Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Skver
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Skver » 06 mar 2016, 20:07

Ko dobije Radnik kuci i u gostima taj ce bit prvak......danas Radnik izgubio u gostima tek u 20-tom kolu. :mrgreen:
🔴⚫️

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 06 mar 2016, 20:20

Skver je napisao/la:Ko dobije Radnik kuci i u gostima taj ce bit prvak......danas Radnik izgubio u gostima tek u 20-tom kolu. :mrgreen:
0-3 u bijeljini, cekaju jos na koševu da dobiju po guzi
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 06 mar 2016, 20:25

Jel ima negdje izjave trenera poslije hercegovackog derbija?
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 06 mar 2016, 20:26

Poenta ovog 20. kola je da su koliko vidim pite "konačno" počele razmišljati o Slobodi kao realnom kandidatu za titulu :D
Mes Que Un Club

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 mar 2016, 20:27

Auuu šta sam propustio..

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 20:28

Šta su ono skandirali Crnovu ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 mar 2016, 20:29

MosaaRajvosa je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ko dobije Radnik kuci i u gostima taj ce bit prvak......danas Radnik izgubio u gostima tek u 20-tom kolu. :mrgreen:
0-3 u bijeljini, cekaju jos na koševu da dobiju po guzi
Danas im je falilo par igraca.....izgleda da im je lakse igrati u gostima.
🔴⚫️

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 06 mar 2016, 20:30

hule_barca je napisao/la:Poenta ovog 20. kola je da su koliko vidim pite "konačno" počele razmišljati o Slobodi kao realnom kandidatu za titulu :D
Klasika, pitari, sarajlije su ti u svakom postu...kazu kompleks :kafa:
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 06 mar 2016, 20:31

Beduin je napisao/la:
sportskilaik je napisao/la:Kakvo ludilo ovako ce nam izgledati liga iduce godine, uslovni tereni, dobre ekipe sa kvalitetnim individualcima. Kako se moze fudbal igrati protiv Veleza na oranici ili kad ti dodje ekipa tipa Celika ili slicno pa pocne mrljavit jos se sudija tu ukljuci. Najbolji primjeri sta nasa liga moze biti su tekme Zeljo-Siroki, Zrinjski-Sarajevo i ova. Iako su ove 4 ekipe jace od Slobode, ona ce na mrljavi(stari premijer liga) nacin uzet ligu ove godine pa ce fasovat 5 komada u ligi sampiona dok ce ostala tri nasa predstavnika imati realne sanse za grupu EL. Zivi bili pa vidjeli, helem lijepo je ovo idemo korak po korak vrijeme je da pocnemo uzivat u fudbalu do kraja, a imamo i ljude koji ga i znaju igrati. :beba:
Mrljav nacin je u 20 kola imati 2. najbolju odbranu i 4. najbolji napad u ligi, cak 13 pobjeda i samo 2 poraza (bez poraza na domacem terenu i samo jednim remijem na Tusnju)? Ja volim da na ovakav "mrljav" nacin osvojimo i titulu, kao sto bi to volila i tvoja ekipa i sve ostale u ligi, jelde?

Cak me zamalo zbuni i poduzim esejom, velis da navedene 4 ekipe su jace od Slobode, odem na tabelu i uvjerim se da je jos uvijek Sloboda jaca od ostalih 15 ekipa, a ne samo od 4, u ligi. :clap:
Realno ako si prvi ne mora znaciti da si najjaci u ligi pogotovo u ovom spletu okolnosti. Mozes biti i najsretniji i najspretniji pa mozda i najiskusniji sto sloboda i jeste u ovoj sezoni. Velika prednost su Husref i Zeba koji znaju kako osvojiti nasu ligu. U svakom slucaju ne gledas objektivno. Trenutno ste prvi i vjerovatno ce te i ostati do kraja sezone, ali da je najkvalitetniji tim daleko od toga pogotovo u 2 dijelu. Ma jeste mrljav za gledati,klasicni old school PL nacin kuci 3, vani 1(protiv ozbiljnih ekipa) i na konju si. Tako je i Zeljo igrao one prve amarove sezone pa su na kraju uzeli titulu, ne postoji pravilan nacin uzimanja titule jer rezultat je bitan. Ali objektivno sloboda nije najkvalitetnija.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 mar 2016, 20:32

Besic je napisao/la:Šta su ono skandirali Crnovu ?
"Kol'ko košta obraz Ivane" :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 mar 2016, 20:35

Posto kosta obraz Ivaneeeee,ivaneeee

Ivan je inace veliki katolik koji je u crkvi na susretu mladih izjavio da nikada ne bi otisao u neki drugi klub u bih,kao i izjava da nema motiva vise za bh ligu sto se doduse i vidi na njegovim igrama.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 20:36

Bolji Todorović :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 06 mar 2016, 20:38

hskzmostar je napisao/la:

Ivan je inace veliki katolik koji je u crkvi na susretu mladih izjavio da nikada ne bi otisao u neki drugi klub u bih,kao i izjava da nema motiva vise za bh ligu sto se doduse i vidi na njegovim igrama.

