FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Fakat mi ne pada na pamet kako mi mislimo načeti ovako kompaktnu ekipu Radnika? Sad malo premotavam Borac, sekunde ih nismo ugrozili a bili su zreli za doznake. Mislim da se previse oslanjamo na Zebu i Ahmetovica. Ćelo će to sutra uredno zatvoriti i sta onda? Sutra moramo dobiti, jedino to znam 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hajmooo budaleeeee
Ako treba zabit ce ga Zeba sa centra kao svinjama.krmpotich je napisao/la:Fakat mi ne pada na pamet kako mi mislimo načeti ovako kompaktnu ekipu Radnika? Sad malo premotavam Borac, sekunde ih nismo ugrozili a bili su zreli za doznake. Mislim da se previse oslanjamo na Zebu i Ahmetovica. Ćelo će to sutra uredno zatvoriti i sta onda? Sutra moramo dobiti, jedino to znam

Tako se kukalo i pred njih,pa ih obrukasmo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Često nam se to dešava, kad pobijedimo onda letimo, busali bi se u prsa s Barcelonom, a kad izgubimo il odigramo loše onda nas nigdje nema, kod kuće ne možemo nikog dobit...Dobili smo ih i tamo, ne vidim što ne bi mogli i ovdje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Da ti Beduin tvoj kaze, na pocetku sezone smo na Tusnju jedva izborili bod protiv Borca, sasvim nezasluzeno, jer smo postigli izjednacujuci gol iz, nedosudjenog, ofsajda. Vec naredno kolo smo hladno, ko kad zmija lovi, otisli u BN i uzeli 3 boda Radniku, pa redom onda 3 Vitezu, 1 na Grbavici, pa 3 Velezu na Tusnju itd.krmpotich je napisao/la:Fakat mi ne pada na pamet kako mi mislimo načeti ovako kompaktnu ekipu Radnika? Sad malo premotavam Borac, sekunde ih nismo ugrozili a bili su zreli za doznake. Mislim da se previse oslanjamo na Zebu i Ahmetovica. Ćelo će to sutra uredno zatvoriti i sta onda? Sutra moramo dobiti, jedino to znam
Sta ste zakijametili ko da igramo protiv Dinama, a ne Radnika ba. Lideri smo i idemo na pobjedu, na Tusnju ce biti i Azmir, te Mesa (ako je istina), a dobra posjeta ce samo biti motiv vise da ih pobijedimo i onda okupiramo Vitez.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
dobili smo ih u Bijeljini lagano,ne kontam sto ih ne bi pukli i na Tusnju??wobly92 je napisao/la:Često nam se to dešava, kad pobijedimo onda letimo, busali bi se u prsa s Barcelonom, a kad izgubimo il odigramo loše onda nas nigdje nema, kod kuće ne možemo nikog dobit...Dobili smo ih i tamo, ne vidim što ne bi mogli i ovdje.
Bolja smo ekipa po svemu od njih i mislim da ne treba da se plašimo za 3 boda.<Pa mi smo lideri i treba igrati samo jako i bahato sto bi rekao stara garda---natrpat im 2komada bar i ponovo pobjeći pitarčićima na +6 akobogda a svinjama na +4 nadam se
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Iskreno vise me strah Viteza away, nego sutrasnjeg meca. Nije ni Vitez prdina bara. Ili sam samo malo vec skeptik posto je vec usitnilo. I nama i Lesteru po 9,10 kola do krajaBeduin je napisao/la: i onda okupiramo Vitez.

Ma sutra je kec ko dzamija.
Nema Radnik snage da se ganja 90 minuta po terenu.
Igracki smo isto jaci uigraniji rasuli smo ih gore u Bjeljini,i sutra cemo.
Nego sto se tice kupa prebiti ove manekene pitarske na terenu,pa po cijenu i crvenog.
Samo u kosti ko Hatuna .
Nema Radnik snage da se ganja 90 minuta po terenu.
Igracki smo isto jaci uigraniji rasuli smo ih gore u Bjeljini,i sutra cemo.
Nego sto se tice kupa prebiti ove manekene pitarske na terenu,pa po cijenu i crvenog.
Samo u kosti ko Hatuna .
"Modra boja,na bijelome platnu,
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ja kao zapadnjački moram pitati Jel se karte za sjever kupuju na sjevernoj tribini?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
I da, sutra se možete kladiti na našu pobjedu, dva gola 

