Hoce Mirsad i njih skautati ? hahahanacelnik je napisao/la:upamti mi vas pakujemo za drugu ligu,,,pred 250 indijanaca dobijate kartu za drugu ligu sjever,,,bando zelena,,,LuKaVaC je napisao/la:
džindo alex ferguson![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Hoce Mirsad i njih skautati ? hahahanacelnik je napisao/la:upamti mi vas pakujemo za drugu ligu,,,pred 250 indijanaca dobijate kartu za drugu ligu sjever,,,bando zelena,,,LuKaVaC je napisao/la:
džindo alex ferguson![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sada kada si ovo napisao 100% sam uvjeren da necemo ispasti jer sta god ti napises ovde bude kontranacelnik je napisao/la: upamti mi vas pakujemo za drugu ligu,,,pred 250 indijanaca dobijate kartu za drugu ligu sjever,,,bando zelena,,,![]()
Pogodio sam da nećete dobit Goška,,,sodaacm je napisao/la:Sada kada si ovo napisao 100% sam uvjeren da necemo ispasti jer sta god ti napises ovde bude kontranacelnik je napisao/la: upamti mi vas pakujemo za drugu ligu,,,pred 250 indijanaca dobijate kartu za drugu ligu sjever,,,bando zelena,,,![]()
![]()
PS.Prodajem dvogled dobro ocuvan, moze vam posluziti za izvidjanje , PP ako si zainteresovan za kupovinu, ko tebi u pola cijene
Cujem, prica se , neredi vam u klubu ? Niste ni vi sigurni za opstanak ,jedna kuci pusha i to je to,,,Zalosno je sto lazete u carsiji narod da pucate na PL evo godinama a nista , drkotina ste k'o i ovi nasi muslimani i pitari sto nam vode klub...Sve sami uhljebinacelnik je napisao/la:Pogodio sam da nećete dobit Goška,,,sodaacm je napisao/la:Sada kada si ovo napisao 100% sam uvjeren da necemo ispasti jer sta god ti napises ovde bude kontranacelnik je napisao/la: upamti mi vas pakujemo za drugu ligu,,,pred 250 indijanaca dobijate kartu za drugu ligu sjever,,,bando zelena,,,![]()
![]()
PS.Prodajem dvogled dobro ocuvan, moze vam posluziti za izvidjanje , PP ako si zainteresovan za kupovinu, ko tebi u pola cijene![]()
,,a uzet če vas Bratstvo kad vam bude gorilo,,,sjetit ćese vaši iz uprave šta sam im govorio poslije vaše pobjede u čašiji...a dok budete tonuli mi ćemo kod Pupe na jagnjetinu,,,
![]()
Rano je jos, bice do srijede.crvenobijeli je napisao/la:Imal gdje pregled golovA sa utakmica,,, znam da je prvu polusezonu bilo pregled kola....
ok,,nadam se da ce se objaviti ovdjestudeni je napisao/la:Rano je jos, bice do srijede.crvenobijeli je napisao/la:Imal gdje pregled golovA sa utakmica,,, znam da je prvu polusezonu bilo pregled kola....
Kod: Označi sve
Kolo Sezona
Broj utakmica: 8 128
Broj gledatelja: 2.180 34.510
Prosjek gledatelja po utakmici: 273 270
Najlosija posjeta: Br.Mostar - Sloga (80) 13.kolo, Novi Travnik - Capljina (50)
Najbolja posjeta: Rudar - Buducnost (700) 16.kolo, Rudar - Buducnost (700)
Posjeta 0-50: 0 utakmica 3 utakmice
Posjeta 51-100: 2 utakmica 16 utakmica
Posjeta 101 - 200: 3 utakmice 35 utakmica
Posjeta 201 - 300: 0 utakmice 44 utakmica
Posjeta 301 - 500: 2 utakmice 26 utakmica
Posjeta 501 - 1000: 1 utakmica 4 utakmica
Posjeta 1001 - 2000: 0 utakmica 0 utakmica
Posjeta 2000+: 0 utakmica 0 utakmica
16. KOLO FBIH SEZONA 2015/2016crvenobijeli je napisao/la:Imal gdje pregled golovA sa utakmica,,, znam da je prvu polusezonu bilo pregled kola....
Zato je opet Kovacevic dobio karton na samom pocetku utakmiceLjumanM95 je napisao/la:I opet po starom, retardirane ćelave dijabole tabelu kroje.
Dobro, sad su malo oprezniji, nema onih ofiraža kao prošle sezone, tipa crveni kartoni na početku tekme, penali svako drugo kolo kad zaškripi i slično.
Od saveza se dobivaju informacije.theboss_RD07 je napisao/la:odakle se vadi ova statistika za gledanost i to? malo je mi je tesko za povjerovati da nije bilo ni 500 gledalaca u Gradaccu. iz moje perspektive je izgledalo ko bar 800 ljudi
@tropic na Piroti.
580 karti je prodano na utakmici Zvijezda-Gorazde,treba dodati tu godišnje karte+djeca i po meni je bilo oko 800..GracanicaAA je napisao/la:Od saveza se dobivaju informacije.theboss_RD07 je napisao/la:odakle se vadi ova statistika za gledanost i to? malo je mi je tesko za povjerovati da nije bilo ni 500 gledalaca u Gradaccu. iz moje perspektive je izgledalo ko bar 800 ljudi
@tropic na Piroti.
Ma joj znas da ovi uzimaju od oka koliko ima gledalaca na utakmici, a ne koliko se karti prodalo i to ti je nas savez drugzmaj348 je napisao/la:580 karti je prodano na utakmici Zvijezda-Gorazde,treba dodati tu godišnje karte+djeca i po meni je bilo oko 800..GracanicaAA je napisao/la:Od saveza se dobivaju informacije.theboss_RD07 je napisao/la:odakle se vadi ova statistika za gledanost i to? malo je mi je tesko za povjerovati da nije bilo ni 500 gledalaca u Gradaccu. iz moje perspektive je izgledalo ko bar 800 ljudi
@tropic na Piroti.
Da,ali mislim da nije bilo više od 800,u svakom slučaju dobra brojka..protiv metalaca očekujem najmanje 1000(ako ne bude kiše)theboss_RD07 je napisao/la:I sumnjam da je RD tu ubrojan i komotno dodaj jos 60-70
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.