FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidim da si upoznat sa tematikom
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Koja notorna glupost. Pored toga što lik digne cijelu ekipu barem 20% svojim trčanjem i bukvalno tučom s pola protivničke ekipe; LIK JE PRVI STRIJELAC LIGE BIO u toj polusezoni u kojoj ti kažeš da "nije ništa specijalno odigrao"... Šta si još očekivao od napadača, osim da bude najefkiasniji u cijeloj ligi? Da se istakne i na polju kardiovaskularne hirurgije? Prijavi barem tri nova patenta vezana za obnovljivu energiju?bordobijeli je napisao/la:sto se tice Benke proslu polusezonu je igrao sve utakmice u ovim jacim utakmicama nista specijalno nije odigrao
Samo Saraj'vo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
aj ljudi ne pricajte beze za benku , kad je benko zicere fulavao posli ste ga seliti na klupu , sam jesic kaze sa onim sastavom i u napadu sa benkom sarajevo je bilo 5 - mjesto , sad je drugacije a tek treba suditi kad kraj sezone bude ---
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Koja notorna glupost. Pored toga što lik digne cijelu ekipu barem 20% svojim trčanjem i bukvalno tučom s pola protivničke ekipe; LIK JE PRVI STRIJELAC LIGE BIO u toj polusezoni u kojoj ti kažeš da "nije ništa specijalno odigrao"... Šta si još očekivao od napadača, osim da bude najefkiasniji u cijeloj ligi? Da se istakne i na polju kardiovaskularne hirurgije? Prijavi barem tri nova patenta vezana za obnovljivu energiju?bordobijeli je napisao/la:sto se tice Benke proslu polusezonu je igrao sve utakmice u ovim jacim utakmicama nista specijalno nije odigrao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Nađi jedan moj post koji potkrepljuje to što pišeš. Mojne mi generalizacije, a takođe me mani Ješićeve demagogije sa novinarima.HeraklitMracni je napisao/la:aj ljudi ne pricajte beze za benku , kad je benko zicere fulavao posli ste ga seliti na klupu , sam jesic kaze sa onim sastavom i u napadu sa benkom sarajevo je bilo 5 - mjesto , sad je drugacije a tek treba suditi kad kraj sezone bude ---
Samo Saraj'vo.
- trunks1946
- Kontakt:
Ne kontam ni jesica sto forsira ovoliko formaciju 442, vidi da nam ne odgovara , imamo 2 najbrza krila u ligi mislim da bi nam puno bolje odgovarala formacija 4-2-3-1 !
orde del male
Dobro kaže momak, više djelujemo kao 4-2-4, nego kao 4-4-2
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- trunks1946
- Kontakt:
---------------Pavlovic----------------
---Kadusic----Barbaric-----Mihojevic-----Bekic
------Rustemovic--------Kovacevic
---Duljevic------Harba---------Simeunovic
BENKO
po meni najbolji moguci sastav i mozda emerson umjesto harbe, jesa citaj ovo!
---Kadusic----Barbaric-----Mihojevic-----Bekic
------Rustemovic--------Kovacevic
---Duljevic------Harba---------Simeunovic
BENKO
po meni najbolji moguci sastav i mozda emerson umjesto harbe, jesa citaj ovo!
orde del male
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Gledam evo snimak slobode , neki krenet cijelo vrijeme govori jesicu cekamo te , i psuje mater

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Jučer na istoku jedan uzvikuje, Hajde Cezare yebem ti ono pleme brazilsko..... Emerson.. (u medjuvremenu ga jedan ispravlja da to nije cezar vec emerson)
Btw lik ne zna izvesti korner, tačno je jučer djelovao kao prosječni brazilac koji je došao u hladnije krajeve pa odmah ne moze meda, dva očajna kornera su očajno izvedena
Btw lik ne zna izvesti korner, tačno je jučer djelovao kao prosječni brazilac koji je došao u hladnije krajeve pa odmah ne moze meda, dva očajna kornera su očajno izvedena
Ljudi mi smo jucer igrali 4 3 2 povratkom Rustema.ili Dzeme stvari ce se popravit.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bordo-bijeli nihilizam. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
kallasi na beka protiv mesara u srijedu ..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koliko nas je jučer bilo, ako je bila brojka, nisam upratio?
- trunks1946
- Kontakt:
oko 6000QUARESMA 18<<< je napisao/la:koliko nas je jučer bilo, ako je bila brojka, nisam upratio?
orde del male
Pseudooptimizam 
-
bordobijeli
- Kontakt:
vidim mnogo si duhovitPitarBordo je napisao/la:Koja notorna glupost. Pored toga što lik digne cijelu ekipu barem 20% svojim trčanjem i bukvalno tučom s pola protivničke ekipe; LIK JE PRVI STRIJELAC LIGE BIO u toj polusezoni u kojoj ti kažeš da "nije ništa specijalno odigrao"... Šta si još očekivao od napadača, osim da bude najefkiasniji u cijeloj ligi? Da se istakne i na polju kardiovaskularne hirurgije? Prijavi barem tri nova patenta vezana za obnovljivu energiju?bordobijeli je napisao/la:sto se tice Benke proslu polusezonu je igrao sve utakmice u ovim jacim utakmicama nista specijalno nije odigrao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6.000 zvanicno iako bi ja rekao da nas je bilo mozda malo vise..QUARESMA 18<<< je napisao/la:koliko nas je jučer bilo, ako je bila brojka, nisam upratio?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bvsic, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337 i 88 gostiju.