FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znao sam da ćemo se svi ufatiti sad za to.
P.S. ubiše Jesica svi sa pitanjima za Benku navijači,svi novinari evo i Babić sad,samo da se ovaj još više ne zainati sada pa da još vise ne usere
P.S. ubiše Jesica svi sa pitanjima za Benku navijači,svi novinari evo i Babić sad,samo da se ovaj još više ne zainati sada pa da još vise ne usere
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Usraće sebi prije svega, pa eto neka izvoli i stisne damu.miky_hz je napisao/la:Znao sam da ćemo se svi ufatiti sad za to.
Ako mu Benko nakon ovakve zadnje partije bude opet na klupi, nek se ne iznenadi Jesa kad mu s istoka doleti koji zvizduk i spomen na staru na prvoj domacoj tekmi.miky_hz je napisao/la:Znao sam da ćemo se svi ufatiti sad za to.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Možemo ovako u nedogled...MosaaRajvosa je napisao/la:Ne znam ko ovdje gleda crno bijelo? To šta da je ovo, a šta da je ono je smijesno diskutovati...a šta da je sudija svirao ofsajd kod gola Bekića?miden je napisao/la: A šta bi bilo da u Mostaru nije ušla frlja Bilbije? Zrinjski je sigurno među top 3 ekipe, što se tice igrackog kadra. Mogao si vidjeti kako je ta ista ekipa Zrinjskog odigrala protiv Širokog, na istom terenu na kojem smo ih mi zadnji put dobili još kad je Obuca igrao. Gledaj malo iz više uglova, nije sve crno-bijelo...
Protiv Čelika mi nismo odavno goru utakmicu odigrali na Koševu i svaka ekipa u PLBiH nam može zabiti gol-dva, ako nam ovakva taktika/formacija bude, ko to ne vidi nek skine ruzicaste naočale. Ok je formacija samo mi očito nemamo igrace za nju, onako što se vidi sa tribine...
Das Ist Walter
Rustem motor? pa zar mu još niko nije poslao tu statistiku između njega i Radovca, covjek je još uvijek u zabludi?
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemamo boljeg na toj poziciji, to je problem..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovde se pise kao da je nas celik drzo u 16 tercu i da smo se mi otezali po travnjaku a ne oni.
Ljudi ni jednu jedinu sansu nisu napravili. Sut iz slobodnog i sut sa 40 metara, to nisu sanse u kojim smo mi bili izbaceni nekim duplim pasom driblingom ili tako nesto. Vi zaboravljate da smo mi imali stativu par polu sansi konttolisali 80% utakmice.
Drugo celiku jeste falilo 4-5 igraca al od yi 5 igraca vjerovatno bi mozda jedan ja ni jedan igro. Ljudi ovo je 2 kolo svaka ekipa ima 11 igraca koji mogu igrat 90 minuta na najvisem nivou posebno kad dodes na kosevo gdje spavas gdje ti jedini cilj da krades vrijeme.
Samo da igraci poprave individualne greskice. Da Benko bude starter da rejz i samir budu na nivou prosjecni igraca u titulu nebi sumnjo.
Ljudi ni jednu jedinu sansu nisu napravili. Sut iz slobodnog i sut sa 40 metara, to nisu sanse u kojim smo mi bili izbaceni nekim duplim pasom driblingom ili tako nesto. Vi zaboravljate da smo mi imali stativu par polu sansi konttolisali 80% utakmice.
Drugo celiku jeste falilo 4-5 igraca al od yi 5 igraca vjerovatno bi mozda jedan ja ni jedan igro. Ljudi ovo je 2 kolo svaka ekipa ima 11 igraca koji mogu igrat 90 minuta na najvisem nivou posebno kad dodes na kosevo gdje spavas gdje ti jedini cilj da krades vrijeme.
Samo da igraci poprave individualne greskice. Da Benko bude starter da rejz i samir budu na nivou prosjecni igraca u titulu nebi sumnjo.
I kad bi se jos poklopili rezultati konkurenata,iihhhhhiiiii

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Sto je najgore lik ce opet izvesti 4-4-2 i Benku klupirati.
Hajd Obi vracaj se , s ovim dodaj prvom do sebe (a i to mu rijetko uspjeva) ne mozemo meda.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Lakoste je napisao/la:Sto je najgore lik ce opet izvesti 4-2-4 i Benku klupirati.
-
vBOSTers19
- Kontakt:
Ljudi,u opticaju je jos velikih 30 bodova..Titulu osvajamo sigurno aBd..Nezz sta kukate toliko....

-
bordobijeli
- Kontakt:
Ješicevo razmisljenje mi se mnogo svidja ,nema nedodirljivi u ekipi ,samo trening i utakmice tu se dokazujes . sto se tice Benke proslu polusezonu je igrao sve utakmice u ovim jacim utakmicama nista specijalno nije odigrao , tako da ne vidim zasto bi morao uvijek igrati ,ne kazem da je Cezar bolji ,nije dosad nista pokazao . vec sam pisao da od Benke mozemo imati puno koristi narocito kad kuce kad igramo gdje lopta puno boravi u šesnestercu protivnika . mislim da necemo imati problem s napadackim dijelom ekipe
- ElCartel11
- Kontakt:
MI za titulu moramo biti superiorni do kraja, sto znaci da mozemo odigrati jos samo 1 remi ostalo sve pobjediti! Koliko je to realno vidjecemo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A bit ce bas suprotnoLakoste je napisao/la:Sto je najgore lik ce opet izvesti 4-4-2 i Benku klupirati.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
benko vam je preskup igrac kako ne kontate da hoce da ga se rijese kao i svih ostalih malo skupljih ,nije do jesicaLakoste je napisao/la:Sto je najgore lik ce opet izvesti 4-4-2 i Benku klupirati.
De nam otvori oči. Sto nisi reko da nam je Radovac skup igrac ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- ElCartel11
- Kontakt:
Cuspajz je napisao/la:benko vam je preskup igrac kako ne kontate da hoce da ga se rijese kao i svih ostalih malo skupljih ,nije do jesica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
pa i on jeste ali on ce morati igrati ima jak ugovor a mlad je mora se prodati inace bi on nakon zenice dobio papire da nije puno ulozeno u njegBesic je napisao/la:De nam otvori oči. Sto nisi reko da nam je Radovac skup igrac ?
Trenutno korisnika/ca: Inspiracija, kogmagie46, nedimmmm1337, Sazg, senad82, Tatamata1946 i 80 gostiju.