Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Edine Dzeko, ljubavi nasa...Pridruzi se Papcu i Braci....
SAVEZ NAPOLJE !!!
SAVEZ NAPOLJE !!!
- NoName
- Kontakt:
A što? Mislim, što savez napolje? Misliš, što je ljeto pa će im biti ugodnije neraditi napolju?carina je napisao/la:Edine Dzeko, ljubavi nasa...Pridruzi se Papcu i Braci....
SAVEZ NAPOLJE !!!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Heh, dobro si....Rade oni druze, siguran budiNoName je napisao/la:A što? Mislim, što savez napolje? Misliš, što je ljeto pa će im biti ugodnije neraditi napolju?carina je napisao/la:Edine Dzeko, ljubavi nasa...Pridruzi se Papcu i Braci....
SAVEZ NAPOLJE !!!
Edine lave, idi sine, i ne odazivaj im se vise.....
- NoName
- Kontakt:
E onda džaba prizivaš savez.carina je napisao/la:Heh, dobro si....Rade oni druze, siguran budiNoName je napisao/la:A što? Mislim, što savez napolje? Misliš, što je ljeto pa će im biti ugodnije neraditi napolju?carina je napisao/la:Edine Dzeko, ljubavi nasa...Pridruzi se Papcu i Braci....
SAVEZ NAPOLJE !!!A imaju dzaba hamale Dzeku, Misketa, Spahu i ovo malo naroda sto ih jos nisu rastjerali....Jedino ih nekad nasekira ako neka njihova zemlja igra u istom terminu kad i BiH, ali, ne brini, opet se oni brzo odluce koju ce gledati...A ko je nama kriv, kad vise nismo ni zasluzili
...
Edine lave, idi sine, i ne odazivaj im se vise.....

Too strong for the German defenders..If he leaves Wolfsburg this summer, the Bundesliga will have lost an irreplaceable talent. http://www.goal.com
BLUE NATION.
No name druze, ne prizivam ja savez, neko svakog pojedinacno pa tako i forumase...Sve dobro znam, ne trebas mi slikat
heh...Nego, ne treba pokleknuti i igrati po pravilima koja su nam ova gospoda napisala....Il cemo je imat, il je necemo imat....Mislim na repku....Mi smo je pop.usili, a ako pokleknemo izgubit ce je i nasa djeca....Ima druze sportista svugdje u BiH....a mozes ih slozit i nacionalno...Ovo sto sad imamo je bolesno i sve sto oni posiju moze izaci samo bolesnije...pozz...
Evo ga Dzeko izgleda najblizi Juventusu....uglavnom svaka opcija osim ostanka u malom Wolfsburgu je idealna za njega...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bice kao i za City.bosnas_ je napisao/la:Evo ga Dzeko izgleda najblizi Juventusu....uglavnom svaka opcija osim ostanka u malom Wolfsburgu je idealna za njega...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NoName
- Kontakt:
Džeko će sigurno promjeniti klub, s tim da mu je City haman posljednja opcija. Ako ne upali ništa drugo onda će to ipak biti City. Ferguson se čeka a i on čeka 
Necromacer...(cicu) - Opet ti sa svojim zrelim procjenama i ubitacnim uvredama.
Ono...svaka druga, djecica skrabaju po forumu a ti hud malo vise porastao, pa mislis da mozes kenjati...da, kenjati, dobro si cuo, po svakome ko nema tvoje misljenje. Ides mi lagano na onu stvar iz razloga sto cesto histericno reagujes, shodno uzrastu osobama kojima jos sline cure niz bradu.
Dzeko je za mene bolji od tog tvoga pirgavog Spanjolca! Racunam na zadnje 2 godine, od kada je nas dijamant poceo blistati, a ovaj drugi (ne zelim mu ni ime vise izgovoriti) stagnira (blago receno). Usporedi put naseg Dzeke i tog klipana, koji je sa tako malo kuka postao kapiten europskog velikana. Jedan Spanjolac, dok je drugi kloc sa grbavice. Jednom na pocetku karijere prostret crveni tepih, dok je drugome put bio...probijanje kroz ilo i blato. Jedan obicni pirgavi maneken, dok je drugi NAS Edin Dzeko...
Okani se tih cifri i tvojih predvidjanja, bojim se da se ne zainatim, pa da ti klepim tu dragocjenu lovu.