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
dobit' ćeš ti šaketanje, ako ne pripaziš šta pišeštzmalisa je napisao/la:opali sebi samar, skontaj sta pisesChinaglia je napisao/la:poslije ovog, sutra nam nema pobjede, nema teorije
ne kažem da će suđenje biti loše, nego kada ovi cigani ovako sretno dobiju, onda mi moramo izgubit' bodove
Antifriz je napravio stream za sutra, pa evo da imate vi koji ne možete gledat'
idemo off topicChinaglia je napisao/la:dobit' ćeš ti šaketanje, ako ne pripaziš šta pišeštzmalisa je napisao/la:opali sebi samar, skontaj sta pisesChinaglia je napisao/la:poslije ovog, sutra nam nema pobjede, nema teorije
ne kažem da će suđenje biti loše, nego kada ovi cigani ovako sretno dobiju, onda mi moramo izgubit' bodove

Pozdrav
Evo procita par postova, i vidim da ovde neki pisu kao da smo sudiskom kradom pobjedili. 6 minuta nadoknade u 2 goj minuti smo dali drugi go. Koliko je izmjena bilo u drugom poluvremenu, koliko je puta ljekarska ekipa ulazila u teren i svaki put radi igraca Celika koji cim izade sa terena nakon samo 1 sekundu ozdravi i svi strasni bolovi prestanu. Celik imao jednu sansu i postigo pogodak i ona kontra u prvom kad je onaj tip pogodio precku sa 35 m. To je sve, mi pored dva gola pogodili stativu sut duljevica par jos slabi suteva Benke iz dobri prilika. Bez daljnjeg da Sarajevo nije blistalo danas al je posteno i zasluzeno pobjedilo. Nista nebi imo protiv da svako sudenje nama bude na gostovanju kosto je danas bilo celiku. Slobodi zelim brz oporavak i povratak u sam vrh bh fudbala a sutra je vasa utakmica pa cemo vidjet sta ce bit.
Btw; Sto se tice kupa, bi ce te daleko laksi protivnik nego danas celik. Pozdrav za sve fulare a posebno za Azmira taj covjek je ljudina.
Evo procita par postova, i vidim da ovde neki pisu kao da smo sudiskom kradom pobjedili. 6 minuta nadoknade u 2 goj minuti smo dali drugi go. Koliko je izmjena bilo u drugom poluvremenu, koliko je puta ljekarska ekipa ulazila u teren i svaki put radi igraca Celika koji cim izade sa terena nakon samo 1 sekundu ozdravi i svi strasni bolovi prestanu. Celik imao jednu sansu i postigo pogodak i ona kontra u prvom kad je onaj tip pogodio precku sa 35 m. To je sve, mi pored dva gola pogodili stativu sut duljevica par jos slabi suteva Benke iz dobri prilika. Bez daljnjeg da Sarajevo nije blistalo danas al je posteno i zasluzeno pobjedilo. Nista nebi imo protiv da svako sudenje nama bude na gostovanju kosto je danas bilo celiku. Slobodi zelim brz oporavak i povratak u sam vrh bh fudbala a sutra je vasa utakmica pa cemo vidjet sta ce bit.
Btw; Sto se tice kupa, bi ce te daleko laksi protivnik nego danas celik. Pozdrav za sve fulare a posebno za Azmira taj covjek je ljudina.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema kiše, najvjerovatnije vrlo malo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Lijepo vrijeme napolju, nadam se da ce se odrzat ovako lijepo vrijeme do danas kad pocne utakmica. Naprijed Slobodo!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocemol prcat Hadzihafizbegovica danas? 

Kako mi je krivo što ne mogu na utakmicu 

-
- Kontakt:
Iznenadila me ova informacija.Kod nas u Sarajevu i noćas i jutros pada kiša.Probisvjet je napisao/la:Nema kiše, najvjerovatnije vrlo malo.
Danas sam uz vas, nadam se da dobijate i nastavljate trku za titulu.Ja lično želim pravog Bosanskog predstavnika u kvalifikacijama za LP.Ne uzdajte se previše u remi na Pecari, nevjerujem da će ga biti, ali zato se uzdajte u vaše snage jer imate u šta.Kad sam vidio Azmirovu izjavu da je odbio 700 K eura za 3 igrača oduševio sam se.Takvih ljudi gotovo da nema u našoj BIH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.