Safet Sušić - Pape

velez_mostar
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 07 jun 2010, 17:03

Edo_Majka je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:PAPE ODLAZI ,MI BOSANCI I HERCEGOVCI TE NE ZELIMO ,I NE VOLIMO ,TI SI IGRAC SAVEZA I NEAFIRMISANI TRENER KOJI ZELI NAPRAVITI TRENERSKU KARIJERU PREKO DZEKE ,PJANICA ,MISIMOVICA ,SPAHICA...ODLAZI ,DALEKO TI KUCA OD NASE BILA ,I POVEDI ZA SOBOM USLJIVU BAGRU KOJA TE JE I DOVELA TU DA NAM SOLIS PAMET!!
KO TE JE.BE ,I TEBE I TVOJE NOGOMETNE KVALITETE ,KAD SI POLUPISMENI BESKICMENJAK!
HOCEMO AMARA OSIMA ZA TRENERA!!!
kao sto ovaj rece prije mene da pricas (u ovom slucaju seres) u svoje ime, prvo si nekulturan i nevaspitan, drugo je da nemas pravo da kritikujes nekoga koga si vidio 3 puta u svom zivotu, i trece je brate ovo sto govoris da je Pape beskicmenjak, a sta si onda ti ako je najbolji fudbaler BiH svih vremena beskicmenjak, molim te izadji malo napolje i dodji sebi prije nego sto glumis neku facu preko foruma.
Ja ne vidim da sam tebe negdje vrijedjao ,nema potrebe da upucujes takav post!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2010, 17:09

:roll: Zato sto je MI ,isuvise sirok pojam.
I hvala bogu tako ne razmislja velika velicina.
Ako neko misli da napise svoje misljenje, neka ga i napise.
Ali u svoje ime.A ne u ime BIH- ovaca.Kako neko misli da prikaze.
I na kraju da ostane samo ono malim slovima, a on na kraju coban postane. :mrgreen:
Malo morgen. 8-) Ili ako mu volja moze ali ono drugo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 07 jun 2010, 17:13

Druze, bez uvrede, ali prestigao si i mene, mislim da je ovo najgluplji komentar na forumu ili barem jedan od istih.
Bez uvrede![/quote]Ok, vazi bez uvrede, de mi sad reci zasto je najgluplji, mozda zato sto branis nevaspitanog kretena koji sebi daje pravo da prica u ime sviju nas, ja ako nekoga nevolim to kazem neki normalan nacin a nenazivam nikog beskicmenjakom.[/quote]

To je i vazilo nazalost za naseg forumasa velez_mostar.

Dugo i uvijek pazljivo citam njegove komentare, u vezi Cire imali smo uvijek isto misljenje, ali ovo je nazalost najgori post koji sam procitao ovde.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 07 jun 2010, 17:14

Vidjao sam ja Papeta cesto....Prije nego sto cu dobiti ovu kablovsku, imao sam onu nekakvu satelitsku. Dok su se ovde neki borili za BiH fudbal i bore se i sada, njega sam cesto vidjao po nekakvim turskim programima. Sad tih programa nemam na kablovskoj, a ni pola tih turskih klubova koliko cujem vise nema u prvoj turskoj ligi. Sto znaci da Pape dolazi sa analogno digitalnim signalima u BiH :D
Kako neki kazu, malo dodjem ovde i zapaprim..Heheh...Nemam puno vremena pa ne mogu cesto ni papriti..Ali budite sigurni, ako se i plasiramo slucajno na nekakvo prvenstvo, necete me se rijesiti, odnosno mojih komentara anti saveza i svega sto oni postave....MENE SE NE MOZE KUPITI !

