Pa ti ili se pravis malouman ili sta? Pa naravno da ce Arsenal stvarati sanse protiv yebenog Monaca na svom terenu kako tebe nije stid da se hvalis sansama sto je Arsenal stvorio? Sta to mijenja to sad pokazuje da je Kondogbia **** to sto je bio najbolji igrac to nije istina jelde? Cuj kakve veze ima Coqelin pa to je isti mec igrac kojeg ti predstavljas ko rang igraca svjetske klase na osnovu solidne polusezonu u kojoj si se nafurao i utuvio kao i svi voajeroljupci da cete uzeti titulu sa Coqelinom Panjoudom a sad si u misijoj rupi kad je ekipa polovnjaka dozivila ocekivani fijasko koji sam govorio da ce da se desi i koji nisi moroa biti neki strucnjak da ga predvidis? Coqelinova ekipa je taj mec u kojem prozivas Kondogbiu na svom terenu je natrpana od yebenog Monaca visestruko slabije ekipe i ti se uhvatio Kondogbie i njegovog ucinka
Nije sramota priznati pogresku evo ja sam priznao da je voajer ublehas a nekad nisam mislio to, sada kada je iz kola u kolo jasnije da vasi polovnjaci predovdjeni voajerom nece uzeti titulu na osnovu dva tri igraca svjetske klase koja su kao dovoljno red bi bio od vas da priznate pogresku i da igraci za koje ste govorili da se moze uzeti titula (Panjoud, Coqelin, Walcot, Mertesacker, Koscielny, Paulista itd itd) da oni jednostavno nisu dovoljno dobri cak napriotiv oni su toliko losi da ni kada su sve najbogatije i najjace ekipe na aparatima i nikad losije nece uzeti titulu u sezoni gdje se za istu bori sa yebenim Ranierijevim Leicesterom i Totenheomom cijih se mozda 2% navijaca sjeca kad su zadnji put se boriili za titulu ili osvojili istu. DAkle priznajte fulu vjerovali ste u polovnjake da su sampioni a oni vas otrijeznili na najgori moguci nacin, ej molim te kakva bruka da Leicester ili Totenhem uzmu titulu