Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ajde villareal mamu vam
mrtvi villareal ne mogu dati gol kuci
- Ljiljani87
- Kontakt:
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Jbm ti Wwin..**** nisu jos obracunali Getafe 1X a sav ulog mi na njima
-
- Kontakt:
e nabijem i ovaj premier i njihov live, 2 dana ne radi kako treba
Jel zna neko kakva je situacija sa basebalom ?
Meč završen NERIJEŠENO to je koliko znam nemoguće.
Ne postoji uopšte opcija da se igra x ni koji qrac..
Meč završen NERIJEŠENO to je koliko znam nemoguće.
Ne postoji uopšte opcija da se igra x ni koji qrac..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Ja znam u sezoni kad se igra liga ne moze biti nerijeseno uvek se igra dodatni inch.A u pripremnim utakmicama moze bit,sve zavisi od ekipa ako hoce mogu i igrat taj dodatni inch.Dok u japanaca i u toku sezone moze bit x iako u kladionicama ne nude tu opciju,ako bude x stave kv 1.Vjerovatno ce i tebi obracunat kao kv1
Nije meni ionako..gdje ću ja dočekati da prođem tiket pa bar i da se kv,1 pišeadmir12345 je napisao/la:Ja znam u sezoni kad se igra liga ne moze biti nerijeseno uvek se igra dodatni inch.A u pripremnim utakmicama moze bit,sve zavisi od ekipa ako hoce mogu i igrat taj dodatni inch.Dok u japanaca i u toku sezone moze bit x iako u kladionicama ne nude tu opciju,ako bude x stave kv 1.Vjerovatno ce i tebi obracunat kao kv1

Hvala ti

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
ajmo neke poene valencia
mls vcrs pocinje,ponuda je strasna za juznu i centralu ameriku

Ajde marsrej bar 2 u drugom poluvremenu
-
- Kontakt:
Sparta Prag-Jablonec 1,4 kv 1 i gubi 1:0 kuci 9 utakmica 9 pobjeda gol razlika 26:3 odigrali do sad 22 utakmice kad je Sparta bila domacin 20 pobjeda sparte 1 nerijeseno i jedna pobjeda samo gosta
i koji sam ja baksuz sad ce bit druga.Ubise ih ljudi nisu osutali prema golu

Ajde borac jedan gol
Ima li ko od raje da mu je premier blizu za uplatu? Budite humani, saljem kredit
sad mrtvi volendam da da gol...
ajde u pizdu materinu ne mozete gol kuci dati..

ajde u pizdu materinu ne mozete gol kuci dati..

ajde milan go
Cekamo tvoje predlogeTorres_9 je napisao/la:mls vcrs pocinje,ponuda je strasna za juznu i centralu ameriku![]()
yebem ti mrtvi milan ne mogu yedan yebeni gol zabit
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
A heboga majka i bog i dzamija i hljeb bogovi! Eto nikad nisam ovako izgubio zivce i izvinjavam se na ovome hraljanju.
Al haj nek mi neko kaze zasto svaka hebena tekma koju danas odigram mora neko njesra biti, ne bi da kukam mnogo ispogadjo sam dosta sa dvoznacima.
Prvo Betis, dobija sa crvenim, moram strijepit svo vrijeme, onda Zaragoza imao X2, zatim Liverpool, okrecu mec sa crvenim (engleske stimaljke), onda onaj nas degenerik Basic mora spasavat 16 mec lopti protiv onog tuniskog hadalja, i mora igrat maratonski TB od 35 poena, i sve to prezivim i negdje sam u blagom plusu oko nule, i imam extra tiket gdje cekam za ludilo naplatu Man UTD i moraju i oni crveni dobiti.
Pa hebo vas bog bogova dzamija krusnih hljebova majcinih bogovih!!!!
Al haj nek mi neko kaze zasto svaka hebena tekma koju danas odigram mora neko njesra biti, ne bi da kukam mnogo ispogadjo sam dosta sa dvoznacima.
Prvo Betis, dobija sa crvenim, moram strijepit svo vrijeme, onda Zaragoza imao X2, zatim Liverpool, okrecu mec sa crvenim (engleske stimaljke), onda onaj nas degenerik Basic mora spasavat 16 mec lopti protiv onog tuniskog hadalja, i mora igrat maratonski TB od 35 poena, i sve to prezivim i negdje sam u blagom plusu oko nule, i imam extra tiket gdje cekam za ludilo naplatu Man UTD i moraju i oni crveni dobiti.
Pa hebo vas bog bogova dzamija krusnih hljebova majcinih bogovih!!!!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
I austrijance i majku ne mogu jedan da zabiju, a kamoli dva, jos ih stavim da kao pojacam kvotu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.