Koliko vam je para obraz i cast????
Pitao nekad neki pitac vrli......Ko je ta, sta je ta, Bosna da prostis...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 jun 2010, 17:17

Za edu_majku ,ako si mislio da ces privuci moju paznju ,i da cu replicirati na tvoje uvrede ,gadno si se prevario ,ipak nisi dovoljno "jak" da ulazis u dijalog ,bilo koje vrste sa mnom ,pogotovo jer baratas floskulama tipa "nevaspitani kreten " ,i td..na to se ne obazirem.
Ako sam istakao svoje misljenje ,nisam nikoga licno od forumasa uvrijedio ,Safet je javna licnost ,i kao takav mora biti predmet i negodovanja ,i hvale javnosti ,tako da..
Zasto sam upotrijebio "mi Bosanci i Hercegovci" ? Pa ,zato sto pravi patriota ,Bosanac ,Hercegovac ,nikada nece dati podrsku jednoj ovakvoj osobi ,nekome ko je tu ispred Saveza ,koji predstavlja veliko zlo nase zemlje ,ne samo fudbala ,i pored toga bruka nas u prijateljskim utakmicama.
Ima tu jos jedan mali milion stvari ,ali drugi put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2010, 17:24

carina je napisao/la:Vidjao sam ja Papeta cesto....Prije nego sto cu dobiti ovu kablovsku, imao sam onu nekakvu satelitsku. Dok su se ovde neki borili za BiH fudbal i bore se i sada, njega sam cesto vidjao po nekakvim turskim programima. Sad tih programa nemam na kablovskoj, a ni pola tih turskih klubova koliko cujem vise nema u prvoj turskoj ligi. Sto znaci da Pape dolazi sa analogno digitalnim signalima u BiH :D
Kako neki kazu, malo dodjem ovde i zapaprim..Heheh...Nemam puno vremena pa ne mogu cesto ni papriti..Ali budite sigurni, ako se i plasiramo slucajno na nekakvo prvenstvo, necete me se rijesiti, odnosno mojih komentara anti saveza i svega sto oni postave....MENE SE NE MOZE KUPITI !

Sory buraz i na kraju hoces Barbareza koji je na glavnoj hucki protiv saveza uzivo sa Senadom.Presutio sve o savezu,zamuckivao kad je trebao da kaze ono sto je tuvio danima u kafanskim razgovorima.i sto je dan prije Bolic sve rekao kako je.I umjesto da bukvalno on svojom potvrdom ''sahrani''savez i dovede na cvrsce noge repku.
Bilo je veliko NISTA.Kako mu i sam Senad rece pa progovori Sergeje vise jednom.A javnost bila ko' popisana.
Savez ostao isti,jos i jaci.a naravno i seka mu tada ostala u radnom odnosu u tom istom savezu.
Dobro rece ''koliko vam je para obraz i cast'' ;)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 jun 2010, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jun 2010, 17:24

A hocetel' pljuvat' Barbareza ovako,ipak i on ce bit' ispred saveza?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 07 jun 2010, 17:28

druze moj, ako hoces da kazes svoje misljenje i da ono bude shvacenjo ozbiljno od ostalih onda to brate moras na kulturan nacin izreci a ne na onakav kakv si malopije izrekao. Nemas pravo nekoga vrijedjati, zamisli da ovo sad njegov sin, kcer ili ko vec cita, kako je njima, zamisli da ovo neko o tvom ocu napise, samo o tome razmisli, ja nevidim da sam papeta u onom postu branio vec sam se samo dotakao tvog ponasanja, a da je Pape igrac saveza nebi pozvao sve one igrace koje su mnogi zeljeli i uostalom izgubio je tek 2 PU i nista vise, daj covjeku sansu pa cemo onda zajedno ga kritikovati kad bude vrijeme za to a do tad malo pozitivne energije i bice sve ok.
Tracy McGrady!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 jun 2010, 17:29

harishp je napisao/la:
carina je napisao/la:Vidjao sam ja Papeta cesto....Prije nego sto cu dobiti ovu kablovsku, imao sam onu nekakvu satelitsku. Dok su se ovde neki borili za BiH fudbal i bore se i sada, njega sam cesto vidjao po nekakvim turskim programima. Sad tih programa nemam na kablovskoj, a ni pola tih turskih klubova koliko cujem vise nema u prvoj turskoj ligi. Sto znaci da Pape dolazi sa analogno digitalnim signalima u BiH :D

