Karte će ti i biti preko 10 maraka...imaš primjer rijeke... Bili buranija karta 20 kuna...sad se igra Evropa liga i drugi su u HNL.... Igraju lijepo i atraktivno... Jel misliš da je i dalje 20 kuna karta....70, stari moj....rast kluba prati i odgovarajuća cijena karte...to je tako i svugdje... Možel proc dan a da se ne kuka...fukaratz je napisao/la:ako vec stavljaju karte po 10 KM neka fino organizuju prevoz za momke iz Kalesije, Gracanice, Lukavca, Srebrenika, Zivinica, Banovica.......pa nije Sloboda klub Tuzlaka, to je klub svih ljudi koji navijaju za nju bez obzira gdje se nalaze. ovako skolarci, penzioneri, nezaposleni iz drugih gradova ne mogu prisutiti utakmicu protiv Sarajeva (minimalno 25 KM). a kako su karte krenule ne treba iznenaditi da iduce sezone cifra ode preko 10 KM
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ovo bi bilo dobro da se vidi sa FFC da za momke koji nemaju , daju povlaštne karte a zavedu pod članove koji ne mogu doćimuhamed121 je napisao/la:Imam jedno pitanje al da pogresno ne shvatite sa clanskom koliko mogu uzet max.ulaznica jednu ili vise?jer ima stvarno dosta ljudi iz Kalesije(nezaposleni) koji hoce da gledaju a ne mogu jer im treba 25,30 km za jednu utakmicu ima nas sa clanskim al ima i momaka koji bi isli a ne mogu da izdvoje "tolike pare"
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Srijeda idealna prilika za sve navijače Slobode da pokazu da razumiju planove kluba i njegovog predsjednika o stvaranju velike ekipe koja će derati gaće sarajlijicama,svinjskom,selji itd....zbog toga treba napuniti Tušanj i klupsku kasu jer bez novaca nema jake tj evropske Slobode koja se laganini stvara baš onako kao je Azmir obećao,čak i malo prije od obećanja.Zato svi u srijedu koji mogu naći cenara pravac Tusanj,podržat klub i navijački i finansijski te ako može i qarnuti ptarske divove kostolomce!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
I to ne samo u ovom slučaju nego uvijek. Momcima treba duplo više i vremena i para da dođu na utakmicu, dok mi ovdje propišamo do stadiona. Njima trebaju povlastice više nego bilo kome od nas.Mortus je napisao/la: ovo bi bilo dobro da se vidi sa FFC da za momke koji nemaju , daju povlaštne karte a zavedu pod članove koji ne mogu doći
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
dino_tuzla
- Kontakt:
Iduci cilj za UG je da dogovori sa GiPSom sppnzorsku saradnju. npr. Njihova reklama na Tusnju i da tri sata prije i tri sata nakon utakmice ulaznica sa Tusnja vazi kao karta za prijevoz. Mislim da takvu praksu ima vecina klubova iz lige petice.
