RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ammarc
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ammarc » 05 jun 2010, 14:44

Evo Velibor Vasilic je ostao bez kluba. Dobro bi bilo kad bi ga uzeli,u slucaju da ode Asim ( ne d'o bog).
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 05 jun 2010, 17:12

Ne mogu vjerovat sta neki pojedinci pisu.
Covijek ne valja ili ne treba Zvijezdi iz Gradačca i daj ga u Velez a Zvijezda miljama daleko ispod Veleza.Nemojte smijesni biti.Treba sad nagomilat igraca sa strane i kad im Velez ostane duzan onda tuzi klub i Velez u ****.
Imamo mi Zlaju pozadi,ako Asim ostane imamo i njega,Imamo Kajtu za sto se nadam da ce produzit ugovor i mislim da imamo ako se produze ugovori,vise nego solidnu ekipu.Cak sta vise...

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 07 jun 2010, 00:51

cunami je napisao/la:Od maloprije i javno zvanicno,Ahmed Dzubur se vraca u klub a za vjerovat je da se vracaju i njegovi "ljudi" i po svemu sudeci,dolaze mnogo bolji dani za Velez.
Ja sam za to da se izabere trener koji je iz Mostara ili koji je legenda Veleza a sto se tice kapitenske trake,mislim da je rano malo Mirzi dat traku jer ipak ima samo 17 godina i tek je u prvom timu od ove sezone i pomalo ulazi ali imam osjecaj da ce ostat ovi stariji tako da ce neko od njih biti kapiten.
Treba radit sistematski ali ne treba nam igraca poput Kadica i sl.koji su dolazili u Velez i samo uzimali mjesto nasim igracima koji vrijede puno vise od njih.
Podrska novom treneru za kojeg se nadam da ce biti iz Mostara i ako mu uprava sa Dzuburom osigura sredstva za normalan rad,pjevat ce se pjesma o njemu kao o Ibraku i Sesliji ali mi smo cudni,sve nam sa strane valja a nase domace ne valja...
Napokon dobre vjesti a sutra jos bolje,nadam se...
drug da su vam ostali igrači upola ko' Kadić dobri i požrtvovani vi bi sada bili u uefa ligi umjesto Zrinjskog ... al' znam ja tu spiku "stranci" imao sam iskustva ....pa kad nam se klub riješio stranaca za 2 godine 2 ranga ispade ...
[youtube][/youtube]

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 07 jun 2010, 01:01

no rules je napisao/la:
cunami je napisao/la:Od maloprije i javno zvanicno,Ahmed Dzubur se vraca u klub a za vjerovat je da se vracaju i njegovi "ljudi" i po svemu sudeci,dolaze mnogo bolji dani za Velez.
Ja sam za to da se izabere trener koji je iz Mostara ili koji je legenda Veleza a sto se tice kapitenske trake,mislim da je rano malo Mirzi dat traku jer ipak ima samo 17 godina i tek je u prvom timu od ove sezone i pomalo ulazi ali imam osjecaj da ce ostat ovi stariji tako da ce neko od njih biti kapiten.
Treba radit sistematski ali ne treba nam igraca poput Kadica i sl.koji su dolazili u Velez i samo uzimali mjesto nasim igracima koji vrijede puno vise od njih.
Podrska novom treneru za kojeg se nadam da ce biti iz Mostara i ako mu uprava sa Dzuburom osigura sredstva za normalan rad,pjevat ce se pjesma o njemu kao o Ibraku i Sesliji ali mi smo cudni,sve nam sa strane valja a nase domace ne valja...
drug da su vam ostali igrači upola ko' Kadić dobri i požrtvovani vi bi sada bili u uefa ligi umjesto Zrinjskog ... al' znam ja tu spiku "stranci" imao sam iskustva ....pa kad nam se klub riješio stranaca za 2 godine 2 ranga ispade ...
[youtube][/youtube]
DE NE LUPAJ GLUPOSTI to je najgori igrac uvijek spreman da kiksa neko sastavio 6 minuta clip i ti nam govoris kako igra, a gledala ga raja svaku utakmicu .
Samo jedan klub Velež Mostar

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 jun 2010, 01:08

cunami je napisao/la:Ne mogu vjerovat sta neki pojedinci pisu.
Covijek ne valja ili ne treba Zvijezdi iz Gradačca i daj ga u Velez a Zvijezda miljama daleko ispod Veleza.Nemojte smijesni biti.Treba sad nagomilat igraca sa strane i kad im Velez ostane duzan onda tuzi klub i Velez u ****.
Imamo mi Zlaju pozadi,ako Asim ostane imamo i njega,Imamo Kajtu za sto se nadam da ce produzit ugovor i mislim da imamo ako se produze ugovori,vise nego solidnu ekipu.Cak sta vise...
Vasilić je jako dobar igrač i nikome nije jasno zašto ga je Zvijezda otpustila.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 07 jun 2010, 01:14

Adnel je napisao/la:
DE NE LUPAJ GLUPOSTI to je najgori igrac uvijek spreman da kiksa neko sastavio 6 minuta clip i ti nam govoris kako igra, a gledala ga raja svaku utakmicu .
OK drug ...gledao sam i ja ;) , što se mene tiče sledeće godine sve iz Mostara igrače ostavite...

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 07 jun 2010, 02:04

Nisam odavno :)

Pozdrav za RA , jedva čekam naš derbi pa da dođete na Koševu u broju ko proslu sezonu .. a i mi kod vas isto tako ..

Pozdrav iz Sarajeva

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 07 jun 2010, 11:10

Da je igracima iz Mostara uslove kakve su imali igraci sa strane u Seslije i u Ibraka bio bi isti rezultat ili mozda bolji.
U Mostaru se zna ko kako igra i molim te da ne lupas gluposti jer ocigledno nisi iz Mostara pa govoris kako hoces ali ima pravo.Ako ostane Asim,Kajta,Zlaja,i Kadru vratit ili dovest nekog igraca i imamo zadnju liniju ali,Kadra je bolji milion puta od Kadica ali...Svi imaju svoje misljenje i ovo je moje i vecine mostaraca i skoro svih navijaca na tribini

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 07 jun 2010, 11:19

Treba dat priliku Ameru Mahnicu mlad momak svega 20 godina ako ostane ove godine treba ga sto vise gurat da igra .
Samo jedan klub Velež Mostar

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 07 jun 2010, 11:52

no rules je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Kadić je jedan od najlošijih igrača ove godine, ako ne i najgori.Neznam kakve ti argumente imaš a ja sam ga gledao na svim tekmama osim zadnje 2-3 koje smo bojkotovali.Samo njegove greške su nas koštale min 7-8 bodova a da nije bili Asima da čisti i njegove lopte još bi gore bilo.Da se razumijemo nemam ništa protiv stranih igrača ali ovom momku je Prva liga federacije vrh!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 07 jun 2010, 14:46

Veceras ce Velez dobit novog predsjednika na sastanku UO a nakon toga se rjesava i pitanje trenera a kako sam procito na internetu,najozbiljniji kandidati su Borče Sredojević i Ratko Ninković.
Mislim da su se ljudi napokon odlucili da se Velezu pomogne ali strah me da to ne potraje samo do izbora i da nogu ne uhvate a kako sam cuo,to nece uradit jer imaju plan nekakv da Velez izadje u evropu u nekom periodu ali puno vise ce se znati kad se izaberu i predsjednik i trener.
ROĐENI...

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 07 jun 2010, 15:11

no rules je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Kadić je ubjedljivo najgori ove sezone u Veležu.

Često kiksa a prespor, nešto najgore.
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 jun 2010, 18:25

Koji bola Kadra, ti druze stvarno ides u krajnost sa ovim igracima koji nisu odavde,..Znam da je Kadic bio medju losijim igracima Veleza ove sezone, i da nas je licno kostao par nekih bodova, ali ja mu nikad necu zaboraviti gol koji je dao prosle sezone u derbiju zacelja, gol koji nas je ostavio "u igri", svi ste zaboravili. Kadic je najsrcaniji igrac Veleza ove sezone, htjeli mi priznati ili ne htjeli. Ne branim njegove pogreske, ali ne dam ni da dobre stvari koje je uradio budu okaljane.