Sory buraz i na kraju hoces Barbareza koji je na glavnoj hucki protiv saveza uzivo sa Senadom.Presutio sve o savezu,zamuckivao kad je trebao da kaze ono sto je tuvio danima u kafanskim razgovorima.i sto je dan prije Bolic sve rekao kako je.I umjesto da bukvalno on svojom potvrdom ''sahrani''savez i dovede na cvrsce noge repku.
Bilo je veliko NISTA.Kako mu i sam Senad rece pa progovori Sergeje vise jednom.A javnost bila ko' popisana.
Savez ostao isti,jos i jaci.a naravno i seka mu tada ostala u radnom odnosu u tom istom savezu.
Dobro rece ''koliko vam je para obraz i cast'' ;)
Hara druze ,znas da tvoje postove ne citam ,a pogotove ne repliciram..ovaj put sam to ucinio ,pa te pitam :Covjece otkud ti ideja ,tebi i onima slicnog razmisljanja da neko ko uputi kritiku Susicu odmah na to mjesto postavlja Barbareza"??? Izbaci to iz glave ,brate ,nije to poenta ,poenta je da Susic nije pravi covjek za ovu poziciju ,razumijes??
Husref Musemic je dobar izbor!Bilo ko ,samo ne ovaj lik ,kasno ce nam biti u kvalifikacijama kad upisemo pocetne poraze ,znamo kakav smo mentalitet ,pad zestoki!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 jun 2010, 17:33

Edo_Majka je napisao/la:druze moj, ako hoces da kazes svoje misljenje i da ono bude shvacenjo ozbiljno od ostalih onda to brate moras na kulturan nacin izreci a ne na onakav kakv si malopije izrekao. Nemas pravo nekoga vrijedjati, zamisli da ovo sad njegov sin, kcer ili ko vec cita, kako je njima, zamisli da ovo neko o tvom ocu napise, samo o tome razmisli, ja nevidim da sam papeta u onom postu branio vec sam se samo dotakao tvog ponasanja, a da je Pape igrac saveza nebi pozvao sve one igrace koje su mnogi zeljeli i uostalom izgubio je tek 2 PU i nista vise, daj covjeku sansu pa cemo onda zajedno ga kritikovati kad bude vrijeme za to a do tad malo pozitivne energije i bice sve ok.
Dobio je sansu ,i izgubio je ,igra nam je bila ocajna ,je li hoces da nam manifestuje svoje neznanje u bitnim utakmicama?Ja ne..iskreno.
Sto se tice ovog detalja za uvrede Susicu ,mozda cita neko njegov ,rekao sam ti ,on je javna licnost .Koliko si puta svog ljubimca na terenu opsovao jer nije uradio nesto kako treba ,pa ono kazes "idi je.bi mater ,sta radis" ,u tom kontekstu ,razumijes??Tako da ja nisam rekao nista sto velika vecina u svojim domovima nije uputila Susicu nakon ovih utakmica.
Pozitivnu energiju imam sve ove godine postojanja nacionalnog tima ,i uvijek ista prica ,uvijek "sutra ce biti bolje ",koje sutra vise ,dokle vise tapsanja po ramenu sve one koji nas smatraju budalama???

