NYKnicks Fan je napisao/la:Eno tamo vec i pitari i seljovci upisuju titulu svinjskom jao haha
brat za brata
kad bolje skontam u ta 3 grada i samo idu titule i banjaluka dok je Borac bio nešto od kluba.
Senad Husić danas na Tušnju:
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
NYKnicks Fan je napisao/la:Eno tamo vec i pitari i seljovci upisuju titulu svinjskom jao haha
Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
Momak je fizicki spreman, prosao je pripreme sa ekipom, a sigurno je kvalitetniji i iskusniji igrac od Mehidica i Govedarice....valjda Husref bolje zna od nas sto tipkamo po tastaturi.Thranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
Nema se kad čekat, 10 utakmica je ostalo do kraja prvenstva a 6 ekipa je 10bodova.
Zato što godinu dana nije igrao ozbiljan fudbal ga nije trebalo ni dovoditi jer se borimo za titulu, trebaju nam 100% spremni i kvalitetni igrači a ne igrač manje na terenu.
Sta reci onda za Husica.Sklon povredama,nije prosao pripreme.Haurdic nije to to,ali naaajbolje je sto se nuddiloThranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
Nema se kad čekat, 10 utakmica je ostalo do kraja prvenstva a 6 ekipa je 10bodova.
Zato što godinu dana nije igrao ozbiljan fudbal ga nije trebalo ni dovoditi jer se borimo za titulu, trebaju nam 100% spremni i kvalitetni igrači a ne igrač manje na terenu.
VELIKO BRAVOThranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
Samo sam Haurdic moze nas sve demantovati. Za sada nista, igrac manje..zaista pamtim bolje partije Mehidica...i na koncu volio bih da polizem.sve sto sam napisao i da se ispostavi da je veliko pojacanje.Skver je napisao/la:Thranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
Momak je fizicki spreman, prosao je pripreme sa ekipom, a sigurno je kvalitetniji i iskusniji igrac od Mehidica i Govedarice....valjda Husref bolje zna od nas sto tipkamo po tastaturi.
Svako od nas bi volio da nas sve popiša tako što bi proigrao i začepio nam usta time, al zasad nije to to. Sljedeću će on opet sigurno bit u prvoj, a ako opet ništa ne pokaže mislim da će i Husref mijenjat taktiku.slana_krv je napisao/la: Samo sam Haurdic moze nas sve demantovati. Za sada nista, igrac manje..zaista pamtim bolje partije Mehidica...i na koncu volio bih da polizem.sve sto sam napisao i da se ispostavi da je veliko pojacanje.
Sjever 3200SRSlavinovici je napisao/la:Koliko moze maksimalno gledaoca biti na Tusnju trenutno? Ove procjene me nerviraju, zar niko nema tačne podatke o posjeti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.