Onaj joge počeraj je zabiljezen pa mu se keslaju, ima I nasih papana Boze sacuvaj sta se svasta cuje na tekmama, ni hodzin zapis im pomogo ne bi
Jednom davno idemo na gostovanje protiv Celika a tip trijezan kaze da hocemo učerati onim ustasama iz Zrinjskog
Treba otvoriti temu " biseri s tekmi"
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 07 mar 2016, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
joker90 je napisao/la:Jedno pitanje za Tuzlake imam, zanima me. Da li ona legenda iz popularnog videa "Joooooooge" jos dolazi na tekme Slobode?
čuj dolazi li, pa čovjek ima naziv "prvi selfie" tribine i potkošulja "siledžijka"
Hehe jesi nas sve upratio. Brajto da ti nisi kakav perverznjak gledaj ba tu slike tuđe lijepiš. Nije valjda na naseg mujeta da se žišlo, auuuu burazengijo nisi baš dobar s galvom...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Bgm manje na ovim slikama lici na covjekolikog majmuna, proljepsao nam se Poćeraš. Mislim i dalje je seljacina teska ocigledno, al bar normalnije izgleda.
joker90 je napisao/la:Bgm manje na ovim slikama lici na covjekolikog majmuna, proljepsao nam se Poćeraš. Mislim i dalje je seljacina teska ocigledno, al bar normalnije izgleda.
Sigurno je počeo slušati Sabahudina Sašu Kovačevića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad u nekog uperis prstom, tri tvoja prsta su uperena u tebe. Manekeni i ljepotani, Bekami nasi dragi. Nebitno odakle je momak, nikakve veze nema, prozivat na ovakav nacin bilo koga je bolesno. I onda je on seljak...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
MuhamedTM je napisao/la:
Treba otvoriti temu " biseri s tekmi"
Ima tema Dorate
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
wobly92 je napisao/la:Kad u nekog uperis prstom, tri tvoja prsta su uperena u tebe. Manekeni i ljepotani, Bekami nasi dragi. Nebitno odakle je momak, nikakve veze nema, prozivat na ovakav nacin bilo koga je bolesno. I onda je on seljak...
Pravi bolesnici...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Raonffa je napisao/la:Vidi se po stilu oblačenja da je momak gospodin Azmirami, ne znam šta serete.
kakav god da je za Edisa ONAJ Mulalica je Kavali... ...jedino u cemu je Edis veci je to hodanje po krovovima....covjek je stvarno trenerski posao digao za citav level...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA