esprit24 je napisao/la:Kao neko ko nije tako cest na domacim tekmama iznio bih neke stvari koje sam juce zapazio na tribinama koseva. Kao prvo skidam kapu sve i jednom nasem igracu. Nevjerovatno tesko je nositi dres FKS-a. Nakon pete minute utakmice krenule su strasne psovke sa istoka, kasnije govorim jaranu da ne smijem zamisliti sta bi se desilo da nismo pobijedili.. Msm da se bezpotrebno dize frka za Radovca, znaci svaki njegov potez, dobar ili los bio je pozdravljen salvom uvreda sa istoka. Jednostavno raja sa istoka ne prasta ni jednu gresku ni jednom igracu.
Sto se tice nase igre, neshvatljiva mi je u odnosu na prvu utakmicu protiv zrinjskog. Vjerovatno je na to i uticala mesarska taktika fudbalera Celika.. sto se tice igraca Dulja je klasa nevidjena(kako cujem juce od jednog mahalca koji je dobro upoznat, hare ide na ljeto u jednu od liga petice i neka mu je sa srecom) Nadam se da se jesic nece vise kockati sa Benkom, jer Leon je nas najaci napadac u ovom trenutku. Najace mi je bilo kada se u jednom trenutku okrenuo prema istoku i simulirao da mu pjevamo oni ti ga puse leone
Na kraju Jesa mora malo poraditi na defanzivi u veznom redu, ja bih mozda probao sa dzemom koji bi to uredno sjeckao, jer nam je nedopustivo da dzidic iznese loptu iz svojih 16 metara i frajer hladno pogodi precku. Bojim se da bi nas sloboda mogla pojesti na sredini, al ja vjerujem da ce jesa to ispraviti..
Odbrana nam je katastrofalna, i tu se treba pozabaviti malo vise oko toga. Mene da se pita ja bih doveo ili dzidica iz celika ili vasiljevica iz drine..
Hare je trebao na zimu ici u Tursku ili Rusiju, al naši nisu htjeli da ga prodaju, ne zbog loše ponude, nego jednostavno ga htjeli zadržati.
Tako bar njegova sestra kaže.