Sudije Premijer lige i njihove odluke

Pappy
Kontakt:

Re: Sudije Premijer lige i njihove odluke

Post Postao/la Pappy » 01 jun 2015, 17:19

pitic je napisao/la:Najbolji sudija ove sezone je Irfan Peljto ni jedan kiks u sezoni i niti jedna žalba na njega još mlad i perspektivan, a time ga je i nagradila Uefa grbom Uefe da može suditi utakmice evrope koje je već sudio u paru sa Valjićem koji također ima grb Uefe da sudi evropske utakmice.
Potpisujem. Peljto je ove godine sudio mislim četiri utakmice Slaviji, i mislim da ni jednu nismo dobili. :mrgreen: Ali je svaku od te četiri fenomenalno odsvirao i nije bilo prigovora ni jedne ekipe.

To sam i nekidn na jednoj temi napisao. On prvi, pa mnogo mjesta praznih, pa bih rekao na drugom mjestu Darko Obradović.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 jun 2015, 17:34

Pappy je napisao/la:
pitic je napisao/la:Najbolji sudija ove sezone je Irfan Peljto ni jedan kiks u sezoni i niti jedna žalba na njega još mlad i perspektivan, a time ga je i nagradila Uefa grbom Uefe da može suditi utakmice evrope koje je već sudio u paru sa Valjićem koji također ima grb Uefe da sudi evropske utakmice.
Potpisujem. Peljto je ove godine sudio mislim četiri utakmice Slaviji, i mislim da ni jednu nismo dobili. :mrgreen: Ali je svaku od te četiri fenomenalno odsvirao i nije bilo prigovora ni jedne ekipe.

To sam i nekidn na jednoj temi napisao. On prvi, pa mnogo mjesta praznih, pa bih rekao na drugom mjestu Darko Obradović.
A šta je sa Pajićem? Redovniji je u Lukavici na stadionu nego neki iz uprave vašeg kluba. :)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 01 jun 2015, 19:42

Mancini je napisao/la:
Pappy je napisao/la:

A šta je sa Pajićem? Redovniji je u Lukavici na stadionu nego neki iz uprave vašeg kluba. :)
Ove sezone samo tri puta. Njega šalju u Lukavicu kad treba da upropasti utakmicu. Ovaj put nije uspio, dva remija i pobjeda. :D

Sad sam gledao Peljto nam je sudio pet puta ove godine. Zrinjski (0:0), Velež kup (1:2), Zvijezda u gostima (3:1), Čelik (0:1) i Drina u gostima (0:0). Ipak imamo pobjedu. :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 jun 2015, 19:48

U ovoj polusezoni tri puta glavni i mislim da je jednom bio četvrti sudija.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jun 2015, 19:58

Suđenje je američko za prethodne godine, samo sto je ove godine mnogo novca u igri pa su i sudije sklonije greškama, Bjelica je kino napravio na dvije, Skakic na nekoliko, Paradzik isto tako, ostale ne mogu sad da se sjetim al to je ono najeksponiranije

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 01 jun 2015, 20:52

Mirzoni89 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Ko je po vama najbolji sudija ove godine bio ?
Po mom nekom izboru Bureković je ove godine bio veoma dobar , najmanje je gresaka imao na utakmicama koje je sudijo :kralj:
Burekovic zenicki jazavac s blatuse :nene: rang smeca Zivkovica i Sehovica

Antoni Bandic iz Gruda. Sudio je skoro svako kolo. Neka nađe neko tekmu otkako sudi gdje se on spominje qurac cu sebi otkinut. Najposteniji i trenutno nas najbolji sudija. Rang Lubos Mikela
Eto vam Antonija Bandica, povaljivao ekipe u nizem rangu i dobio zasluge da sudi PL...
[youtube][/youtube]
Gdje je ovdje greska Bandica. Prvi gol pomocni signalizira ofsajd koji je bio jer je na snimku vidim a ne on u liniji. Bandic opet nema nista s tim jer ne vidi. Drugi gol cist prekrsaj na golmanu. Sprijecen da uhvati loptu koja je bila njegova. Ne vidim ni jednu njegovu gresku na ovoj tekmi
From father to son

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 01 jun 2015, 21:00

Poslije ovakve reakcije kod gola Branitelja nisu ni zaslužili ništa više. :mrgreen:

@mancini jes. Tri utakmice ove sezone, sve u polusezoni. Vitez, Velež i Široki.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jun 2015, 21:16

Jucer se Peljto pogubio na juniorima,usput Štrumf je pa ga necemo hvaliti :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 mar 2016, 23:34

Irfan Peljto kao da želi biti u centru pažnje sa svojim sudijskim odlukama. Nije mu prvi put. ;)

High

Post Postao/la High » 07 mar 2016, 01:09

slika

slika

Obradović mi je pljunuti Šeki Bihorac. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 07 mar 2016, 01:11

High je napisao/la:slika

slika

Obradović mi je pljunuti Šeki Bihorac. :urnebes:
Boze sačuvaj šta tebi sve pada na pamet. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 07 mar 2016, 01:13

:rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2016, 01:14

E ne vjerujem! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 07 mar 2016, 01:16

:urnebes:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2016, 01:20

:rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 mar 2016, 09:38

:rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 07 mar 2016, 12:11

Navlace Sarajevu i Željeznicaru, deja-vu... :thumbup:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 mar 2016, 12:23

Sudije su sve bolje i bolje a vise smo mi nerealni ko navijaci jer gledamo puno svi navijacki

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 apr 2016, 15:07

Lakrdija sa sudijama i sudijskom organizacijom se nastavlja. :roll:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 23 gosta.