FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 07 mar 2016, 17:19

joker90 je napisao/la:Kako nece izgledati bolje, tad je Samir bio talenat bez ikakvog pritiska, sad momak izlazi iz tunela vec mu yebu majku. Bilo je svakakvih panjeva u Sarajevu i sad ih ima, ali nikom se nije radilo ovo sto se radi Samiru. Napravio onu glupost jer je nepromisljeno reagovao, ove uvrijeđene mlade sa sjevera ga i sad zbog tog prozivaju ko da im je poklao pola porodice. Protiv Celika je poginuo na terenu, opet mu se yebe sve i tjera se iz kluba, a bilo je 5 losijih igraca od njega na toj utakmici. A za neke igrace ja slusam ovdje opravdanja kako je dovoljno sto ginu i trude se, pa zato ih ne treba kritikovati, nema veze sto ne znaju osnove fudbala. Da ja serem ovdje po temi za Rustema ili Kramara koliko pojedini seru za Radovca, pa pola foruma bi mi za vrat skocilo kako sam pljuvac i dusman kluba, nije se jednom desilo tako nesto.
+1

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 07 mar 2016, 17:24

VivaLasVegas je napisao/la:Gledam sad ove kazne i vidim mi dobili 500 vise nego komsije. A znamo koliko su oni baklji zapalili protiv Sirokog. Medjutim na toj utakmici kazu nije ni jedna baklja ubacena na teren. A mi protiv celika od 30 zapaljenih baklji 21 je zavrsila na atletskoj. Zbog cega neka neko objasni a ko je u toku na sjeveru.
Na grbavici nema atletska staza. :D

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 07 mar 2016, 17:26

Sarajlijica1946 je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:Za te kazne zbog pirotehnike je najbolje rešenje staviti ulaznicu na sjever 7km, 5km klubu a 2km za kazne.
Očito je mnogima draže da se priča o njima kako su najluđi nego da se pomogne klubu. :kafa:
Kad su mogli ikande i kompanija odnijeti vrecu para mogu i momci sa sjevera za svoje pare napraviti atmosferu za pamcenje!
Pa šta sad, treba svako da daje sebi za pravo radit šta god hoće na stadionu, uprava je griješila kod tih transfera nisu navijači, zar treba ostatak navijača da plača bakljade i greške uprave u transferima. Skoro svaku domaću utakmicu dovodim pored sebe još dvojicu sestrića malih, zavisno od mjesta platim 24 ili 30 km, nemam namjeru da se od toga izdvaja za te bakljade i pirotehniku, želim da se te pare ulazu u ekipu, omladinski pogon i abd u novi stadion.
A što se tiče atmosfere to je stvar ukusa, ja poznajem dosta starjih koji baš zbog te "atmosfere" ne žele da dolaze na stadion.
LP

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 mar 2016, 17:30

Ja bih volio ovako nes vijdeti u tz

pavlovic
kalasi barba kovac bekic

harba emerson dino dulja

cezar benko

Ja mislim da mi trenutno i nemamo jace ekipe od ovoga i od prve minute trebamo ih visoko napast jer ljudi nemaju uopste sredine da prenese loptu sva igra se svodi na njihovog napadaca nabij on primi i siri dalje to je to.
Samo Sarajevo

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 07 mar 2016, 17:32

joker90 je napisao/la:Kako nece izgledati bolje, tad je Samir bio talenat bez ikakvog pritiska, sad momak izlazi iz tunela vec mu yebu majku. Bilo je svakakvih panjeva u Sarajevu i sad ih ima, ali nikom se nije radilo ovo sto se radi Samiru. Napravio onu glupost jer je nepromisljeno reagovao, ove uvrijeđene mlade sa sjevera ga i sad zbog tog prozivaju ko da im je poklao pola porodice. Protiv Celika je poginuo na terenu, opet mu se yebe sve i tjera se iz kluba, a bilo je 5 losijih igraca od njega na toj utakmici. A za neke igrace ja slusam ovdje opravdanja kako je dovoljno sto ginu i trude se, pa zato ih ne treba kritikovati, nema veze sto ne znaju osnove fudbala. Da ja serem ovdje po temi za Rustema ili Kramara koliko pojedini seru za Radovca, pa pola foruma bi mi za vrat skocilo kako sam pljuvac i dusman kluba, nije se jednom desilo tako nesto.
Baš si car!