- Probisvjet
- Kontakt:
Iduca sezona zapad 15KM, sjever 10, Fukare i to je to. Sezonska 70KM.staragarda je napisao/la:Karte će ti i biti preko 10 maraka...imaš primjer rijeke... Bili buranija karta 20 kuna...sad se igra Evropa liga i drugi su u HNL.... Igraju lijepo i atraktivno... Jel misliš da je i dalje 20 kuna karta....70, stari moj....rast kluba prati i odgovarajuća cijena karte...to je tako i svugdje... Možel proc dan a da se ne kuka...fukaratz je napisao/la:ako vec stavljaju karte po 10 KM neka fino organizuju prevoz za momke iz Kalesije, Gracanice, Lukavca, Srebrenika, Zivinica, Banovica.......pa nije Sloboda klub Tuzlaka, to je klub svih ljudi koji navijaju za nju bez obzira gdje se nalaze. ovako skolarci, penzioneri, nezaposleni iz drugih gradova ne mogu prisutiti utakmicu protiv Sarajeva (minimalno 25 KM). a kako su karte krenule ne treba iznenaditi da iduce sezone cifra ode preko 10 KM
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
nemoj ti mene pogresno shvatiti ja radim za veoma veliku platu (za nase standrde) meni nije problem dati ni 50 KM za utakmicu Slobode, ali porediti nas i RIjeku kao i standard u Bosni i Hrvatskoj je malo neozbiljno. ja se prije svega pisem ovo radi skolaraca, penzionera, i ostalih.staragarda je napisao/la:Karte će ti i biti preko 10 maraka...imaš primjer rijeke... Bili buranija karta 20 kuna...sad se igra Evropa liga i drugi su u HNL.... Igraju lijepo i atraktivno... Jel misliš da je i dalje 20 kuna karta....70, stari moj....rast kluba prati i odgovarajuća cijena karte...to je tako i svugdje... Možel proc dan a da se ne kuka...fukaratz je napisao/la:ako vec stavljaju karte po 10 KM neka fino organizuju prevoz za momke iz Kalesije, Gracanice, Lukavca, Srebrenika, Zivinica, Banovica.......pa nije Sloboda klub Tuzlaka, to je klub svih ljudi koji navijaju za nju bez obzira gdje se nalaze. ovako skolarci, penzioneri, nezaposleni iz drugih gradova ne mogu prisutiti utakmicu protiv Sarajeva (minimalno 25 KM). a kako su karte krenule ne treba iznenaditi da iduce sezone cifra ode preko 10 KM
Sloboda Tuzla
Sjever Marakane je 3KM, Istok 6.3KM, Zapad 8KM. Bar prema ovim podacima:Probisvjet je napisao/la:Iduca sezona zapad 15KM, sjever 10, Fukare i to je to. Sezonska 70KM.staragarda je napisao/la: Karte će ti i biti preko 10 maraka...imaš primjer rijeke... Bili buranija karta 20 kuna...sad se igra Evropa liga i drugi su u HNL.... Igraju lijepo i atraktivno... Jel misliš da je i dalje 20 kuna karta....70, stari moj....rast kluba prati i odgovarajuća cijena karte...to je tako i svugdje... Možel proc dan a da se ne kuka...
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 07 mar 2016, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja
hajde nepismenko odyebi sa temeHeraklitMracni je napisao/la:Sjebat ce vas sihras trener musemic , poznat u naroda 1:0 . necete dati gola sad u srijedu kao ni u vitezu ne vjerujem ni zelji ... znaci ziceri na kladari manje od 3 gola
Sloboda Tuzla
Stadion je neuslovan. Mislim da samo zbog toga cijena ne bi trebala biti ovako velika ako ni zbog čega drugog. Kad kreneš na utakmicu treba ponijeti kantu vode i četku da očistiš stolicu da bi mogao sjesti. Na sjeveru se urinira kroz ogradu i po zidovima tribine, na zapadu je WC strašan. Za dame nema WC-a nikako. Na sjeveru ne možeš kupiti čašu vode, moraš izaći skroz sa stadiona ili na zapadu (tu bar ima restoranu) trebaš se nahodat da dođeš do do usluge. Na zapadu ili kisneš zimi ili se pečeš ljeti (to važi i za sjever) jer ne rade reflektori.
Klub želi zaraditi i ja to shvatam, pisao sam već o tome. Cijena nije skupa za ovo što sad gledamo (borba za prvo mjesto i konačno se igra lopte) ako gledamo isključivo na teren za sve ostalo je preskupa.
To što je ekonomska situacija u državi i gradu posebno ovakva u to neću ulazi uopšte i ovde uvrštavati. Ovo je samo ono "šta dobiješ za kupljenu ulaznicu".
Grad,građani,navijači kako god nazovite ne mogu ispratiti "europsku Slobodu", ovu "pretkola europska Slobodu" i nekako
Mi godišnje ne možemo prodati +1000 dresova po +70KM, ne možemo prodati 3-4k sezonski karata po 70ak KM, ne možemo kupovati ulaznice po +20akKM, a to je sve opet mizerno za "europski klub".
Klub želi zaraditi i ja to shvatam, pisao sam već o tome. Cijena nije skupa za ovo što sad gledamo (borba za prvo mjesto i konačno se igra lopte) ako gledamo isključivo na teren za sve ostalo je preskupa.
