A borite se za titulu.

Hajmo sad, klanje 1.2.3

Lakoste je napisao/la:Sta je tuzlaci, vise mostaraca bude na gostovanju po kisi nego vas na domacoj utakmici?![]()
A borite se za titulu.![]()
Hajmo sad, klanje 1.2.3
Pa mostarcima je blize doci do listice, nego ovim sa majevice na tusanjLakoste je napisao/la:Sta je tuzlaci, vise mostaraca bude na gostovanju po kisi nego vas na domacoj utakmici?![]()
Hajmo sad, klanje 1.2.3
rigotina je napisao/la:drago mi je da je tuzlanska sirotinja imala priliku gledati dobar nogomet na televiziji kad već nije uspjela uživo. Da ne bi bilo da nemam duše...
ahahahahahhaVelikiKemo je napisao/la:kako god loša je Sloboda ahahahahaah a ispod nje i svinjski i CAPAJBO ahahahahahahah i to ovi divovi na -6 ahahahaha jest jest loša Sloboda pravo samo tako nastavite misliti.malo poštovanja protivnika ne bi Vam škodilo al jok,divovi su divovi kad plaho zaostaju ahahahahahaha
Još samo da ti je Haše postat,al sa halal certifikatom.I eto titule sad pa sadrigotina je napisao/la:drago mi je da je tuzlanska sirotinja imala priliku gledati dobar nogomet na televiziji kad već nije uspjela uživo. Da ne bi bilo da nemam duše...
Ajd' sto si masio loptu, već si to uradio na, za sebe svojstven, izrazito glup i neduhovit načinRinuka je napisao/la:Pa mostarcima je blize doci do listice, nego ovim sa majevice na tusanjLakoste je napisao/la:Sta je tuzlaci, vise mostaraca bude na gostovanju po kisi nego vas na domacoj utakmici?![]()
Hajmo sad, klanje 1.2.3![]()
Da se Zeljo bori za titulu, vidjeli bi. Da se bori...PipiDugaCarapa je napisao/la:Čuj 3500 ih došlo na utakmicu protiv direktnog konkurenta, ni manje ni više već za titulu.![]()
10.000 na Grbavici kad se ne bori, 500 u Vrapčićima kad se ne bori.. Eh, da se boriFrantoBauzek je napisao/la:Da se Zeljo bori za titulu, vidjeli bi. Da se bori...PipiDugaCarapa je napisao/la:Čuj 3500 ih došlo na utakmicu protiv direktnog konkurenta, ni manje ni više već za titulu.![]()
![]()
![]()
Eh eh, i ja kazem..PipiDugaCarapa je napisao/la:10.000 na Grbavici kad se ne bori, 500 u Vrapčićima kad se ne bori.. Eh, da se boriFrantoBauzek je napisao/la:Da se Zeljo bori za titulu, vidjeli bi. Da se bori...PipiDugaCarapa je napisao/la:Čuj 3500 ih došlo na utakmicu protiv direktnog konkurenta, ni manje ni više već za titulu.![]()
![]()
![]()
FrantoBauzek je napisao/la: Eh eh, i ja kazem..![]()
PS: nerealni su ti podaci, pogotovo kad je kisa danas padala iz kabla i neatraktivan protivnik. Ali nema veze, malicioznost je slamka spasa u nedostatku uspjeha vlastitog kluba