Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

collector
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la collector » 07 mar 2016, 20:05

HNKBranitelj je napisao/la:Jucer na pregledu strucnjak u emisiji BHT, jasno pokazao da je bilo očito zaleđe kod drugog gola FK Sarajeva na utamici u Mostaru i ni'ko ništa
Ujeo vuk kenjca izgelda
Ne znaju drugačije ni boda uzet
[youtube][/youtube]

bolje se ti drzi tog svog branitelja i manje laprdaj po forumima a pogledaj snimak od 1.51 kilometar ofsajd, i tako se kradu pobjede !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 mar 2016, 20:07

jel moguće da je čovjek izvadio utakmicu od prije 7 godina :rol: mogo si izvaditi i tekmu od prije 30 godina, a jah tad Zrinjsky nije postojo :urnebes:
DRUG NEBI TI PUNCA

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 07 mar 2016, 20:09

bagrcavi je napisao/la:jel moguće da je čovjek izvadio utakmicu od prije 7 godina :rol: mogo si izvaditi i tekmu od prije 30 godina, a jah tad Zrinjsky nije postojo :urnebes:
hajde ti poklopac svemu **** vise, vadim primjere kako se kralo i kako kazu da nismo mogli do bodova nikako nego uz pomoc sudija !!!

i prati razvoj beba sa grbavice, ako ih jos ima u timu !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 07 mar 2016, 20:23

kako je Široki prošao nekažnjeno? zar nisu imali par baklji na terenu?

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 07 mar 2016, 20:35

a jeste dosadni mene bi kao navijač ŠB bilo stid što stalno kukaju ovi iz uprave , taman i da su upravu. bez obzira ne grešku kod penala jučer je par vaših krkana tipa krstanović i pandža moralo dobiti crveni karton.jel zrinjski trebo kukat ovako nakon sarajeva i 2 gola iz zaleđa . možda jest ali šta će dobiti sa tim ? sve je prošlo , bodovi su već upisani okrećemo se idućem kolu. možda ipak najbolje da uložite pare u košarku i igrate aba ligu , tu nema gostujućih navijača jer i oni vam smetaju vidilo se jučer kakva sramotna organizacija utakmice . ono malo sjeverne tribine popunite samo protiv nas i sarajeva .

Duff

Post Postao/la Duff » 07 mar 2016, 20:42

kme kme kmeeeee
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 07 mar 2016, 20:43

primasquadra je napisao/la:možda ipak najbolje da uložite pare u košarku i igrate aba ligu , tu nema gostujućih navijača jer i oni vam smetaju vidilo se jučer kakva sramotna organizacija utakmice . ono malo sjeverne tribine popunite samo protiv nas i sarajeva .
Malo bezobrazno. Ipak su se širokobrijezani sklonili na sjever da bismo mogli vas pokriti. Mogli smo vas poslati lagano na istok na kišu. Atmosfera je bila uzarena bilo je nepristojnih, da se tako izrazim , na obe strane. Koliko mogu vidjeti ima ih i danas. Tako da je ovo u najmanju ruku bilo unfair.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 07 mar 2016, 20:51

maxmore je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:možda ipak najbolje da uložite pare u košarku i igrate aba ligu , tu nema gostujućih navijača jer i oni vam smetaju vidilo se jučer kakva sramotna organizacija utakmice . ono malo sjeverne tribine popunite samo protiv nas i sarajeva .
Malo bezobrazno. Ipak su se širokobrijezani sklonili na sjever da bismo mogli vas pokriti. Mogli smo vas poslati lagano na istok na kišu. Atmosfera je bila uzarena bilo je nepristojnih, da se tako izrazim , na obe strane. Koliko mogu vidjeti ima ih i danas. Tako da je ovo u najmanju ruku bilo unfair.
bilo je vaših na jugu, a siguran sam i naših na sjeveru i niko nikome nije "A" rekao . ali čemu kmečanje vazda na sudije primili ste 4 gola kući haha ja bi se pokrio po glavi jedno vrijeme,a vi još glasniji .

