumu, ako se ne varam. Bra'o dečko.
Sta ti je glavonja, idi vrsi pritisak na savez da poprave terene, dosta sto nas davis s glupostimaFrancescoTotti je napisao/la:Aldine idi spavaj,popusti raju
I jos ga fino pozlatili..Mozda ga hoce pokloniti svom precjeniku, inace pobjedniku prestiznog takmicenja ''Prvo vime dijaspore''joker90 je napisao/la:Ja ih onda zajebavao za trofej koji imaju, sad oni isto prosipaju, sta ti je reci originalnost.uNbx je napisao/la:Prosipaš njemu fazon sa qrcem, koji je on prvi prosuo na forumu, ako se ne varam. Bra'o dečko.
Prvi put da se slazem s tobomamazon je napisao/la:Vidi se kakvi tipovi ovdje pisu, ipak je ovo seoski humor koji samo oni shvataju..
Cuj orginalnostjoker90 je napisao/la:Ja ih onda zajebavao za trofej koji imaju, sad oni isto prosipaju, sta ti je reci originalnost.uNbx je napisao/la:Prosipaš njemu fazon sa qrcem, koji je on prvi prosuo na forumu, ako se ne varam. Bra'o dečko.
Ja sam vama postavio drvenu kitu(vas jedini trofej za 90+godina)!HElo je napisao/la:Cuj orginalnostjoker90 je napisao/la:Ja ih onda zajebavao za trofej koji imaju, sad oni isto prosipaju, sta ti je reci originalnost.uNbx je napisao/la:Prosipaš njemu fazon sa qrcem, koji je on prvi prosuo na forumu, ako se ne varam. Bra'o dečko.![]()
Joker-zlatni pimpek trade mark