FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hocete li sredit teren do tekme. Protiv Radnika Vam je u prvom dobar bio, a u drugom katastrofa. Jbg kisa je poremetila malo, valjda je tamo prestala padati
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
NeceVivaLasVegas je napisao/la:Hocete li sredit teren do tekme. Protiv Radnika Vam je u prvom dobar bio, a u drugom katastrofa. Jbg kisa je poremetila malo, valjda je tamo prestala padati
Kisa koja je pljustala citavo drugo poluvrijeme je mnogo nastetila terenu i stvorilo se dosta blata. Danas je evo sunce, a sigurno ce biti popravljena ostecenja i teren uvaljan. Valjda ne bude neke nove kise u srijedu.VivaLasVegas je napisao/la:Hocete li sredit teren do tekme. Protiv Radnika Vam je u prvom dobar bio, a u drugom katastrofa. Jbg kisa je poremetila malo, valjda je tamo prestala padati
Jedan grad, jedna ljubav!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vitez cemo ko plitak potok, zapamtite... ovo u srijedu, sta Bog da, vise nade polazem na titulu u ligi, nego taj Kup. Ali ko zna, idealno bi bilo da dobijemo Sarajevo 2 gola razlike, nekako.
Mozda rizikovat otvoriti se prvo poluvrijeme stisnuti ih pola sata jer odbrana im je ****.
Ako bi uspjeli zabiti gol postaviti se i cekati kontru ili neki slobodnjak,centarsut.
Opasni smo iz kontre a ako prime gol morace se malo otvoriti.
Uostalom samo ici cvrsto u kost po cjenu kartona
Ako bi uspjeli zabiti gol postaviti se i cekati kontru ili neki slobodnjak,centarsut.
Opasni smo iz kontre a ako prime gol morace se malo otvoriti.
Uostalom samo ici cvrsto u kost po cjenu kartona
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
NYKnicks Fan je napisao/la:NeceVivaLasVegas je napisao/la:Hocete li sredit teren do tekme. Protiv Radnika Vam je u prvom dobar bio, a u drugom katastrofa. Jbg kisa je poremetila malo, valjda je tamo prestala padatibice jos gore nego jucer.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ima li danas još jedan trening? I kad je??
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
ko kod nas ima opasnost od kartona i da li se kartoni zaradjeni u kupu ciste u ligi i obratno ?
Zna li iko to ?
Zna li iko to ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ahmetu fali jos jedan i da odmara jednuMortus je napisao/la:ko kod nas ima opasnost od kartona i da li se kartoni zaradjeni u kupu ciste u ligi i obratno ?
Zna li iko to ?
A za ovo ciscenje, zna li neko fakat?
Istog sam mišljenja, samo daj Bože da ne izbaksuziramoNYKnicks Fan je napisao/la:Vitez cemo ko plitak potok, zapamtite...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
strujasamo
- Kontakt:
Nema čišćenja kartona u kupu a Ahmeta treba predložiti za Ginisovu knjigu pogodio je najviše prečki Što se tiće onih škutora SVINJSKI I LIŠTIČANA kad su vidjeli da je Sloboda pobjedila MUSA je pustio tj prodao svom SVINJSKOM jer je nekad igrao za njih To mu je druga prodaja utakmica prvu je prodo Sarajevu sad Svinjskom i NEGINE MU PO DRUGI PUT SMJENA SA KLUPE Pred nama je
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Red je da nekoga i mi otresemo kako dolikujewobly92 je napisao/la:Istog sam mišljenja, samo daj Bože da ne izbaksuziramoNYKnicks Fan je napisao/la:Vitez cemo ko plitak potok, zapamtite...

@NYK biće akobogda, previše su precijenjeni oni a mogli bi dobit po ušima samo tako
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
10 km za srijedu ulaz na obje tribine
jedva cekam komentare
jedva cekam komentare
Puno, ja ću ući za 4Km al ovo je punoNYKnicks Fan je napisao/la:10 km za srijedu ulaz na obje tribine
jedva cekam komentare
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jbg brate, tako je kako jeTzXHc je napisao/la:Puno, ja ću ući za 4Km al ovo je punoNYKnicks Fan je napisao/la:10 km za srijedu ulaz na obje tribine
jedva cekam komentare
Ne kontaju pojedinci da klub mora da zarađuje od ulaznica, al dobro...
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Ovo je vec pretjerivanje, radni dan i jos odyebes dosta publike povecanjem cijene karte.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Evo sami sebi da aplauz damo http://radiokameleon.ba/2016/03/voditel ... kad-dosta/ 
Da je subota pa hajde, ovako nece bit 1000 ljudi na stadionu.NYKnicks Fan je napisao/la:Jbg brate, tako je kako jeTzXHc je napisao/la:Puno, ja ću ući za 4Km al ovo je punoNYKnicks Fan je napisao/la:10 km za srijedu ulaz na obje tribine
jedva cekam komentare
Ne kontaju pojedinci da klub mora da zarađuje od ulaznica, al dobro...
10KM za sjever je previse, ionako samo jednu poluvrijeme vidis kako treba. 7KM sam bio spreman dati, ovo je vec blago pretjerivanje.
Jedan grad, jedna ljubav!