To što je ekonomska situacija u državi i gradu posebno ovakva u to neću ulazi uopšte i ovde uvrštavati. Ovo je samo ono "šta dobiješ za kupljenu ulaznicu".
Grad,građani,navijači kako god nazovite ne mogu ispratiti "europsku Slobodu", ovu "pretkola europska Slobodu" i nekako
Mi godišnje ne možemo prodati +1000 dresova po +70KM, ne možemo prodati 3-4k sezonski karata po 70ak KM, ne možemo kupovati ulaznice po +20akKM, a to je sve opet mizerno za "europski klub".
oduševljen sam jučerašnjom posjetom, ipak kiša, prohladno vrijeme, TV prenos, a skoro 5000, to je za poštovanje
eh sad, jednim dijelom jer se raja zaželjela fudbala, a drugim dijelom jer igramo odlično i onda to raja prepozna, pokrene se priča, titula ovo ono, sve to dovede ljude na stadion
koliko ljudi je uzelo sezonsku, oko 700, pa neka je i 1000, znači da je mimo toga došlo još oko 4000, koji bi trebalo da su platili kartu, što od 10 KM, što od 7 KM, poenta je da se ipak ima za kartu, samo su potrebni rezultati i priča, publika će doći 
jeste zajebano za momke koji dolaze sa TK, pošto oni potroše i na prevoz, pa dok nešto pojedu, popiju, to košta, njima jeste zajebano, ali nama tuzlacima i nije, mi ipak možemo, pokazalo se to jučer
tako da, samo neka se pozitivne stvari dešavaju, kako na terenu, tako u i oko kluba, raja će dolazit' na Tušanj!
što se tiče cijene karata za Kup, obje strane su u pravu, to je sigurno, sada je sve stvar da li neko podržava ili ne, isti slučaj kao sa cijenama za prvenstvo, prema tome, besmisleno da jedni druge ubjeđujete da li je ispravno ili ne
eh sad, jednim dijelom jer se raja zaželjela fudbala, a drugim dijelom jer igramo odlično i onda to raja prepozna, pokrene se priča, titula ovo ono, sve to dovede ljude na stadion
jeste zajebano za momke koji dolaze sa TK, pošto oni potroše i na prevoz, pa dok nešto pojedu, popiju, to košta, njima jeste zajebano, ali nama tuzlacima i nije, mi ipak možemo, pokazalo se to jučer
što se tiče cijene karata za Kup, obje strane su u pravu, to je sigurno, sada je sve stvar da li neko podržava ili ne, isti slučaj kao sa cijenama za prvenstvo, prema tome, besmisleno da jedni druge ubjeđujete da li je ispravno ili ne
- hule_barca
- Kontakt:
Ovo za 10 KM za Sjever jedino ima smisla ako će kiša padati pa zbog krova da je ista cijena kao za Zapad.
Međutim, ne treba na to obraćati pažnju previše, trebamo gledati kako dobiti ovo a cijene će već svi zaboraviti ukoliko dobro odigramo. Mislim da je naša najveća šansa preko lijeve strane, gdje očekujem silovanje Veselinovića nad u defanzivi lošim Kadušićem, jedino ako Ješić promijeni nešto pa stavi Kallasia, mada koliko vidim Kadušić se forsira strašno. Na desnoj strani ne bih volio vidjeti Haurdića, ne što još nije ušao u sistem, nego što je to najjača strana Sarajeva u napadačkom smislu. Bojim se da će Efendić ostati na vjetrometrini, jer Haurdić nije igrač koji će cijelo vrijeme špartati naprijed-nazad. Od Ahmetovića očekujem dobijenu bitku u zračnim duelima, a od Zebe da ima dosta prostora u sredini, osim ako Ješić ne odluči žrtvovati jednog napadača u zamjenu za višak igrača u sredini, mada koliko vidim Miodrag je dosta tvrdoglav stručnjak koji fura svoju filozofiju i upravu u tome vidim našu najveću prednost, a to je naša kompaktnost i bolja sredina terena uz disciplinovanu igru u odbrani gdje ćemo duplirat bokove.
