Besic je napisao/la:Valjda ce moja tv prenosit , a ako nam igra bude zak.urac bolje da ne gledam , radije cu citat live na portalu i cekat da ga Benko zabije .

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Besic je napisao/la:Valjda ce moja tv prenosit , a ako nam igra bude zak.urac bolje da ne gledam , radije cu citat live na portalu i cekat da ga Benko zabije .

Naše derišteElCartel11 je napisao/la:Besic je napisao/la:Ma samo da Radovac ostane u Sarajevu ne treba nam prenos uopste.to je nase djete
ako bi nekim cudom poceo sa trojicom onda je mnogo logicniji izbor Rustem-Dzemo-Emerson gdje bi Espirito igrao 'desetku' tj ono sto je igrao i u Mijanmaru, ovo sto sad igra kod nas nije njegova prirodna pozicijajoker90 je napisao/la:Ako ne pocnemo sa trojicom igraca u veznom redu, onda je Jesa tvrdoglav ko magarac. Rustem-Radovac-Emerson!
Igrao bi desetku i u ovoj kombinaciji koju sam ja postavio, a moze i ta sa Dzemom. Nisam Dzemu stavio jer nije bio u zadnje vrijeme u kombinacijama, pa nisam siguran koliko je spreman.THEC je napisao/la:ako bi nekim cudom poceo sa trojicom onda je mnogo logicniji izbor Rustem-Dzemo-Emerson gdje bi Espirito igrao 'desetku' tj ono sto je igrao i u Mijanmaru, ovo sto sad igra kod nas nije njegova prirodna pozicijajoker90 je napisao/la:Ako ne pocnemo sa trojicom igraca u veznom redu, onda je Jesa tvrdoglav ko magarac. Rustem-Radovac-Emerson!
Naša krila se nažalost ponašaju tako da to ispada 4-2-4. Uopšte se ne uključuju u posjed lopte na većoj udaljenosti od 25 metara od protivničkog gola. Kad dobiju loptu, uglavnom samo šibaju naprijed i ide se na centaršut... Preloša suradnja sa središnjim dvojcem u vezi, pa i sa napadačima na malom prostoru...THEC je napisao/la:mi zivimo u zabludi jer mislimo da igramo 4 4 2 a mi ustvari igramo 4 2 4
Samo da zabijemo gol, pritom ne primimo više od dva gola i ja zadovoljan.MortemHz je napisao/la:Valjda se raja nece puno ljutiti ako zijanimo gore. Bit ce kombinovani sastav ali uz volju mi mozemo tamo doci do povoljnog rezultata, ti momci jedva cekaju da odigraju koju utakmicu a i siguran sam da ce Husref odmoriti par najboljih.
Jesic je izjavioBesic je napisao/la:Gdje piše to da će biti kombinovan sastav , vidim svi pričaju o tome ?
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, Vanja8 i 12 gostiju.