FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mene je strah ovih slobodnjaka slobode,ako se odluci jesic da plakala stavi na go!Toga me najvise strah!
Ma ne vidim razlog zašto bi njega stavio da brani?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ni meni nista ne napisa. Jel to znaci da si sinoc bas bio iznerviran i ono rekao ishitreno ili ce bit prava hutba kad mi se budes pravdao?hilmo je napisao/la:Joj @sekac halali, bio sam mnogo iznerviran sinoć. Biće odgovor sutra
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sta se mi imamo bojati Slobode,pa brate dvije utakmice se igraju,ako ih ne mozemo izbacit u dvije tekme i nezasluzujemo nista vise,a ja vjerujem da svaku ekipu mozemo izbacit,tako da se oni trebaju bojati nas,a ne mi njih

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Strah od Tuzlaka? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Priznaj da i tebe stiže prpa!High je napisao/la:Strah od Tuzlaka?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
grb sto kuca,umjesto srca
Opasni su tuzlanski evnuhi.uNbx je napisao/la:Priznaj da i tebe stiže prpa!High je napisao/la:Strah od Tuzlaka?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Izvini Ferguson, ne prepoznah te.kanarinac je napisao/la:Ja garantujem da se iz Tuzle vracamo sa pozitivnim rezultatom,a to je i 0 0,jer oni ako se otvore ja garantujem da su donji,a ovi sto pricaju nikad slabiji Celik ne razume se u fudbal,ljudi imaju najbolji stoperski tandem u ligi,imaju extra lijevog beka,Mahira Karica kojem nemoze 5 igraca uzeti loptu kad se zagradi,Selimovica koji je za nase lige extra igrac,sjajne mlade igrace Popovica i Grahovca i naravno uvijek dobrog Bajraktarevica,Sloboda nema jacu ekipu od njih samo imaju bolju atmosfer u i oko kluba.
Bil ti volio tog i jednog igrača vidjeti na Koševu? Daaj ba, propali igraci od Bajraktarevica do Karića koje smo imali priliku gledati i kod nas.
Fergi, stvar je u tome sto smo mi toliko jadno odigrali da je slabašni Čelik koji je dosao bez 4-5 prvotimaca izgledao kao Bayern Munchen! Ovo je realnost, pa ti misli sta hoces. Samo se pitam kakvi bi komentari bili da ne udje frlja u 93 oj
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Frlja mi smo lose odigrali uopste nisam zadovoljan ali vi od Celika pravite Vrbanjusu a ja cu ti reci Celik sa ovom ekipom da ima podrsku navijaca nama bi puhao za vratMosaaRajvosa je napisao/la:Izvini Ferguson, ne prepoznah te.kanarinac je napisao/la:Ja garantujem da se iz Tuzle vracamo sa pozitivnim rezultatom,a to je i 0 0,jer oni ako se otvore ja garantujem da su donji,a ovi sto pricaju nikad slabiji Celik ne razume se u fudbal,ljudi imaju najbolji stoperski tandem u ligi,imaju extra lijevog beka,Mahira Karica kojem nemoze 5 igraca uzeti loptu kad se zagradi,Selimovica koji je za nase lige extra igrac,sjajne mlade igrace Popovica i Grahovca i naravno uvijek dobrog Bajraktarevica,Sloboda nema jacu ekipu od njih samo imaju bolju atmosfer u i oko kluba.
Bil ti volio tog i jednog igrača vidjeti na Koševu? Daaj ba, propali igraci od Bajraktarevica do Karića koje smo imali priliku gledati i kod nas.
Fergi, stvar je u tome sto smo mi toliko jadno odigrali da je slabašni Čelik koji je dosao bez 4-5 prvotimaca izgledao kao Bayern Munchen! Ovo je realnost, pa ti misli sta hoces. Samo se pitam kakvi bi komentari bili da ne udje frlja u 93 oj
Samo Sarajevo
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Niko nije rekao da su Vrbanjuša jednostavno su dovoljno jaki za 7-8 mjesto u ligi, a mi s takvim ekipama trebamo zavrsiti posao u prvom poluvremenu.
Osim stative i ta dva gola mi šanse nismo napravili, al hajd, potajno se nadam preokretu u nastavku sezone..
Osim stative i ta dva gola mi šanse nismo napravili, al hajd, potajno se nadam preokretu u nastavku sezone..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
A šta bi bilo da u Mostaru nije ušla frlja Bilbije? Zrinjski je sigurno među top 3 ekipe, što se tice igrackog kadra. Mogao si vidjeti kako je ta ista ekipa Zrinjskog odigrala protiv Širokog, na istom terenu na kojem smo ih mi zadnji put dobili još kad je Obuca igrao. Gledaj malo iz više uglova, nije sve crno-bijelo...MosaaRajvosa je napisao/la:Izvini Ferguson, ne prepoznah te.kanarinac je napisao/la:Ja garantujem da se iz Tuzle vracamo sa pozitivnim rezultatom,a to je i 0 0,jer oni ako se otvore ja garantujem da su donji,a ovi sto pricaju nikad slabiji Celik ne razume se u fudbal,ljudi imaju najbolji stoperski tandem u ligi,imaju extra lijevog beka,Mahira Karica kojem nemoze 5 igraca uzeti loptu kad se zagradi,Selimovica koji je za nase lige extra igrac,sjajne mlade igrace Popovica i Grahovca i naravno uvijek dobrog Bajraktarevica,Sloboda nema jacu ekipu od njih samo imaju bolju atmosfer u i oko kluba.
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MosaaRajvosa je napisao/la:Niko nije rekao da su Vrbanjuša jednostavno su dovoljno jaki za 7-8 mjesto u ligi, a mi s takvim ekipama trebamo zavrsiti posao u prvom poluvremenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Boja dresa, boja stresa 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ne treba to tako gledati svaka utakmica je drugacija ,evo recimo velez izgubi 6-0 u vitezu a zeljo jedva dobije veleza ,tako i celik dosao rastereceno ,prezaljen bez 5-6 igraca,svi ocekujemo laganu pobjedu al ne ide to bas tako ,naravno svi smo svjesni da ono juce nije bilo dobro al pobjedi ne treba gledati u zube . opcenito bilo nas je ponijelo ovo s Tanom i svi smo mislili da cemo dominirati osvajati duple krune igrati grupne faze evropski takmicenja alMosaaRajvosa je napisao/la:Niko nije rekao da su Vrbanjuša jednostavno su dovoljno jaki za 7-8 mjesto u ligi, a mi s takvim ekipama trebamo zavrsiti posao u prvom poluvremenu.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ne znam ko ovdje gleda crno bijelo? To šta da je ovo, a šta da je ono je smijesno diskutovati...a šta da je sudija svirao ofsajd kod gola Bekića?miden je napisao/la: A šta bi bilo da u Mostaru nije ušla frlja Bilbije? Zrinjski je sigurno među top 3 ekipe, što se tice igrackog kadra. Mogao si vidjeti kako je ta ista ekipa Zrinjskog odigrala protiv Širokog, na istom terenu na kojem smo ih mi zadnji put dobili još kad je Obuca igrao. Gledaj malo iz više uglova, nije sve crno-bijelo...
Protiv Čelika mi nismo odavno goru utakmicu odigrali na Koševu i svaka ekipa u PLBiH nam može zabiti gol-dva, ako nam ovakva taktika/formacija bude, ko to ne vidi nek skine ruzicaste naočale. Ok je formacija samo mi očito nemamo igrace za nju, onako što se vidi sa tribine...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.