FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 07 mar 2016, 17:36

Mogli bi vidjeti sa momkom koji je jučer pravio, ako je u mogućnosti da napravi i u srijedu stream.

NKMramor je napisao/la:
Aerials je napisao/la:na faksu sam do 4, nikakva lafina :)
A šta studiraš? :lol: :lol:
kakve veze ima? :mrgreen:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 mar 2016, 17:40

Aerials je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Aerials je napisao/la:na faksu sam do 4, nikakva lafina :)
A šta studiraš? :lol: :lol:
kakve veze ima? :mrgreen:
Onako pitam... :lol: :mrgreen:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 07 mar 2016, 17:41

NKMramor je napisao/la: Jedna sezonska=sve kategorije. :kafa:
Ma da 70KM za sve utakmice + popust od ne znam sad koliko za europske utakmice (tu jednu dvije :mrgreen: ) ali kad budemo igrali na Tušnju te europske. Njih bi izdvojio iz sezonske.
Za žene bi ja stavio besplatan ulaz tako da se što više ženske populacije privuče ali obavezno da im se napravi poseban WC (što će se morati za ovo europske licenciranje stadiona)

Ugalvnom nešto izmajmunisati i napraviti s ulaznicama da ne budu uvijek iste cijene za sve nit osobe nit utakmice nit rangove takmičenja.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 mar 2016, 18:04

FK SLOBODA - FK SARAJEVO Tuzla, 09.03.2016.
SUDIJA Grbić Zoran Prijedor
A-1 Udovičić Sreten Prijedor
A-2 Lazić Damir Brčko
4 Radaković Igor Prijedor
5 Petrović Dragan Banja Luka
6 Bjelica Vladimir Ist.Sarajevo
Ja volim FK Tuzla City

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 mar 2016, 18:06

Thranduil je napisao/la:Stadion je neuslovan. Mislim da samo zbog toga cijena ne bi trebala biti ovako velika ako ni zbog čega drugog. Kad kreneš na utakmicu treba ponijeti kantu vode i četku da očistiš stolicu da bi mogao sjesti. Na sjeveru se urinira kroz ogradu i po zidovima tribine, na zapadu je WC strašan. Za dame nema WC-a nikako. Na sjeveru ne možeš kupiti čašu vode, moraš izaći skroz sa stadiona ili na zapadu (tu bar ima restoranu) trebaš se nahodat da dođeš do do usluge. Na zapadu ili kisneš zimi ili se pečeš ljeti (to važi i za sjever) jer ne rade reflektori.
Klub želi zaraditi i ja to shvatam, pisao sam već o tome. Cijena nije skupa za ovo što sad gledamo (borba za prvo mjesto i konačno se igra lopte) ako gledamo isključivo na teren za sve ostalo je preskupa.
To što je ekonomska situacija u državi i gradu posebno ovakva u to neću ulazi uopšte i ovde uvrštavati. Ovo je samo ono "šta dobiješ za kupljenu ulaznicu".

Grad,građani,navijači kako god nazovite ne mogu ispratiti "europsku Slobodu", ovu "pretkola europska Slobodu" i nekako :D
Mi godišnje ne možemo prodati +1000 dresova po +70KM, ne možemo prodati 3-4k sezonski karata po 70ak KM, ne možemo kupovati ulaznice po +20akKM, a to je sve opet mizerno za "europski klub".
Odlicno objasnjeno. Niti imamo uslovan stadion, niti igramo (jos uvijek) Evropske utakmice i tek se po prvi put borimo za titulu, tako da tek od naredne sezone (ukoliko se sve ovo obistini, titula/izlazak u Evropu) se s obrazom moze pricati o vecim cijenama i da pratimo razvoj kluba. Trenutno, iako se borimo za titulu, jos uvijek nam je stadion ko runje, racun blokiran, novi sponzor visi u zraku... aBd u narednu sezonu ulazimo jaci u svakom segmentu...

Sto Pinoglavi kaze, momci koji su na pocetku sezone kupili sezonsku bi trebali imati privilegiju i u kupu, barem nesto jeftiniju kartu, kao sto imaju i Fukare sa clanskom, to je dodatni motiv da naredne sezone jos vise ljudi kupi istu. O penzionerima, zenama, otac+sin i sl. je sve receno, nadam se da ce vremenom i to realizovati.

