SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Greivis
Kontakt:

Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Post Postao/la Greivis » 26 feb 2016, 14:14

Greivis je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Mislim da nisi stigao odigrati to,sinoc je bila prva runda,ja prosao u tih 25 hiljada :D idemo sad po pare :D
moras se vcrs odvojiti ako hoces pobjedu :P
Cini mi se da ces ako dodjes do trece runde morati platiti.
Moram barem remi izvuci inace je rijeseno prvo mjesto. :think:
Koliko ti je ovo ukradenih Young imao? :urnebes:
Cestitam. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 feb 2016, 17:30

Sedam ukradenih je imao :) imas jos sanse da dobijes ovo,poeni,skokovi asistencije je sve u 10 razlike,blokade i ukradene u 3,sut isto u par deka,jedino mi bjezis fino u TO i to je jedina kategorija sto se sigurno nece promjeniti..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 feb 2016, 19:33

Slatinash_7 je napisao/la:Sedam ukradenih je imao :) imas jos sanse da dobijes ovo,poeni,skokovi asistencije je sve u 10 razlike,blokade i ukradene u 3,sut isto u par deka,jedino mi bjezis fino u TO i to je jedina kategorija sto se sigurno nece promjeniti..
Ma gotovo je. Trebao sam sinoc iskoristiti vise igraca i odvojiti se. Sada tvojih vise igra do kraja i nema tu sta vise da se trazi.
Sedam ukradenih lik skupi na utakmici. :tokralju: :rol:

Sad cu odmarat igrace do playoffa. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 feb 2016, 09:23

Greivis je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Sedam ukradenih je imao :) imas jos sanse da dobijes ovo,poeni,skokovi asistencije je sve u 10 razlike,blokade i ukradene u 3,sut isto u par deka,jedino mi bjezis fino u TO i to je jedina kategorija sto se sigurno nece promjeniti..
Ma gotovo je. Trebao sam sinoc iskoristiti vise igraca i odvojiti se. Sada tvojih vise igra do kraja i nema tu sta vise da se trazi.
Sedam ukradenih lik skupi na utakmici. :tokralju: :rol:

Sad cu odmarat igrace do playoffa. :kafa:
Imas tri igraca viska sad,al ne vjerujem da mozes stici skokove a kamoli poene..trice ces vjerovatno uzeti tako da ce se ovo svesti na FG% a to je uvijek lutrija..svejedno,mislim da cu zadrzat prednost pa onda protiv zelje do or die :D sretno !
Slatina Bog i batina

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 29 feb 2016, 09:08

AlphonseKauders je napisao/la:uze Greivis za 4 skoka...
Nevjerovatno,nisam mogao vjerovati da ce me skokove uzeti i zato sam uzeo Calderona da popravim bacanja i eto sta se desi..jos Lowry out bio,od Valanciunasa i Mahinmija sam dobio ukupno 8 skokova,sve za 1.poluvrijeme..3 od 5 poraza mi je doslo ovako,a sad jos valja igrat sa Zeljom,ne znam ni kakve izmjene da pravim..i hoce mi samo komesar objasnit kako je Greivis prvi s obzirom da sam ja njega uzeo 5-3 a on mene 5-4?
Slatina Bog i batina

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 29 feb 2016, 10:17

Slatinash_7 je napisao/la:
Nevjerovatno,nisam mogao vjerovati da ce me skokove uzeti i zato sam uzeo Calderona da popravim bacanja i eto sta se desi..jos Lowry out bio,od Valanciunasa i Mahinmija sam dobio ukupno 8 skokova,sve za 1.poluvrijeme..3 od 5 poraza mi je doslo ovako,a sad jos valja igrat sa Zeljom,ne znam ni kakve izmjene da pravim..i hoce mi samo komesar objasnit kako je Greivis prvi s obzirom da sam ja njega uzeo 5-3 a on mene 5-4?
Zato što je komesaru Greivis draži. :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 mar 2016, 15:26

jose je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
Zato što je komesaru Greivis draži. :mrgreen:
I mene zanima na osnovu cega se rangiraju igraci ako imaju isti omjer.

A ne vjerujem da sam uzeo ovo. Nisam ni ulazio od cetvrtka jer sam mislio da je rijeseno. :roll:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 mar 2016, 16:15

valjda se javi komesar za ovo rangiranje,mozda se gleda ukupna razlika a ne ona u medjusobnom duelu,u pravilima napisanim na prvoj stranici pise medjusobni omjer da se gleda..
Ne vjerujem ni ja,al eto desilo se,varirale su kategorije,bio sam siguran u trice jer si sedmicu prije imao samo 19 komada,al opet onda sam mislio izgubiti poene..moja je greska sto nisam uzeo nekog za skokove zadnju noc,al predikcija rekla da bi trebao izgubiti samo za 3 skoka a ne za 30..desilo se sta se desilo,valja igrat dalje,imas ti igrat protiv Mirsonija i Alphonsea,imali su protiv mene jake sedmice,pogotovo Alphonse..Osim mene i Vraca je totalno pao,sa druge na 8.poziciju..fina sezona :)
Slatina Bog i batina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 mar 2016, 16:25

Slatinash_7 je napisao/la:valjda se javi komesar za ovo rangiranje,mozda se gleda ukupna razlika a ne ona u medjusobnom duelu,u pravilima napisanim na prvoj stranici pise medjusobni omjer da se gleda..
Ne vjerujem ni ja,al eto desilo se,varirale su kategorije,bio sam siguran u trice jer si sedmicu prije imao samo 19 komada,al opet onda sam mislio izgubiti poene..moja je greska sto nisam uzeo nekog za skokove zadnju noc,al predikcija rekla da bi trebao izgubiti samo za 3 skoka a ne za 30..desilo se sta se desilo,valja igrat dalje,imas ti igrat protiv Mirsonija i Alphonsea,imali su protiv mene jake sedmice,pogotovo Alphonse..Osim mene i Vraca je totalno pao,sa druge na 8.poziciju..fina sezona :)
Mozda je trebalo ostaviti ono staro bodovanje po kategorijama.