Ono...svaka druga, djecica skrabaju po forumu a ti hud malo vise porastao, pa mislis da mozes kenjati...da, kenjati, dobro si cuo, po svakome ko nema tvoje misljenje. Ides mi lagano na onu stvar iz razloga sto cesto histericno reagujes, shodno uzrastu osobama kojima jos sline cure niz bradu.
Dzeko je za mene bolji od tog tvoga pirgavog Spanjolca! Racunam na zadnje 2 godine, od kada je nas dijamant poceo blistati, a ovaj drugi (ne zelim mu ni ime vise izgovoriti) stagnira (blago receno). Usporedi put naseg Dzeke i tog klipana, koji je sa tako malo kuka postao kapiten europskog velikana. Jedan Spanjolac, dok je drugi kloc sa grbavice. Jednom na pocetku karijere prostret crveni tepih, dok je drugome put bio...probijanje kroz ilo i blato. Jedan obicni pirgavi maneken, dok je drugi NAS Edin Dzeko...
Okani se tih cifri i tvojih predvidjanja, bojim se da se ne zainatim, pa da ti klepim tu dragocjenu lovu.
Vom Jäger zum Gejagten
koja prica JBT juventus nema pare hahahaha e ovom sam se ismijao kao nikada....prvo vidite koje firme ili GIGANTI stoje iza juventusa pa nastavite pricati o novcu 
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Stvarno ne mogu shvatiti kako neko moze reci da je Dzeko bolji igrac od Torresa. Jeste nas i svi smo ponosni na njega, ali dajte ljudi, otrijeznite se malo. Na toj poziciji postoje mozda samo dva igraca koji se mogu mjeriti s Torresom. Kad je zdrav i kad igra redovno, niko ga ne moze zaustaviti. Daje nemoguce golove iz nemogucih situacija. Izgleda da neki vrlo lako zaboravljaju prethodne sezone i samo se drze ove zadnje kao za neki dokaz.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ja jos ne mogu da vjerujem da neko ima mozga porediti Torresa i Dzeku, to stvarno nije relano , jer je Torres dvije tri klase ispred njega , covjek koji je u Premiershipu odigrao 79 utakmica i postigao 56 golova ne zasluzuje da se poredi sa svakakvim igracima 
Pa i Villa je daleko bolji spic od Dzeke , precjenjujete ga ljudi jeste on dobar ali da je toliko kao sto vi pricati NAJBOLJI NA SVIJETU , to sam zakljuci jer ga poredite sa Torresom koji je medju 5 spiceva svijeta, davno bi on otisao za tih 40 miliona , ali morate biti svjesni niti jedan klub nece dati toliko novca za njega , 25 je maksimum jer kazem treba jos puno raditi i uciti da bude u rangu najboljih
A usput realno Bundesliga i nije mjerilo , tamo prosjecni napadaci ( Edin je vise od prosjecnog kazem dobar napadac) uvijek zabijaju mnogo gledajuci sada Kisling , Helmes , pa Gekas ... !
Pa i Villa je daleko bolji spic od Dzeke , precjenjujete ga ljudi jeste on dobar ali da je toliko kao sto vi pricati NAJBOLJI NA SVIJETU , to sam zakljuci jer ga poredite sa Torresom koji je medju 5 spiceva svijeta, davno bi on otisao za tih 40 miliona , ali morate biti svjesni niti jedan klub nece dati toliko novca za njega , 25 je maksimum jer kazem treba jos puno raditi i uciti da bude u rangu najboljih
A usput realno Bundesliga i nije mjerilo , tamo prosjecni napadaci ( Edin je vise od prosjecnog kazem dobar napadac) uvijek zabijaju mnogo gledajuci sada Kisling , Helmes , pa Gekas ... !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dzeko je u rangu Torresa, boli mene neka stvar sto je Torres krhak i sto je konstantno povrijedjen, i te fizicke predispozicije isto ulaze pod stavku talenat kao i brzina, snaga, taktika, anticipacija itd.
Igrat sa onakvim panjevima u Wolfsburgu i biti dvije sezone najbolji strijelac lige(da, racunam ga kao najboljeg strijelca i prosle sezone, Grafite s penalima ga jedva uzeo) zasluzuje respekt najviseg nivoa, nivoa koji trenutno uziva Drogba, Torres, Runej, Ronaldo, pa i Messi, pazi respekt, a o nijansama medju tim igracima se mozemo dalje raspravljati.