Dobro, široki je poznat da ne može niko igrati ko nije katolik, tako da dobro se uklopio dole..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 06 mar 2016, 20:39

hskzmostar je napisao/la:

Presao bi Ronaldo na islam i dosao u Velez da dobije vise para i paznje nego sto ima u Realu.

Toliko o vjernicima i moralnim ljudima u danasnja vremena.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 mar 2016, 20:46

sportskilaik je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
sportskilaik je napisao/la:Kakvo ludilo ovako ce nam izgledati liga iduce godine, uslovni tereni, dobre ekipe sa kvalitetnim individualcima. Kako se moze fudbal igrati protiv Veleza na oranici ili kad ti dodje ekipa tipa Celika ili slicno pa pocne mrljavit jos se sudija tu ukljuci. Najbolji primjeri sta nasa liga moze biti su tekme Zeljo-Siroki, Zrinjski-Sarajevo i ova. Iako su ove 4 ekipe jace od Slobode, ona ce na mrljavi(stari premijer liga) nacin uzet ligu ove godine pa ce fasovat 5 komada u ligi sampiona dok ce ostala tri nasa predstavnika imati realne sanse za grupu EL. Zivi bili pa vidjeli, helem lijepo je ovo idemo korak po korak vrijeme je da pocnemo uzivat u fudbalu do kraja, a imamo i ljude koji ga i znaju igrati. :beba:
Mrljav nacin je u 20 kola imati 2. najbolju odbranu i 4. najbolji napad u ligi, cak 13 pobjeda i samo 2 poraza (bez poraza na domacem terenu i samo jednim remijem na Tusnju)? Ja volim da na ovakav "mrljav" nacin osvojimo i titulu, kao sto bi to volila i tvoja ekipa i sve ostale u ligi, jelde?

Cak me zamalo zbuni i poduzim esejom, velis da navedene 4 ekipe su jace od Slobode, odem na tabelu i uvjerim se da je jos uvijek Sloboda jaca od ostalih 15 ekipa, a ne samo od 4, u ligi. :clap:
Realno ako si prvi ne mora znaciti da si najjaci u ligi pogotovo u ovom spletu okolnosti. Mozes biti i najsretniji i najspretniji pa mozda i najiskusniji sto sloboda i jeste u ovoj sezoni. Velika prednost su Husref i Zeba koji znaju kako osvojiti nasu ligu. U svakom slucaju ne gledas objektivno. Trenutno ste prvi i vjerovatno ce te i ostati do kraja sezone, ali da je najkvalitetniji tim daleko od toga pogotovo u 2 dijelu. Ma jeste mrljav za gledati,klasicni old school PL nacin kuci 3, vani 1(protiv ozbiljnih ekipa) i na konju si. Tako je i Zeljo igrao one prve amarove sezone pa su na kraju uzeli titulu, ne postoji pravilan nacin uzimanja titule jer rezultat je bitan. Ali objektivno sloboda nije najkvalitetnija.
Objektivno, Travnik je najjavi tim PL, ubise snobra u protivnicima. :urnebes:

Ja ti opet kazem, pogledaj omjer pobjeda/nerijesenih/izgubljenih, omjer primljenih/postignutih golova i uporedi sa ostalima i donesi sud jel to Slobode srecom na trenutnoj liderskoj poziciji. Dakle, za sad su najbolji tim lige, od timova iz vrha su samo izgubili od Sarajeva.
Na kraju si i sam odgovorio sebi (ovo boldirano), igras cvrstu odbranu, preferiras igru sa dosta dodira lopte i ne srljas u napadu, a rezultati su tu... nije da nismo imali i mi odlicnih igara ove sezone, ali i skroz losih, kao i svi timovi lige, nemoj da te 2-3 utakmice (Ze-Si, Zr-Sa, Si-Zr) odmah zavaraju i zaboravis ostalo. ;)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 06 mar 2016, 20:46

Kakva utakmica :tokralju:

Zrinjski ima najsiri i najkvalitetniji roster u ligi i izgleda da se borba za titulu polako svodi na dva kluba. Sloboda fura svoje i odrzavaju prvo mjesto iz kola u kolo. Mozda ne najkvalitetnija, ali veoma kompaktna ekipa.

