AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma EL je mjera ovom timu, nije realno da igraju Ligu prvaka bez obzira na lošu konkurenciju. Treba sve podrediti toj jednoj utakmici u finalu Coppe protiv Juventusa, jer će ona odrediti uspjeh cjelokupne sezone. U ligi svakako ne mogu ni gore ni dole, bez obzira na ovaj poraz.
Ma mozemo i izgubiti komotno, ali eto i ja bi volio da se uzme taj trofej.Claus je napisao/la:Ma EL je mjera ovom timu, nije realno da igraju Ligu prvaka bez obzira na lošu konkurenciju. Treba sve podrediti toj jednoj utakmici u finalu Coppe protiv Juventusa, jer će ona odrediti uspjeh cjelokupne sezone. U ligi svakako ne mogu ni gore ni dole, bez obzira na ovaj poraz.
Sa pobjedom u kupu bi se direktno plasirali u grupnu fazu LE, dok bi u slucaju poraza igrali u 3 pretkolu LE.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
yebi ga ja opet prespavao, zalomilo se sinoć
ustvari, jedva ustadoh oko 60-te minute pa sam odgledao do kraja.
Jbg, roup odmah reče da nam je bod protiv sasula ravan čudu
ne leže nam i bog, odavno se nije pojavio ovakav klub. Di Francesko po običaju taktički isprska trenere, ko god na klupi bio.
Ali nema potrebe kritikovati ih, kao što neko reče ovo je naš limit i treba se držati planova za LE, nemam im šta za zamjeriti. U svakom slučaju hvala im na onom nizu od 12 utakmica bez poraza, pokazalo se da ekipa ima potencijala, ali opet nedovoljno za neke više domete što bi se (nadam se) trebalo ispraviti na ljeto.
ali jest problem ta psihička slabost, još uvijek se nisu u potpunosti okanili luzerskog mnetaliteta
samo se nadam da ovo neće uticati na ekipu, nama bome sasulo puše za vratom tako da treba biti oprezan.
i još nešto što mi se ne sviđa i što je odraz luzerstva, dvadeset minuta imaš igrača više, ganjaš rezultat i ne uradiš apsolutno NIŠTA, pa čak ni polušansu nisu napravili
i kao šlag na tortu, džoker sa klupe boateng
i menez koji je strašno grohno (razumljivo), ali stvarno čovjek nema koga ubaciti.
Jbg, roup odmah reče da nam je bod protiv sasula ravan čudu
Ali nema potrebe kritikovati ih, kao što neko reče ovo je naš limit i treba se držati planova za LE, nemam im šta za zamjeriti. U svakom slučaju hvala im na onom nizu od 12 utakmica bez poraza, pokazalo se da ekipa ima potencijala, ali opet nedovoljno za neke više domete što bi se (nadam se) trebalo ispraviti na ljeto.
ali jest problem ta psihička slabost, još uvijek se nisu u potpunosti okanili luzerskog mnetaliteta
i još nešto što mi se ne sviđa i što je odraz luzerstva, dvadeset minuta imaš igrača više, ganjaš rezultat i ne uradiš apsolutno NIŠTA, pa čak ni polušansu nisu napravili
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
^pa vi i onako idete u LE. jer ste u finalu kupa
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nadam se da ce nasi to takmicenje shvatiti ozbiljno i pokusati sto dalje iduce god dogurati i tako osvojiti sto vise bodova za seria aAndrej je napisao/la:^pa vi i onako idete u LE. jer ste u finalu kupa
- _forzamilan_
- Kontakt:
Slažem se. Psiha ko curice od 10god. Gledam Livpool preokrenu pred sami kraj, neki dan West Ham dobi jako neugodnog Evertona nakon minusa od 2 gola a ove pi*de padnu totalno nakon primljenog gola.SonVolt je napisao/la:Nije neocekivano, jbg takva smo ekipa. Osciliramo od utakmice do utakmice.
Ekipa je psihicki slaba, nadam se da im ovo nece srusiti samopouzdanje.
Ne treba sad dramatizirati realno 3. mjesto je nedohvatljivo pored ovakve Rome Milanesi nemaju šanse do 3. mjesta a tu je i Napoli ne zaboravimo. Poraz je morao doći kad tad. I ova serija je bila dobra sa obzirom na kadar igrača.
Ne znam s kim je sljedeća znam da nije neki ekstra jaki protivnik ali ovo neka bude neka crna rupa i da se pobjedi sljedeća. Ne pašu nikako i ćao.
Bertolacci je užasan zaista ali nije samo on kriv. Mada kad ga vidim kako igra majke mi Nocerino je za njega onih sezona što je igrao na početku Rui Costa iz najboljih dana a došao je pazite sad za 40 puta manje novce tj. 500 hiljada eura je plaćen iz Palerma. Bolje da su ćelavci potrošili na kurve i kokain nego na ovog antitalenta. Roma ih je zavalila halal im pita, prevara stoljeća
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 06 mar 2016, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ama to je zastarjelo pravilo, o ovome smo diskutovali jedno 30 puta.Andrej je napisao/la:^pa vi i onako idete u LE. jer ste u finalu kupa
Ma trebat će čudo da ne izbore LE i makar to šesto mjesto, ali opreza nikad nije na odmet dokle god postoji 1% šanse da će nešto zijaniti, ima se igrati još 10 kola i ne znam kako će ovaj poraz uticati na ekipu.
Sljedeći je Kijevo koji bi se valjda trebao dobiti, ali umiju biti tvrdi na svom terenu, ni oni nam ne leže.
Kakve su ono priče o suspenziji iz Evrope radi onog duga od 90 miliona?
