FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 07 mar 2016, 12:02

Svi jedva čekaju da Sarajevo kiksa i da pametuju i kritikuju.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 mar 2016, 12:17

Aco ti nama govoris da smo lose odigrali protiv celika koji zrinskom otkine bod u mostaru i koji je neugodan za svakog a zelju vile pronosale protiv raspalog veleza ... ljudi bit ce dobro , koliko je igraca otislo ovo je odlicno , pruzena je sansa kadusicu i napokon kovacevicu i ide sve dobro ...
Ove godine prezadovoljan kupom a u ligi sta bude neka bude ...

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 07 mar 2016, 12:49

Sta li onaj @primorac misli o sakibu malkocevicu
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 07 mar 2016, 12:58

Sarajevo svi mogu kritikovati osim "galaktikosa" sa Grbavice koji jedva, golom iz penala, dobiju juniore Veleza.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 07 mar 2016, 12:59

Nema razloga za strah u srijedu.

Oni su umorniji sigurno, igrali su juce po pljusku na onoj oranici, tako da je pitanje koliko se mogu odmoriti i pruziti neku kvalitetnu partiju.
Da mijenjaju, da odmaraju igrace (za Vitez) ili da probaju osvjeziti ekipu, na klupi nemaju te igrace da odrze kvalitet, tako da mogu bit samo losiji.
Mi da mijenjamo, u daleko smo boljoj situaciji - svaki nas igrac s klupe bi kod njih bio nosilac igre..
Teren ce bit los i svakako nece bit uslova da se igra (kako pada daj boze da se uopste igra). Neka se slobodno zatvore, nama i X odgovara za revans. Jos ako bi kojim slucajem zabili, to bi vec bio 80% prolaz garantovan.
Samo lagano, bez srkleta

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 07 mar 2016, 13:22

MosaaRajvosa je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Vile su vas pronosale. Celik jeste bio destruktivan sto je ocekivano, ali i vi poprilicno losi. Ono sto vas moze radovati su osvojena tri boda uz mozemo reci nikakvu igru.
Bravo majstore,kako će igrati protiv krkana i padavicara.Barselona ne bi mogla razviti igru.Svako primanje lopte je bilo ukidanje sa nogu i udaranje.Nisu dali da razvijemo igru a sudija je to dopusto ,tako da ti je analiza niđe veze.Plus kad dodas valjanje 20 minuta u drugom poluvremenu sta si očekivao?
Mislim da je sasvim korektan komentar. Samo to treba znati prihvatiti. Više od pola ekipa ce igrati na Koševu kako je Čelik igrao, valjda treba imati opciju i za to..Plus komentar našeg pomocnog na poluvremenu da Čelik igra bunker je nidje veze, ljudi visoko stajali, disciplinovano se vracali, agresivniji od nas. Jedino kako su i mogli odigrati. Treba tražiti razloge katastrofalne igre u našim redovima a ne traziti opravdanja.
Pregledao sam sinoc jos jednom snimak, nije ono dobro nikako..al se sve nadam da ce onaj go harbe biti prekretnica i citava utakmica kao opomena.
Benko je igrač za prvih 11, što prije Ješa to shvati, bolje za nas...
Niđe veze je komentar i ono što Čelik igra nije fudbal pa ti brani ovog stručnjaka koliko hoćeš.Nek su galaktikosi sa Grbavice sa juniorima Veleza pokazali igru i dali iz penala gol.Da je Velez u prvom poluvremenu iskoristio šansu pito bi te ja kako bi završilo.Ali dobro garant je ovo admin pa se moraš slagati sa njim.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 07 mar 2016, 13:24

Prenosil iko u srijedu?
Amer Dupovac!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 mar 2016, 13:29

Valjda ce moja tv prenosit , a ako nam igra bude zak.urac bolje da ne gledam , radije cu citat live na portalu i cekat da ga Benko zabije .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2016, 13:30

Rahma je napisao/la:Prenosil iko u srijedu?
Ma slabo ko kup prenosi, nece biti ni link vjerovatno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 07 mar 2016, 13:44

@Majkl
Mislim da nas ne treba zanimati igra i rezultati kona. Smijesna su opravdanja kako je celik igrao. Pogledaj prvo poluvrijeme snimak, ljudi su igrali sasvim korektno i bez ikakvog bunkera, tako da to sve pada u vodu.
Lakse ce nam biti igrati protiv ekipa koje hoce da se nadigravaju, ali moramo znati kako se postaviti i protiv ovakvih ekipa tipa Celik.
Imam osjecaj da cemo bolje igrati utakmice na strani gdje su iole korektni tereni i uslovi za igru..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 07 mar 2016, 13:48

sa MojaTv još ništa trenutno nije dogovoreno za prenos..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 mar 2016, 13:53

MortemHz je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Prenosil iko u srijedu?
Ma slabo ko kup prenosi, nece biti ni link vjerovatno.
Prenosili su iz Mostara kup utakmicu što nebi i sad.I FACE se uključio u neke prenose valja bi trebali raditi kospe u revansu.Možda i nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 mar 2016, 13:56

Ma samo da Radovac ostane u Sarajevu ne treba nam prenos uopste.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 mar 2016, 14:08

Besic je napisao/la:Ma samo da Radovac ostane u Sarajevu ne treba nam prenos uopste.
:shh: to je nase djete :shh:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 07 mar 2016, 14:11

aleksandar_veliki je napisao/la:Vile su vas pronosale. Celik jeste bio destruktivan sto je ocekivano, ali i vi poprilicno losi. Ono sto vas moze radovati su osvojena tri boda uz mozemo reci nikakvu igru.
Super si ti sve ovo izanalizirao. Haj nam jos samo reci kakva je bila igra Zeljeznicara protiv Sirokog na Grbavici i da li je rezultat te utakmice realan u odnosu na desavanja na terenu?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2016, 14:11

Ako ne pocnemo sa trojicom igraca u veznom redu, onda je Jesa tvrdoglav ko magarac. Rustem-Radovac-Emerson!
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 mar 2016, 14:12

Besic je napisao/la:Valjda ce moja tv prenosit , a ako nam igra bude zak.urac bolje da ne gledam , radije cu citat live na portalu i cekat da ga Benko zabije .
slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 mar 2016, 14:13

ElCartel11 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Ma samo da Radovac ostane u Sarajevu ne treba nam prenos uopste.
:shh: to je nase djete :shh:
Naše derište :shh:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 mar 2016, 14:23

joker90 je napisao/la:Ako ne pocnemo sa trojicom igraca u veznom redu, onda je Jesa tvrdoglav ko magarac. Rustem-Radovac-Emerson!
ako bi nekim cudom poceo sa trojicom onda je mnogo logicniji izbor Rustem-Dzemo-Emerson gdje bi Espirito igrao 'desetku' tj ono sto je igrao i u Mijanmaru, ovo sto sad igra kod nas nije njegova prirodna pozicija
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 mar 2016, 14:29

Radovac bi mogao biti dio te trojke, ali jedino ako povrati onu formu dok je igrao sa Cimijem.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bvsic, Google Adsense [Bot], GradKamena1 i 66 gostiju.