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2010, 17:34

Ma ne citas haman ni druge postove.Nego po svojoj direkciji.
Problem je sto drugi citaju sta ko napise.
Zato sam i naveo ono sta sam naveo.
Licemjernost i dvolicnost su dvije stvari, koje niko ne moze da presuti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 jun 2010, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2010, 17:35

bistrikboy je napisao/la:A hocetel' pljuvat' Barbareza ovako,ipak i on ce bit' ispred saveza?
Ja ću pljuvat' svakog koji bude igrao kukavički i koji bude rušio ono što smo teškom mukom stekli. Safet je krenuo lošim putem, ali isto tako se može dići, protutnjati kvalifikacijama i mirna Bosna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2010, 17:37

Virtu4l je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:A hocetel' pljuvat' Barbareza ovako,ipak i on ce bit' ispred saveza?
Ja ću pljuvat' svakog koji bude igrao kukavički i koji bude rušio ono što smo teškom mukom stekli. Safet je krenuo lošim putem, ali isto tako se može dići, protutnjati kvalifikacijama i mirna Bosna.
Jaro dragi sta si stekao :shock: 50 mjesto na fifa ljestvici i zadnja rupa na svirali u trecem sesiru. :roll:
I jos Italiju jedinu jacu repku koju smo pobijedili ,i to samo prije nekih 14 godina. :shock:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 jun 2010, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 07 jun 2010, 17:37

Zar mislis da ce savez ikad pustiti Barbu u savez? I zar mislis da ce Barba pokleknuti pred njima poslije izvjesnog vremena kad dobije moc? Mogao bi bar vjerovati nama mostarcima nekad, a ne ulaziti u tematiku sa predrasudama. Upitaj se zasto nikad ne natezemo Kodru, Vahu, Bajevica i ostale Velezovce. Nikada druze, svima svaka cast, ali samo Barba osjeca Bosnu i Hercegovinu. I to svak ko ga iole malo zna, zna i za to.
Mi smo takva zemlja, srusiti savez mozes samo kroz savez i nikako drukcije. Mi smo takav narod, da kad ti dodje trener koji je donedavno pljuvao po BiH, poslije par pobjeda postaje heroj Bosne i Hercegovine, svaka stara nana u Bosni pjeva njegovo ime... Dobije moc naroda, a jedino narod moze nesto promijeniti....
E odo sad, pustam vas sve malo na miru 8-)
A Pape???? Njemu svaka cast, ali gdje je bio kad je bilo najteze?
Pozz svima....a posebno Bosancima i Hercegovcima...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 jun 2010, 17:43

Raja smirite malo strasti.Evo citam u avazu da je neki momak koji se zove Damir Coric pristao da igra za BiH.Polako se pocinjemo krpiti masalla,pa vidite da selektor radi na tome.
Medjutim boli ga i to sto ne igra Salihovi na pocetku,ali koliko se ja sjecam Salihovica nije bilo ni u Genku pa smo tad demolirali Belgijance.Zato bez koga se mora bez njega se mora moci,kako tako.
Eh da nam je jos Papac... :?

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 jun 2010, 17:45

Damir Coric,kapiten juniora Herte,i igro je u mladim selekcijama Njemacke.Zna li neko sta vise o tome momku,koju poziciju igra i tak?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2010, 17:47

harishp je napisao/la:Jaro dragi sta si stekao :shock: 50 mjesto na fifa ljestvici i zadnja rupa na svirali u trecem sesiru. :roll:I jos Italiju jedinu jacu repku koju smo pobijedili ,i to samo prije nekih 14 godina. :shock:
Stekli smo neki rejting Hare, *ebeš renkinge i te gluposti. Kad smo se plasirali u baraž, nema medija da nije o nama pisao, sa FIFA stranice nismo silazili, znaš kako je lijepo kad na FIFA stranici pročitaš udarni naslov "Golden Lilies blossoming", čovjek se naježi.

Dakle, sad kad trebamo nastaviti tamo gdje smo stali u prošlim kvalama, mi popijemo sedam komada za 180. minuta, a mogli smo još barem tri i pri tome nismo napravili akciju kako treba. Naš kapiten šamara okolo, igrači kasne na pripreme i kasnije se svi vade na fizičku spremu, pristup krajnje neozbiljan.