Tako ti je kod nas. Da je Samir igrao k'o Kadušić u Mostaru, tražilo bi se da izvrši harakiri na centru sad protiv Čelika. Uvijek ima neka fora, evo ovaj Cesar, realno do sad nije pokazao, baš ništa, ali "ima kretnju". Mene lik i kretnjom i konstitucijom, čak malo i facom podsjeća na jednog našeg bivšeg centarfora, koji nije bio mnogo omiljen u raji, inicijala A.M.

PS Priča o bakljama je totalno out ove sezone :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2016, 17:33

Oni ne bi dosli ni da im djaba kartu das uz sendvic a ne da im smeta lijepa atmosfera, realno gledajuci jer je mnogo takvih ljudi sto kaze svasta pa onda ti sredis sve i onda on opet nece.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 07 mar 2016, 17:36

Više se trpio i bodrio Bilbija, nego ovaj Emersonov ahbab iz napada. Vjerovatno jer nema sestru Tamaru. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 mar 2016, 17:42

Bele noći vetar šamara. :shifty:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 07 mar 2016, 17:43

Vala brate sere se i za rustema i kramara to je drama.
Kramar odigrao 40 sekundi zvanicnih a naziva se svakoraznim pogrdnim nadimcima i vec su napravljene razne teorije o njemu a niko ne dira kovača i tomislava koji za proteklih 180 minuta nisu lopte izbili kako treba
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 07 mar 2016, 17:46

MortemHz je napisao/la:Oni ne bi dosli ni da im djaba kartu das uz sendvic a ne da im smeta lijepa atmosfera, realno gledajuci jer je mnogo takvih ljudi sto kaze svasta pa onda ti sredis sve i onda on opet nece.
Znam drug, ima nas svakakvih, oni koji mogu doći ali uvijek nadu razlog da to ne ucine, a ima i onih kojim je 5-8 ili 10 km puno. Ja samo zelim da svi koji vole klub napokon pocnu razmisljat u korist kluba i da napokon postanemo ozbiljan klub.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 mar 2016, 17:49

Mali Radovac je pregorio vec sto svojom zaslugom ali i nas navijaca,sad nam valjan Krajisnik koji je dijete Partizana kojem tzreba pruziti sansu,ali naseg Samira treba otjerati iako je Krajisnika samo godinu dana stariji,i svi jedva cekaju njegovu gresku,i nece niko da prizna da uopste nije lose izgledao protiv Celika ali mi smo imali prevelika ocekivanja od njega,ali ne zaboravite da je momku tek 19 godina i damu treba dati podrsku.
Samo Sarajevo

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 07 mar 2016, 17:52

Hiljadu greski protiv celika imao, odbija se od njihove igrace, sam sebi zapinje, kako bolan nije lose odigrao?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2016, 17:53