Da je Dzeko Englez, Spanac, Argentinac, Brazilac 90% foruma bi drkalo na njega, ustvari jedina je Dzekina mana sto je Bosanac i kao takav mora biti duplo bolji od najboljih na svijetu, da bi se mogao poredit sa njima
Igrat sa onakvim panjevima u Wolfsburgu i biti dvije sezone najbolji strijelac lige(da, racunam ga kao najboljeg strijelca i prosle sezone, Grafite s penalima ga jedva uzeo) zasluzuje respekt najviseg nivoa, nivoa koji trenutno uziva Drogba, Torres, Runej, Ronaldo, pa i Messi, pazi respekt, a o nijansama medju tim igracima se mozemo dalje raspravljati.
Da je Dzeko Englez, Spanac, Argentinac, Brazilac 90% foruma bi drkalo na njega, ustvari jedina je Dzekina mana sto je Bosanac i kao takav mora biti duplo bolji od najboljih na svijetu, da bi se mogao poredit sa njima
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
"Ne želim još jedno ljeto potrošiti na priču o Edinu Džeki. Ta priča je završena, a Džeki se očigledno neće ostvariti san. Dakle, on ostaje s nama, to je 100 posto sigurno. Prvog dana jula, u 10 sati, Džeko se mora kao i svi ostali naši igrači pojaviti na sastanku kojeg će voditi naš novi trener Steve McClaren", rekao je Hoeneß.
Novinar Kickera je upitao sportskog direktora kako će se postaviti ako se ipak pojavi kupac koji je spreman iskeširati postavljenu cifru od 40 miliona eura.
"Takvo što definitivno nećemo zanemariti. Ako se neko takav pojavi razgovarat ćemo, alio nije mi jednostavno konkretno odgovoriti na to vaše pitanje", zaključio je sportski direktor Wolfsburga.
rekoh ja nema nasem dzeki izlaza ni u juve ni u milan a jedino ostake city **** ali mislim da ni oni nece dati 40 m
Novinar Kickera je upitao sportskog direktora kako će se postaviti ako se ipak pojavi kupac koji je spreman iskeširati postavljenu cifru od 40 miliona eura.
"Takvo što definitivno nećemo zanemariti. Ako se neko takav pojavi razgovarat ćemo, alio nije mi jednostavno konkretno odgovoriti na to vaše pitanje", zaključio je sportski direktor Wolfsburga.
rekoh ja nema nasem dzeki izlaza ni u juve ni u milan a jedino ostake city **** ali mislim da ni oni nece dati 40 m
Edin mora, pazite mora, preć u veći klub ako želi da bude u rangu Torresa, Drogbe, Rooney-a itd itd. Jbg. dok on igra u Wolfsburgu on neće bit u njihovoj klasi. Možda jest nama, al ne svijetu, a to se najviše pika
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Hahahah svake godine ista prica a vec se zna da nece NIGDJE otici, napucali mu cijenu od 40M + znaju da niko normalan nece ponuditi toliki novac, jedino ludi Man City ali mislim i to da su novinarske spekulacije jer imaju i oni previse napadaca
Uglavnom Edine prevazisao si Wolfsburg ali te ovi supci previse cijene znaju da niko nece toliko ponuditi samo da bi i dalje ostao u klubu
I stvarno mi je dojadilo slusati ove price iz dana u dan kako ide jedan dan u Chelsea drugi u Man.UTD treci Man.City, Bayern,Real,Liverpool,Milan,Juventus i svi veliki klubovi a prava je istina da niko nije poslao nikakvu ponudu 
Poslije ove Henesove izjave treba banovati svakog ko napise 2-3 rijeci o transferu u neki klub,dosta je vise za ovo ljeto ostavite malo i za drugo pa trece itd.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Hehe, mah, sportsport.ba pusti info da svaki dan jedan "veliki" klub kupuje Džeku, pa onda sami sebe demantuju sutra... Ne znam kako više mogu, raji postala šprdancija oko toga. Al et, postali su žutilo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Benko123, Cwirek, Edincapitano, Goalgetter, HariTz, Iceplayer, lol89, MiranGlasnic, riki46, Serha, Zglavkar, zikerrz21 i 74 gosta.