Međutim, ne treba na to obraćati pažnju previše, trebamo gledati kako dobiti ovo a cijene će već svi zaboraviti ukoliko dobro odigramo. Mislim da je naša najveća šansa preko lijeve strane, gdje očekujem silovanje Veselinovića nad u defanzivi lošim Kadušićem, jedino ako Ješić promijeni nešto pa stavi Kallasia, mada koliko vidim Kadušić se forsira strašno. Na desnoj strani ne bih volio vidjeti Haurdića, ne što još nije ušao u sistem, nego što je to najjača strana Sarajeva u napadačkom smislu. Bojim se da će Efendić ostati na vjetrometrini, jer Haurdić nije igrač koji će cijelo vrijeme špartati naprijed-nazad. Od Ahmetovića očekujem dobijenu bitku u zračnim duelima, a od Zebe da ima dosta prostora u sredini, osim ako Ješić ne odluči žrtvovati jednog napadača u zamjenu za višak igrača u sredini, mada koliko vidim Miodrag je dosta tvrdoglav stručnjak koji fura svoju filozofiju i upravu u tome vidim našu najveću prednost, a to je naša kompaktnost i bolja sredina terena uz disciplinovanu igru u odbrani gdje ćemo duplirat bokove.
Mes Que Un Club
na treninzima ćemo vidjeti šta Husref planira s Husićem, nadam se da će ga stavit' na krilo
uglavnom, nadam se da neće na klupu, jer nema smisla po onome što sam čitao o njemu (meni nije poznat), a to je da je odličan igrač za ovu ligu, tako da, umjesto Haurdića aBd, jer samo tu može igrat', Peru ne može izbacit' niko
uglavnom, nadam se da neće na klupu, jer nema smisla po onome što sam čitao o njemu (meni nije poznat), a to je da je odličan igrač za ovu ligu, tako da, umjesto Haurdića aBd, jer samo tu može igrat', Peru ne može izbacit' niko
Histori ajd se sam lagano šutni s teme.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
dolazim jučer na tekmu, malo kasnim, pregleda me zaštitar, kad odjednom čuješ galamu sa tribina, odmah sam pomislio da je gol pao, još i zaštitar govori: "evo gol pade" .. ulazim na tribinu, odmah gledam u semafor, kad stoji 0-0
pitam druga šta je bilo, kaže pogodili smo prečku
pitam druga šta je bilo, kaže pogodili smo prečku
Čovjek objasnio sve.NYKnicks Fan je napisao/la:Joj al kad se sjetim one utakmice protiv Mladosti iz VO![]()
Džaba ulaz, gubimo 0:2 **** narod gdje išta ima, igračima, treneru, predsjedniku i upravi![]()
Džaba mi ovdje možemo pisati, karte su cenera i to je to jbg![]()
da ponovim pitanje, niko nije ni vidio
ima li negdje neki prijenos?
ima li negdje neki prijenos?
Volio bih da se već poslije prvog meča zna na čemu smo, dakle da dobijemo odgovor na pitanje da li se vrijedi trošiti u revanšu na Koševu ili da se u potpunosti okrenemo prvenstvu. Najgore bi bilo da nas ovaj dvomeč skroz iscrpi i da na kraju ispadnemo, ali šta da se radi, igrat' se mora.
ma Husref sve i da hoće, ne može skoro ništa rotirat', pogotovo u odbrani i veznom redu
jedino da rotira krila, mada ne vjerujem, možda jedno, ali dva neće sigurno, tako da očekujem možda jedno novo ime, eventualno dva, u odnosu na tekmu sa Radnikom
jedino da rotira krila, mada ne vjerujem, možda jedno, ali dva neće sigurno, tako da očekujem možda jedno novo ime, eventualno dva, u odnosu na tekmu sa Radnikom
Može rotirati Veselog s desne na lijevu stranu i obrnuto
.
Zna Husref sta radi, opustite se i uzivajte
.
Zna Husref sta radi, opustite se i uzivajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.