Sirokom vec polako postaje tradicija raspad sistem na proljece. Iako ovo nisu bile ni malo lagane utakmice i protivnici, cak su solidno odigrali obije, nesto ih koci.

Radnik ce kao sto se i ocekuje pasti do kraja prvenstva i ja ih nikako ne vidim u Evropi ove godine.

Sarajevo vreba dvojac na vrhu mada ne vjerujem da mogu do titule, Evropu bi trebali lagano uhvatiti.

Zeljo najveci dobitnik iz prva dva kola, jedini smo pobijedili obije utakmice i polako se priblizavamo mjestima koji vode u Evropu, sada nam 3. mjesto bjezi samo 4 boda sto je odlicno i vjerujem da cemo mi to stici.

Znaci na prva 4 mjesta ocekujem Slobodu, Zrinjski, Sarajevo i Zelju, s tim da ce vjerovatno neko od ove 4 ekipe osvojiti kup.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 06 mar 2016, 20:48

hule_barca je napisao/la:Poenta ovog 20. kola je da su koliko vidim pite "konačno" počele razmišljati o Slobodi kao realnom kandidatu za titulu :D
Nađi mi 10 takvih postova, ja ću se sam banovati.
Mes Que Un Club

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 06 mar 2016, 20:50

Nisi objektivan sekunde. Kod 0-0 siroki prvo fuli zicer kad kjosevski brani pa stativa, pa kod 1-0 ponovo stativa širokog...a kako ti napisa, ko nije gledo, raznjeli ste ih...helem cestitke sudionicima hercegovackog derbija na danasnjoj tekmi i mislim da Zrinjski najviše zasluzuje titulu, imam osjecaj da ce zadnje kolo biti bas gutavo...
Izvini ali Zeljezničar je nadigrao Širokog u svim segmentima igre. Šta bi bilo da je ušla u gol lopta Dzidića? Vi bi vjerovatno izgubili utakmicu, tako da... Nemoj da se ovim vodimo, jer je apsurd. Isprskali smo Širokog u toj utakmici, i to je jedino tačno, čemu na kraju krajeva i rezultat govori u prilog.
Za to i sluzi golman, da izvadi loptu kada je to haman pa nemoguće, i iskreno govoreći, sve ove ekipe od Slobode pa do Zelje su imale takvog golmana za razliku od nas. Kao da se stativa računa..
Lakoste je napisao/la:Sad ce Musa dobiti otkaz a novi trener biti Baka. :rol:
Baka je najbolji trener prošle sezone, koliko god mi to pokušavali osporiti. Pa čovjek je svima, sem Širokom, omogućio učestvovanje u europskim takmičenjima i na tome mu skidam kapu. Nadam se da će se sličan scenario ponoviti i ove godine.

Kao što @Mortem reče, @rigotina ima legendarne upade. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 06 mar 2016, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 06 mar 2016, 20:59

hule_barca je napisao/la:
Nađi mi 10 takvih postova, ja ću se sam banovati.
hule_barca je napisao/la:Da hoćemo dobiti ove prenapuhane klaune u srijedu, volio bih više nego hljeba pojesti.
hule_barca je napisao/la:Ove dvije današnje utakmice Sarajevskih velikana su valjda konačno dokazale da je konačno vrijeme da se euforija spusti na normalan nivo, to se posebno odnosi na Sarajevo. Najavljivanja tipa razbićemo sve i slično treba okačiti mačku o rep. Da je danas kojim slučajem remi bio, tražila bi se ostavka Ješića, a do 5 sati ranije je bilo osvojićemo sve. Sve u svemu, Sarajevo se provuklo, da nije slavilo, mogućih -8 bi bilo skoro pa nenadoknadivo.
hule_barca je napisao/la:Sve dok Sarajevo bude mijenjalo ekipu svake zime kao čarape, nema njima napretka. Njima se izgleda treba nacrtati da uspjeh ne dolazi preko noći.
hule_barca je napisao/la:Gostovanje Širokom ukleto za Sarajevo u svakom smislu. Ne bih volio previše unaprijed, ali ako Sarajevo izgubi od Zrinje u prvom kolu nastavku, a Sloboda uzme 3 boda u Banja Luci, bojim se da će zaostatak od 8 odnosno 9 bodova za prvim dvojcem biti nedostižan za 11 kola.
Dovoljno, da ne trazim dalje, zao mi da se sam banujes..neka te s rajom :zviz:
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], Direktorcic, fks74 i 25 gostiju.