Sta je veceras ustvari, Skupstina nije, sta je? :D
Support Velez, It's logical! ★

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 07 jun 2010, 19:20

Čik, čik, čik pogodi. :lol:
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 07 jun 2010, 20:12

Svi znamo kakav je Kadra ali je igracina za Kadica.I Kadric je dao golova koliko hoces a ovaj dao jedan i dobar.Ko je kod dolazio na utakmice zna kakav je igrac Kadic i znaju se njegove kvalitete.Sretno mu u zivotu ali neka ga dalje od Veleza...
Eto ako neko sazna ko je novi predsjednik nek objavi da zna raja...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 jun 2010, 22:36

helmet je napisao/la:Čik, čik, čik pogodi. :lol:
Ja znam :P

Ma ja, trebamo vratiti i Mrvu, i Gubeljica, Remetica, Dzafica, Obada, Bebanica, Cehajica :mrgreen: i ostalu kompaniju, pa cemo opet kukati kako nam igraci do tri poslije ponoci tulumare po gradu, kako igraju po turnirima, a lose partije pruzaju u "svetom dresu", fuj. Daj Boze Majkica i jos deset Majkica, pa taman svi bili Eskimi a Velez bio prvi na tabeli.
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 07 jun 2010, 23:49

Vidim da tebi nista ne odgovara sto je Velezov proizvod i malo pricas gluposti.Pa da su pametni,vratili bi Adisa Obada i ako ima 39 godina jer je bolji i od Djafica i Osmanagica i od svih koji su u klubu bili.
Aca je legenda kluba i otiso je jer je nekom smetao da bi drugi igrali i ne pricaj gluposti molim te.
Upoređivat Kadrica sa Kadicem,Obada sa Djaficem i Osmanagicem je glupost jer citav grad zna ko je i sta je Adis Obad...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jun 2010, 10:34

Evo raja čitam u današnjem Sportu da odlaze sljedeći igrači: Hadžiđulbić (već otišao), Kadić, Čolić, Džafa, Škaljić Asim, Osmanagić, Majkić i suspendovani Knežević, koji je pred potpisom za češki Plzen.

Što se tiče trenera, ovdje piše Ninković ili Sredojević? Znači oni su najozbiljniji kandidati, zar ne?

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 jun 2010, 13:47

Heh, ma dobar je i Kadic lik, trudi se, ali brate nikad nije znao nabacit lopte u 16 da ga hebes :D
Bitno je da je Dzuba tu. Kako cujem, konacno ce se igrati za minimalnu platu a ostatak po ucinku. I naravno potpisi ugovor pa igraj. Dosta vise :D.
A sto se tice odlazaka, moj stav je uvijek bio isti. Ko nadje bolje, neka ide...Sad kad se zatvori finansijski krug, a zatvorit ce se, samo opusteno do kraja 8-) Nismo nikom duzni ni jednog jedinog feninga 8-)
Slazem se da treba gurati mladje igrace iz nase skole ali umjereno. Opet kazem, ne mogu od njih traziti konstantan kvalitetan nivo igre kroz cijelu sezonu, jer to nam ne mogu ni pruziti. A to se vidjelo i u zadnja 2 kola na domacem terenu. Protiv Borca extra igra, a sa igrom protiv Modrice koju su pruzili, ne bi dosli do boda nijedno kolo iduce sezone.
Rjesenje vidim u biranim i kvalitetnim pojacanjima uz mix sa nasim igracima, a to, opet, treba prepustiti buducem treneru...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 jun 2010, 13:55

Kolika ce kome biti plata to nas ne treba da interesuje i nije nase da znamo.A sto se tice mladih igraca,slazem se da ih treba postepeno gurat ali ne treba ni gomilat igrace sa strane kao ove sezone sto je bio slucaj jer ako nastavimo sa dovodjenjem 10-ak igraca sa strane,onda mozemo ugasit omladinski pogon jer djeca u njemu nece imat zelju da treniraju kad se dovode stranci i toga treba biti svjestan.Ja bi najvise volio i nadam se,da ce u Velezu biti najvise 4 igraca sa strane a ostalo da se sastavi od iskusnih domacih igraca i par mladjih.
Opet se vracam na pocetak,nije nase da mislimo koliko ce koji igrac imat platu jer je to unutar kluba i nas to ne treba da zanima.Nek imaju 5 milja platu ali samo nek ginu za Velezov dres pa i ako izgube,treba im cestitat.
Vidim da se sve vise spominje ovaj Sredojevic za trenera pa eto,ako neko ima frisku ingormaciju nek objavi.
Ima malo vise novokomponovanih navijaca koji ne znaju sta je draz fudbala ili Mostara a ja,koji sam pratio Velez i prije rata bi volio da bude u prvoj postavi 8 nasih igraca i 3 sa strane ali 3 provjerena igraca ili medju 18 igraca da ih bude 4 sa strane ali ...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.