BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bravo Mirzaaaa. Strašna sezona je pred tobom nadam se da će je znati kanalisati na parvi način.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Cojk sjedi u kafani i prati tenis preko Kladionice a oni objave poraz Basica i eto belaja.
Baš se pitam kad bi Damir ovako spasio 6 meč lopti i preokrenuo 
Na rezultatima vec upisali da je izgubio, vidim da je bilo ludilo. Bravo Mirza!
Nad tobom sunce najljepše sja
E raja, jel iko snimao mec, ili barem taj tie break?
E kod nas nema nista normalno, sad smo u euforiji zbog Mirze, a Damir je isto tako spasavao mec-lopte!remA1 je napisao/la:Baš se pitam kad bi Damir ovako spasio 6 meč lopti i preokrenuo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Mirza. Kakav TB 4. seta. Prva dva seta loša za Mirzu, u cijelom meču dosta ne vračenih servisa, loš retern. Mirza još da popravi retern i volley igru bit' će odlično, kao i kretanje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Npr Robert u Poznanu 2013, Maceiras u Morelosu 2015, i puno vise.remA1 je napisao/la:Baš se pitam kad bi Damir ovako spasio 6 meč lopti i preokrenuo
Ne bi Damir morao spašavati meč lopte protiv Jazirija ovih dana 
Dobro ispadne na kraju, očajna dva seta, njegov forhend je veliki qrac, loše je jako i reternirao na drugi servis, s druge strane Jaziri igrao strašan tenis 4 seta. Mislim da ni sam Mirza ne zna kako je izvukao ovo na kraju, hrabro je potezao kada je trebao i pogađao. Peti set je bila formalnost...
Lijep tenis vikend u Zenici
Dobro ispadne na kraju, očajna dva seta, njegov forhend je veliki qrac, loše je jako i reternirao na drugi servis, s druge strane Jaziri igrao strašan tenis 4 seta. Mislim da ni sam Mirza ne zna kako je izvukao ovo na kraju, hrabro je potezao kada je trebao i pogađao. Peti set je bila formalnost...
Lijep tenis vikend u Zenici
Strašan meč, borben, a Mirza je pravi naslijednik Delica u DC. Nakon Jarka najveći skalp u DC.
Svaka čast momcino.
Svaka čast momcino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Stvarno kada pocnu ovi gnjavatori ko bi kako igrao Mirza ili Damir zaseru bas svaki put neku atmosferu u kojoj bi se trebalo uzivati.
Sto se tice meca iz ugla ljubitelja tenisa covjek je mogao samo da uziva 4 sata dobrog tenisa. Iako je mec bio za cupanje kose zbog neizvjesnoti moglo se da vidi pregrst dobrih poteza sa obje strane.
Jaziri nije dzaba 107 ATP, kakav covjek ima return to je za nepovjerovati, serva ga je takodje dobro isla za razliku od dubla. Sto se Mirze tice, bio je to los pocetak , ali kao da mu je trebalo sat-dva da se zagrije pa da krene kako valja. Imao je na pocetku Probleme i sa servom, na kraju je to doslo na svoje, a ono sto mi se najvise dopalo je da ima muda da riskira kod drugog servisa, nekoliko puta as iz druge serve. Ono sto je za kritiku je da je cesto kako bih rekao ko grom iz vedra neba, bez razmisljanja ikakvog i kad ima prostora da razmisli kako da poentira.
Cesto vracanje loptice u sredinu protivniku umjesto da ga "voza". Isto je mogao cesto das izvuce Jazirija na mrezu sa stopovima, covjek ne zna preko mreze da prebaci kada izadje.
Sve u svemu treba imati karakter pa od 0-2 dobiti mec. Bio sam 100% siguran da je treci set presudan i da ako ga Mirza dobije da ce dobiti i mec.
Treba zapisati i jednu recenicu naseg selektora nakon meca, kojeg iznimno cijenim i postujem kao velikog gospodina.
Tenis je rodjen sport za kidanje zivaca (Amer Delic)
Sto se tice meca iz ugla ljubitelja tenisa covjek je mogao samo da uziva 4 sata dobrog tenisa. Iako je mec bio za cupanje kose zbog neizvjesnoti moglo se da vidi pregrst dobrih poteza sa obje strane.
Jaziri nije dzaba 107 ATP, kakav covjek ima return to je za nepovjerovati, serva ga je takodje dobro isla za razliku od dubla. Sto se Mirze tice, bio je to los pocetak , ali kao da mu je trebalo sat-dva da se zagrije pa da krene kako valja. Imao je na pocetku Probleme i sa servom, na kraju je to doslo na svoje, a ono sto mi se najvise dopalo je da ima muda da riskira kod drugog servisa, nekoliko puta as iz druge serve. Ono sto je za kritiku je da je cesto kako bih rekao ko grom iz vedra neba, bez razmisljanja ikakvog i kad ima prostora da razmisli kako da poentira.
Cesto vracanje loptice u sredinu protivniku umjesto da ga "voza". Isto je mogao cesto das izvuce Jazirija na mrezu sa stopovima, covjek ne zna preko mreze da prebaci kada izadje.
Sve u svemu treba imati karakter pa od 0-2 dobiti mec. Bio sam 100% siguran da je treci set presudan i da ako ga Mirza dobije da ce dobiti i mec.
Treba zapisati i jednu recenicu naseg selektora nakon meca, kojeg iznimno cijenim i postujem kao velikog gospodina.
Tenis je rodjen sport za kidanje zivaca (Amer Delic)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
vivaILchelik
- Kontakt:
na sportsport.ba je bio objavljen clanak o porazu Basica u setovima 3-1, slucajno upalim TV kad tamo pocinje peti set.pinoglavi je napisao/la:Na rezultatima vec upisali da je izgubio, vidim da je bilo ludilo. Bravo Mirza!
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Da ne povjerujes. Najtuznije je sto je ovo najbolji sportski portal u BiH.vivaILchelik je napisao/la:na sportsport.ba je bio objavljen clanak o porazu Basica u setovima 3-1, slucajno upalim TV kad tamo pocinje peti set.pinoglavi je napisao/la:Na rezultatima vec upisali da je izgubio, vidim da je bilo ludilo. Bravo Mirza!
Nad tobom sunce najljepše sja
Onaj ko je napisao to nije gledao tenis nego je pratio preko kladionice .Nije smak svijeta ljudi smo ne masine .pinoglavi je napisao/la:Da ne povjerujes. Najtuznije je sto je ovo najbolji sportski portal u BiH.vivaILchelik je napisao/la:na sportsport.ba je bio objavljen clanak o porazu Basica u setovima 3-1, slucajno upalim TV kad tamo pocinje peti set.pinoglavi je napisao/la:Na rezultatima vec upisali da je izgubio, vidim da je bilo ludilo. Bravo Mirza!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je u četvrtak.newton_heath_lyr je napisao/la:Kad krece IW ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jeste četvrtak 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sijsling out u Jonkopingu 
Maestralno Bašić odigrao Davis Cup..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.