Samo me strah da se ne desi deja vu, 2012-a i prodaja Ibrahimovića i Silve, a mi već imamo 2-3 zlatne koke u ekipi koje drugi klubovi pomno prate
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ti si bas nedokazan Roup
samim plasmanom u finale kupa Milan je 99% obezbijedio LE, nece ici u LE samo uslucaju da izgubi finale i da se Juve preko prvensta ne plasira u evropu. a sansa da se to oboje poklopi je ravna nuli 
Danas i komentator na areni govori, kako je Milan 99% obezbijedio LE, i objasnio je da u slucaju pobjede u kupu ide direktno u grupnu fazu a u slucaju poraza da bi isao u to 3 pretkolo
al dzaba ja to teb sve pricam, opet ces ti po svom
Danas i komentator na areni govori, kako je Milan 99% obezbijedio LE, i objasnio je da u slucaju pobjede u kupu ide direktno u grupnu fazu a u slucaju poraza da bi isao u to 3 pretkolo
al dzaba ja to teb sve pricam, opet ces ti po svom
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nisam nedokazan nego je potvrđeno da je pravilo gdje i poraženi finalista ide u LE zastarjelo i da više ne važi, odnosno džaba nam finale ako ne izborimo prvih 6 pozicija. Druga stvar da stvarno osvoje kup, ali ne bih o tome...
A Sasulo je samo 3 boda iza nas, da znate
tako da reći da smo 99% sigurni je blesavo jer je bodovni zaostatak minimalan.
nemojte me yebat više
A Sasulo je samo 3 boda iza nas, da znate
nemojte me yebat više
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
**** se sad ja ne znam za to jel se usvojilo to novo pravilo ko je u pravu 
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Roup je od početka u pravu, as always.
e ako ni poslije ovoga ne priznate svoj poraz, pa ja ne znam...
stavit ću ovo u potpis, da me ne pravite budalom više.
http://gazzettaworld.gazzetta.it/news/s ... resh_ce-cp
e ako ni poslije ovoga ne priznate svoj poraz, pa ja ne znam...
http://gazzettaworld.gazzetta.it/news/s ... resh_ce-cp
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Upravu je Roup, ako izgubimo u finalu ne smijemo biti ispod šestog mjesta na tabeli. Ako budemo ispod šestog mjesta ne idemo u LE.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Teams finishing 4th and 5th qualify for the UEFA Europa League Tournament. A third UEFA Europa League spot is reserved for the winner of the Coppa Italia. If the Coppa Italia champion has already qualified for the major European tournament by placing in the top three of Serie A, the third UEFA Europa League spot goes to the losing finalist. If both Coppa Italia finalists finish among the top five teams in Serie A, the 6th classified team in Serie A is awarded the UEFA Europa League spot.
Forza Milan!
tako je, ljubi te bratRaonffa je napisao/la:Upravu je Roup, ako izgubimo u finalu ne smijemo biti ispod šestog mjesta na tabeli. Ako budemo ispod šestog mjesta ne idemo u LE.
šta ti je bilo sa prošlim akauntom nesrećo jedna?
eno gledaj, vi stvarno ne odustajete
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Banovali merope11 je napisao/la:tako je, ljubi te bratRaonffa je napisao/la:Upravu je Roup, ako izgubimo u finalu ne smijemo biti ispod šestog mjesta na tabeli. Ako budemo ispod šestog mjesta ne idemo u LE.![]()
šta ti je bilo sa prošlim akauntom nesrećo jedna?
eno gledaj, vi stvarno ne odustajeteyebo gazzettu, naši forumaši znaju bolje
@Maestro
To je staro pravilo, i ja sam mislio isto kao i ti ali nisam bio upravu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma yebem ti internet, na jednoj stranici pišu jedno a na drugoj drugačije, kome da vjerujem
i ja mislim da moramo biti među prvih 6 ekipa u ligi da bi kao poraženi tim iz finala išli u kvalifikacije za EL
i ja mislim da moramo biti među prvih 6 ekipa u ligi da bi kao poraženi tim iz finala išli u kvalifikacije za EL
Forza Milan!
očigledno nema drugog načina, ovo vam treba gore zaljepiti na početnu stranicu...
by Kevin Pogorzelski, 02/03/2016,
In previous years reaching the final would have been enough to qualify had the winner reached Europe via other means, but this season new regulations are in place.
Last year it was agreed that, from this season, clubs would have to triumph in the Coppa Italia in order to earn continental football.
If Juventus were to do so, and win the Coppa Italia, Milan would be left needing their league position to ensure they avoid another season out of Europe.
vjeruj da ti je stari jaran roup jedini primjetio da te nema, ali nisam znao šta je u pitanju.
by Kevin Pogorzelski, 02/03/2016,
In previous years reaching the final would have been enough to qualify had the winner reached Europe via other means, but this season new regulations are in place.
Last year it was agreed that, from this season, clubs would have to triumph in the Coppa Italia in order to earn continental football.
If Juventus were to do so, and win the Coppa Italia, Milan would be left needing their league position to ensure they avoid another season out of Europe.
pa što bolan?Raonffa je napisao/la:
Banovali me![]()
vjeruj da ti je stari jaran roup jedini primjetio da te nema, ali nisam znao šta je u pitanju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ja ne vjerujem dok ne vidim na uefa.com jbo gazettu 
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Neke nesuglasice sa vlasnicima portala, nešto vezano za Želju, helem nejserope11 je napisao/la:pa što bolan?Raonffa je napisao/la:
Banovali me![]()
![]()
Ti si moj jedini iskreni prijatelj izgleda
Pazi stvarno tek sad vidim da je to nas Faraon 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.