Sta mislis ZZ me uzme sada? Vidi mu procenta iz igre nakon prvog dana. I vise mu ih igra ove sedmice. Kakva bi tek sezone bila da dodje do prve pobjede protiv mene. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 01 mar 2016, 17:10

u settingsima se ne moze namjestit kriteriji u slucaju istog score-a 2 tima, nit pise nesto puno na yahoo stranici o tome.
nasao sam na yahoo forumu ove kriterije, dali su tacne ne znam
Ties at the end of the regular season:
Two or more teams in a Head-to-Head League (no divisions) finish tied in the standings, the following system is used to break the tie:
Overall winning percentage.
Total Points (Head to Head - Points leagues only)
Highest winning percentage in the last week of the season.
Highest winning percentage in the second to last week of the season.
The comparison continues until the tie is broken or no more weeks remain to compare.
Random "coin flip."
ide po formi u zadnje 2 sedmice. ali ja bi cekao ipak kraj sezone, pa nece biti potrebe za nekim tie-breakerom, ako neko od vas jos izgubi.

sto se tice moje ekipa, jbg, propada. imam trenutno drugih stvari, pa ne mislim bas kako je unaprijediti. zadnje izmjene u ekipi sam napravio sve brzinski sa telefona, samo pogledo ko je od fa imao dobru partiju.. zadnje sedmice mi se i desilo da zaboravim namjestit ekipu u 2 navrata. ne znam bili dobio da sam je namjestio. cisto sumnjam da cu jos upasti u play-off.

trade deadline je isto prosao ako neko nije znao dosad

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 mar 2016, 19:05

Malo je glupo pravilo al bi mi moglo pomoci jer bi Greivis mogao izgubiti zadnje kolo od Alphonsea a ja vec sad od zelje i onda bi valjda ja bio prvi :D
fina sezona,dobri i igraci,sljedece sezone bi trebalo biti jos bolje,tako da mi nebi smetalo ni da ostanem u ovoj ligi,al borba do kraja :)
Slatina Bog i batina

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 01 mar 2016, 20:05

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 mar 2016, 09:24

Nece biti potrebe za tim tie breakerom,opet bezveze poraz zbog ovih malih povreda i odmora igraca,Gay 2 utakmice,Love i Young po jednu,stigao bi trice i skokove 99%,od Greivisa isto izgubio,Lowry odmor i Love izasao na poluvremenu..sad skontat strategiju za PO jer od poraza Greivisa nema nista..Cestitke Zelji!
Slatina Bog i batina

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 07 mar 2016, 10:49

Kakva guzva za PO, dva kola prije kraja mogućnosti mi variraju od trećeg mjesta do ispadanja iz PO.
Greivis nedodirljiv zasad, a Željo ako dosegne PO lako može frku napraviti u vrhu.
Vrlo ravnopravna sezona.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 mar 2016, 12:37

Slatinash_7 je napisao/la:Nece biti potrebe za tim tie breakerom,opet bezveze poraz zbog ovih malih povreda i odmora igraca,Gay 2 utakmice,Love i Young po jednu,stigao bi trice i skokove 99%,od Greivisa isto izgubio,Lowry odmor i Love izasao na poluvremenu..sad skontat strategiju za PO jer od poraza Greivisa nema nista..Cestitke Zelji!
Ma nije ovo gotovo. Ja imam dva teska matchupa do kraja. Ko bi rekao da ce i do ovoga doci. Ti cetiri poraza zaredom imas, a ja sest pobjeda. :crazy:
Vidim i Alphonse je uzeo zadnjih pet. I njegovi uhvatili formu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 07 mar 2016, 16:24

Sta ima novo kod tebe? Jedno te isto kod mene. Ovo ide kako treba, zadovoljan sam svojom ekipom, zadnjih par matchupa beton, a sad mi se vratio i gospodin Jimmy, bit ce ovo krajnje zanimljivo do kraja. :D

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 07 mar 2016, 16:32

Ova ekipa kod vas Mirsoni ili kako vec se zove, živi opasno. Mislim da će željo uhvatiti plej of.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 07 mar 2016, 20:57

Tracy3McGrady je napisao/la:Ova ekipa kod vas Mirsoni ili kako vec se zove, živi opasno. Mislim da će željo uhvatiti plej of.
Kako misliš :rol:

Da mi je ko pričao da ću nakon povrede Marca Gasola i dalje biti u borbi za PO ne bi mu vjerovao.. ali eto gura se nekako :)
Željo upada u PO sto posto, odlična ekipica, poslije svih onih trejdova.. :)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 mar 2016, 23:44

Tracy3McGrady je napisao/la:Ova ekipa kod vas Mirsoni ili kako vec se zove, živi opasno. Mislim da će željo uhvatiti plej of.
Haj ti pogledaj stanje kod nas pa razrijesi ko je prvi ako Slatina i ja budemo isti rekord imali. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.