Opet ponavljam, ovo su prijateljske utakmice iz kojih nismo izvukli nikakve pouke. Selektor kaže "Misimović i Pjanić će igrati zajedno, kako god završilo" ? Znači, ako i dalje nastavimo da smaramo igrom, da ne pravimo niti jednu šansu po utakmici, Miske i Mire će opet igrati zajedno? Muratović i Rahimić su iznijeli teret prošlih kvalifikacija, pomagali odbrani i veoma rijetko smo pucali po svim šavovima kao protiv Švedske i Njemačke. Ulaskom Pjanića, jedan od ove dvojice je izgubio mjesto i to je poremetilo igru u odbrani, napad ga nekako utrpa, ali odbrana prima li prima...

Evo Hare šta smo stekli:

http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... 46853.html
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 07 jun 2010, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jun 2010, 17:48

carina je napisao/la:
Zar mislis da ce savez ikad pustiti Barbu u savez? I zar mislis da ce Barba pokleknuti pred njima poslije izvjesnog vremena kad dobije moc? Mogao bi bar vjerovati nama mostarcima nekad, a ne ulaziti u tematiku sa predrasudama.
Pa koji se qrac trpa preko medija na mjesto selektora?Lik je postao sasvim smjesan,isto je pokusao i u HSV-u ali je i tu popushio pa je posao dobio Reinchart,koji je tek godinu dana u penziji...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2010, 17:56

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jaro dragi sta si stekao :shock: 50 mjesto na fifa ljestvici i zadnja rupa na svirali u trecem sesiru. :roll:I jos Italiju jedinu jacu repku koju smo pobijedili ,i to samo prije nekih 14 godina. :shock:
Stekli smo neki rejting Hare, *ebeš renkinge i te gluposti. Kad smo se plasirali u baraž, nema medija da nije o nama pisao, sa FIFA stranice nismo silazili, znaš kako je lijepo kad na FIFA stranici pročitaš udarni naslov "Golden Lilies blossoming", čovjek se naježi.

Dakle, sad kad trebamo nastaviti tamo gdje smo stali u prošlim kvalama, mi popijemo sedam komada za 180. minuta, a mogli smo još barem tri i pri tome nismo napravili akciju kako treba. Naš kapiten šamara okolo, igrači kasne na pripreme i kasnije se svi vade na fizičku spremu, pristup krajnje neozbiljan.

Opet ponavljam, ovo su prijateljske utakmice iz kojih nismo izvukli nikakve pouke. Selektor kaže "Misimović i Pjanić će igrati zajedno, kako god završilo" ? Znači, ako i dalje nastavimo da smaramo igrom, da ne pravimo niti jednu šansu po utakmici, Miske i Mire će opet igrati zajedno? Muratović i Rahimić su iznijeli teret prošlih kvalifikacija, pomagali odbrani i veoma rijetko smo pucali po svim šavovima kao protiv Švedske i Njemačke. Ulaskom Pjanića, jedan od ove dvojice je izgubio mjesto i to je poremetilo igru u odbrani, napad ga nekako utrpa, ali odbrana prima li prima...

Evo Hare šta smo stekli:

http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... 46853.html
Samaralo se i prije.Za 180 minuta smo znali primati i u kvalifikacionim tekmama ukljucujuci i baraz po sesticu.
Gdje je sasvim drugo razmisljanje o odnosu prema igri.Od sest imalo jacih tekmi i mogucih 18 mi jedan fakticki bod osvajamo. :shock:
Kao sto Pasic rece od ''momaka sa plaze'', niko nista nije bolje ni ocekivao.
Ko ovo nije dosad skontao, nece ni od sad. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 jun 2010, 19:16

kako bilo da bilo ,,mi promijeniti nista nemozemo,, mislim da su se ove 2 prijateljske utakmice mogle puno bolje iskoristiti,, jer po mom misljenju pape nije puno napredovo u ove 2 tekme,,,, poslije ove burne sedmice ovo me posjeca na AVANTURU Armina Veha kada je preuzeo Wolfsburg,,, a svi dobro znamo kako je zavrsilo,, imam osjecaj da mi i ovo moglo ovako zavrsiti,, nadam se da nece biti tako!!!! poz svima
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.