Mramor - zasto bismo naknadno dobili cestitku protiv Radnika? Zar u istom kolu nije kaznjen i Zrinjski, Sarajevo, valjda bi i nas kaznili da su htjeli (pretpostavljam da aludiras na onu zapaljenu baklju)?

PS. Naredna sedmica kisna u Vitezu, kakav im je teren?
Goli do pasaaa :lol:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 mar 2016, 18:12

Beduin je napisao/la: Mramor - zasto bismo naknadno dobili cestitku protiv Radnika? Zar u istom kolu nije kaznjen i Zrinjski, Sarajevo, valjda bi i nas kaznili da su htjeli (pretpostavljam da aludiras na onu zapaljenu baklju)?

PS. Naredna sedmica kisna u Vitezu, kakav im je teren?
Goli do pasaaa :lol:
Do mene, prije su kasnili po sedmicu-dvije. :lol: :lol: Dobro smo prošli ovaj put. :kafa:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 mar 2016, 18:17

Niko jos nije najavio prenos, mada mislim da bi moja tv to mogla prenosit
Niko, niko, samo Sloboda

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 mar 2016, 18:55

Za mene je ovo greška u koracima s povećanjem cijene :D i kao što većina napisa ovdje, bolje imati masu za iste prihode jer to očigledno i igračima godi. U svakoj izjavi vape za podrškom.

Nemamo uslove na stadionu za ovaj cjenovni rang, a nije ni realno da sjever i zapad koštaju isto. Neko će reći sjever ima krov, pa dobro mogu i na zapadu nasloniti kišobran na rame i imati dobar pogled 90 minuta.
I šta očekivati ako se plasiramo u finale ? 25 i 20 KM ulaznice :mrgreen:

Jedino realno povećanje cijena je u slučaju kategorizacije utakmica kao što je Mramor priložio, ili još bolje kategorizacija sektora na tribini mada je to teže izvodivo ali bi se profilisala publika što neki jako žele.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 07 mar 2016, 19:05

Malo je nerealno deset maraka. Koliko ima ljudi , starijih pogotovo, koji su isli na utakmice sve ove godine i sad odjednom ne mogu priustiti kartu. Shvatam da trebaju novci, ali malo se pretjeralo.

Vidim dobili smo ponovo jednu djevojku na ovom dijelu foruma. :clap:

Koliko se sjecam zadnja je bila Ajla prije nekih 5-6 godina, lijepo djevojce.

@Coraco

Porodicni sektor, porodicne ulaznice. Akcije tog tipa. Kategorizacija utakmice. Mnogo toga se moze i mora napraviti. Koliko god Sloboda isla ka statusu evropskog kluba, ne smije zaboraviti da je Bosna daleko od europskog standarda.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 07 mar 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 07 mar 2016, 19:19

Jedan lijepi natkriveni istok, sa kategorisanim sektorima bi tu riješio neke probleme, mogli bi tu dići cijene karata ali bi nešto i davali zauzvrat. Cener za onakvo mrcvarenje po kiši nije baš fer ponuda, i kakav god da je pregled terena na zapadu (a i nije odsvuda dobar, recimo u prvih deset redova odozdo, pogotovu iz samog ćoška na A ili D) bolje je prošo ko je juče otišo na sjever. Za ljude u godinama 45+ ono je bio rizik za zdravlje i svako će dva puta promislit prije nego ponovi takvu egzibiciju. Elem, lijep istok , profilisanje publike ako treba (mada ja volim taj mash-up na tribini) ,plus reflektori , kasni popodnevni ili večernji termini, eh tad cijene nek se uređuju . Zasad ne bi trebalo huju izazivat među publikom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 mar 2016, 19:20

Yebo vas cijena karata vise.

