PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ovdje vas je najvise budnih, imal ko stream za McGregora vcrs ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kažu da su osvojili Mitropa Kup iako službeno taj podatak ne postoji, mada vjerovat ćemo im na riječ, nebi oni slagali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
jesi levat, stream moš naći đe hošDoeTz je napisao/la:Ovdje vas je najvise budnih, imal ko stream za McGregora vcrs ?
Pa daj da ne bi palo saketanjeChinaglia je napisao/la:jesi levat, stream moš naći đe hošDoeTz je napisao/la:Ovdje vas je najvise budnih, imal ko stream za McGregora vcrs ?

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
bring it on sisterDoeTz je napisao/la:Pa daj da ne bi palo saketanjeChinaglia je napisao/la:jesi levat, stream moš naći đe hošDoeTz je napisao/la:Ovdje vas je najvise budnih, imal ko stream za McGregora vcrs ?

Zar nisi dovoljno utucen nakon sto te ona isfura za sutra ? Zasto ti ovo trebaChinaglia je napisao/la: bring it on sister

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
čovjek kada pije, ne razmišljaDoeTz je napisao/la:Zar nisi dovoljno utucen nakon sto te ona isfura za sutra ? Zasto ti ovo trebaChinaglia je napisao/la: bring it on sister

Đešš na Gokua
Ajd budi koristan jednom u zivotu i daj brajti stream

Ajd budi koristan jednom u zivotu i daj brajti stream

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
odoh gledat' seriju, dobit' ćeš stream ako ne zaboravim i ako mi se bude dalo 

http://goatdee.net/140572/watch-ufc-196 ... az-prelims
eto, gledajte preliminarne dok ne krene main event
eto, gledajte preliminarne dok ne krene main event
ahahaha, joj konckouta 

Imam I ja taj, reko da nemas nesto gotivnije but hvala bilo kako.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Ne biRaonffa je napisao/la:Kažu da su osvojili Mitropa Kup iako službeno taj podatak ne postoji, mada vjerovat ćemo im na riječ, nebi oni slagali.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Joj trebaa brajto, vece od tebe

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
džaba kad su picke
Chinaglia je napisao/la:džaba kad su picke

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hvala Aldine, kardinalna greška.amazon je napisao/la:Ne biRaonffa je napisao/la:Kažu da su osvojili Mitropa Kup iako službeno taj podatak ne postoji, mada vjerovat ćemo im na riječ, nebi oni slagali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- amazon
- Kontakt:
Toliko si postova napisao a jos si nepismen bmu misa. Ne mozes tako nepismen pisati na fksinfo forumu..Raonffa je napisao/la:Hvala Aldine, kardinalna greška.amazon je napisao/la:Ne biRaonffa je napisao/la:Kažu da su osvojili Mitropa Kup iako službeno taj podatak ne postoji, mada vjerovat ćemo im na riječ, nebi oni slagali.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 31 gost.