keli1946 je napisao/la: Vala brate sere se i za rustema i kramara to je drama.
Kramar odigrao 40 sekundi zvanicnih a naziva se svakoraznim pogrdnim nadimcima i vec su napravljene razne teorije o njemu a niko ne dira kovača i tomislava koji za proteklih 180 minuta nisu lopte izbili kako treba
Za Kramara se sere zbog nacina na koji je dosao i njegovom menadzera. Prosao "probu" za 2 dana i to kad se radila samo fizicka sprema. Sere se zbog toga sto je uzeo mjesto i ono malo minuta sto je Mihojevic imao, a nije ni kvalitet ni mladi potencijal, a jos je stranac. Za Rustema se znalo pretjerati, ali uvijek bude onih sto dođu pa smire situaciju, po Samiru se pocelo vise i pisati i srati i to je normala izgleda, niko vise i ne smiruje situaciju. Shvatam da se raja iznevrira nakon onog mlitavog suta, pa uđe ovamo vruce glave i svasta kaze, ja bih mu prvi u bijesu 3 samara zavezao nakon onog. Ali prođe utakmica, smiri se sve, a po Samiru se serenda ko da je Karadzic u najmanju ruku, samo onako da se nesto napise i prducne. Nije tako dugo bilo kad smo molili Boga da potpise taj novi ugovor, kleli se u njega, sad frajer ispade invalid po nekim totalni. Hajmo mu pred kucu da ga bijemo i da mu zapalimo Q7, nije dovoljno sto mu svaku tekmu yebemo familiju i sto je i fb profil obrisao zbog poruka lijepog sadrzaja od nasih navijaca.
Bahati, bahati Željkan!
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 mar 2016, 17:55

TETRAPAK je napisao/la:Hiljadu greski protiv celika imao, odbija se od njihove igrace, sam sebi zapinje, kako bolan nije lose odigrao?
Trazili ste da se bori na ovoj utakmici je bio najborbeniji igrac ali niko to ne vidi i da bio je bolji za klasu od Brazilaca,Kadusica,AM Bekica,Simeunovica i Barbarica.
Samo Sarajevo

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 07 mar 2016, 17:56

Kako da ne.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 07 mar 2016, 17:58

High je napisao/la:Više se trpio i bodrio Bilbija, nego ovaj Emersonov ahbab iz napada. Vjerovatno jer nema sestru Tamaru. :kafa:
Ma ljudi J*** Cezara,zbog toga što je Benkari mjesto uzeo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2016, 17:59

Je li iko od ove raje sto mu se ne skida sa leđa ikad igrao termin fudbala? Znaci gdje nema nikakvog ocekivanja i velikih uloga kao na pravim tekmama. I zamisli da ti svaki termin dođu samo 2 lika pored linije terena i da ti psuju i deru se izaaaaaađi sam vani, veeeze nemas, j.. ti ovo, j... ti ono! Pa ne bi znao garantujem ti ni koja ti je lijeva, a koja desna noga, a obicni termin igras. A onda dođes kuci, uđes na fb, a tamo opet od ta dva idiota poruke u kojim ti govore sta ce ti uraditi kad te uhvate u gradu, kako si najebao itd. Sad ovo prenesite na Samirov slucaj gdje je ovih likova pola tribine, gdje je ulog veliki i pritisak jer igras u Sarajevu, a ti momak od 19 godina koji mozda nema ni blizu potrebnu psihicku snagu da iznese to sve, bez obzira sto znas igrati lopte i sto si talenat.
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 mar 2016, 18:00

kupus army je napisao/la:
High je napisao/la:Više se trpio i bodrio Bilbija, nego ovaj Emersonov ahbab iz napada. Vjerovatno jer nema sestru Tamaru. :kafa:
Ma ljudi J*** Cezara,zbog toga što je Benkari mjesto uzeo.
Yebavanje upućeno na krivu adresu. Nije Brazilac kriv što ga šef forsira. Isto tako, neki bi odmah Ješu tjerali. Polahko momci, polahko. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 07 mar 2016, 18:02

Mi bi trebali bodriti nase momke, a ne **** im sve po spisku. Zamislite koji je to pritisak i kakav je osjecaj kad ograc izadje na teren a zna da ce mu yebati mayku i protivnicki i njegovi navijaci.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 07 mar 2016, 18:03

I ovi smradovi iz Listice se žale na suđenje kako su drugi treći put oštećeni,pa smradovi da vas napomenem kako vam je ovaj debil kod drugog gola rukom primio loptu i dao gol i nesuđeni crveni na Suljicu https://youtu.be/F2u7xCXmF-E
Istupite iz lige svakako ste smjesan klub sa 140 navijača.
U srijedu očekujem najjači sastav .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 62 gosta.