Nego meni je zelja da u srijedu igraju oni debeli mijanmarci kojima je opanak menadjer. Oni su igrac vise za nas. Opanak Jesa je njih doveo jer ima dio od njihovog ugovora. Nisu oni ni za nase federalke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 mar 2016, 19:23

kadtrebaglasan je napisao/la:Jedan lijepi natkriveni istok, sa kategorisanim sektorima bi tu riješio neke probleme, mogli bi tu dići cijene karata ali bi nešto i davali zauzvrat. Cener za onakvo mrcvarenje po kiši nije baš fer ponuda, i kakav god da je pregled terena na zapadu (a i nije odsvuda dobar, recimo u prvih deset redova odozdo, pogotovu iz samog ćoška na A ili D) bolje je prošo ko je juče otišo na sjever. Za ljude u godinama 45+ ono je bio rizik za zdravlje i svako će dva puta promislit prije nego ponovi takvu egzibiciju. Elem, lijep istok , profilisanje publike ako treba (mada ja volim taj mash-up na tribini) ,plus reflektori , kasni popodnevni ili večernji termini, eh tad cijene nek se uređuju . Zasad ne bi trebalo huju izazivat među publikom.
Mi se sa zapada ne zalimo? Pokisnuti, oboljeti, smrznuti se, ostati invalid... nista nas nece sprijeciti. Mi smo konstanta, bez obzira na godine i bolesti. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 07 mar 2016, 19:24

Ja ne kontam sta nije uredu s cijenama karata!? Zapad je ostao kao i na utakmici s Celikom 10 KM.

Za Fukare takodje cijena ista.

Povecana je cijena ulaznica za sjever vjerovatno iz razloga da se pomogne Fukarama kako bi sto vise ljudi kupilo clansku, a uz to je tribina i natkrivena u slucaju kiše.

Ne kontam sta ste ocekivali, da nas puste dzaba jer je kup, pa majku mu treba i klub da živi od nečega!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 07 mar 2016, 19:24

Jelde da su debeli. Ja na tv mislio loš format na bht hd pa ih malo presovo prema sredini slike kad ono stvarno debeli.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 07 mar 2016, 19:33

Probisvjet je napisao/la:
kadtrebaglasan je napisao/la:Jedan lijepi natkriveni istok, sa kategorisanim sektorima bi tu riješio neke probleme, mogli bi tu dići cijene karata ali bi nešto i davali zauzvrat. Cener za onakvo mrcvarenje po kiši nije baš fer ponuda, i kakav god da je pregled terena na zapadu (a i nije odsvuda dobar, recimo u prvih deset redova odozdo, pogotovu iz samog ćoška na A ili D) bolje je prošo ko je juče otišo na sjever. Za ljude u godinama 45+ ono je bio rizik za zdravlje i svako će dva puta promislit prije nego ponovi takvu egzibiciju. Elem, lijep istok , profilisanje publike ako treba (mada ja volim taj mash-up na tribini) ,plus reflektori , kasni popodnevni ili večernji termini, eh tad cijene nek se uređuju . Zasad ne bi trebalo huju izazivat među publikom.
Mi se sa zapada ne zalimo? Pokisnuti, oboljeti, smrznuti se, ostati invalid... nista nas nece sprijeciti. Mi smo konstanta, bez obzira na godine i bolesti. :salut:
Ma nije kukanje, al stvarno sam juče sa čežnjom gledo u krov na sjeveru, iako nisam tamo nikad ni kročio . :)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 mar 2016, 19:37

NAJGORA_BAGRA je napisao/la::opaopa:

slika
Otvori zadnja, ima izać'... :urnebes: :urnebes: :tokralju:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 mar 2016, 19:38

slika
i ja sam zapljeskao na ovo..svaka mu cast :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 mar 2016, 19:43

VolimTz je napisao/la:Porodicni sektor, porodicne ulaznice. Akcije tog tipa. Kategorizacija utakmice. Mnogo toga se moze i mora napraviti. Koliko god Sloboda isla ka statusu evropskog kluba, ne smije zaboraviti da je Bosna daleko od europskog standarda.
Pa da ako već težimo ka napretku i poboljšanju usluge, jer svakako nije isto gledati iz centra sjevera i iz centra zapada.
Šta ako se sjever npr popuni pa valja ići u prva dva reda koja kisnu, em si platio isto em kisnes. :D

Jučer jedan momak/sekjuriti drži čitav sektor na sjeveru da ne bi neko prišao Bijeljincima, valjda je moguće platiti po 4 takva tipa za svaki sektor, i napisati iznad ulaza i na kartu da se zna na koji dio trebaš. I Fukare bi imale koristi od toga jer bi ih bilo više, ovako imamo dosta članova koji koriste popust a odu sjesti i grickati košpe. Ovako bi barem morali navijati. :D

Manje više nebitno za forum i daleko smo od toga, ali eto može se diskutovati i o takvim pomacima.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 07 mar 2016, 20:03

slika
:tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.