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 07 mar 2016, 20:51

maxmore je napisao/la:
Znaci sramota vasa u pm. Jel te kap kise pogodila? Ku.rac bi vas toliko doslo da ste trebali na istok ic po onoj kisi zato nemoj zahebavat molim te. Ako ista godinama imate vip status sa "slobodnim" jugom, natkrivenim jugom!!
NK Široki Brijeg

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 07 mar 2016, 20:57

Ko gubi ima pravo da se ljuti :salut:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 07 mar 2016, 21:00

primasquadra je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
bilo je vaših na jugu, a siguran sam i naših na sjeveru i niko nikome nije "A" rekao . ali čemu kmečanje vazda na sudije primili ste 4 gola kući haha ja bi se pokrio po glavi jedno vrijeme,a vi još glasniji .
Nisam vam riječi rekao ali nakon ovoga sam morao replicirati a i sam znaš da su nas premjestili sa juga da vi ne budete na kiši. Siguran sam da mi vama napravimo puno bolji doček na pecari nego što to vi napravite pod BB.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 07 mar 2016, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.

Lištica

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 mar 2016, 21:00

narodniheroj je napisao/la:
toni1996 je napisao/la: Jeli i dalje ostajete pri svom misljenju?
Široki u oba slučaja drastično oštećen, ali mene to nije iznenadilo, čak sam i najavljivao ovu mogućnost.
Al' neće se oni zastiditi, ne brini :oops: :oops:
Ostecen Siroki 100%. Ne mos protiv nasih sudija, ili su neznalice ili navlakaci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 07 mar 2016, 21:00

Prijedor je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti :salut:
Otidji na nas Pdf i vidi je li iko napisao da je pobjeda zrnjiskog nezasluzena!!
NK Široki Brijeg

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 mar 2016, 21:01

MosaaRajvosa je napisao/la:
HNKBranitelj je napisao/la:
samirr je napisao/la:Zrinjski ima najbolje sudjenje ove sezone prvo zeljo u mostaru, pa sad sa sirokim i prosle godine u sirokom i protiv travnika ove sezone.
Pogledaj prethodno kolo protiv FKS
Vi našli da kenjate o sudjenju? :facepalm: :silent:
suti dva gola iz ofsajda ;) a ono na kosevu protiv celika necu ni da komentarišem....
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 mar 2016, 21:04

HNKBranitelj je napisao/la:
samirr je napisao/la:Zrinjski ima najbolje sudjenje ove sezone prvo zeljo u mostaru, pa sad sa sirokim i prosle godine u sirokom i protiv travnika ove sezone.
Pogledaj prethodno kolo protiv FKS
Pogledaj i ti protiv travnika kad ste u gostima igrali prva dva gola ;) imate sudjenje kakvo nema niko u ovoj ligi prosle godine u sirokom nakon ociglednog faula nad igracem sirokog vi uzimate loptu i iz te akcije dobijate penal.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 07 mar 2016, 21:09

primasquadra je napisao/la:
možda ipak najbolje da uložite pare u košarku i igrate aba ligu , tu nema gostujućih navijača jer i oni vam smetaju vidilo se jučer kakva sramotna organizacija utakmice . ono malo sjeverne tribine popunite samo protiv nas i sarajeva .

Kako možeš tako pisati o organizaciji utakmice, pa jeste li dobili jug i dio istoka, šta bi htio !? Mi za veličinu svoga grada imamo solidno posjetu, a ispade po tebi da je pod BB stalno preko 10000 ljudi. Znaš i ti sam da je najveća posjeta kad Široki igra. Zasluženo ste nas dobili i gotovo, pozz.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 07 mar 2016, 21:12

Znaci sramota vasa u pm. Jel te kap kise pogodila? Ku.rac bi vas toliko doslo da ste trebali na istok ic po onoj kisi zato nemoj zahebavat molim te. Ako ista godinama imate vip status sa "slobodnim" jugom, natkrivenim jugom!![/quote]
Ajde bola nebi da smo prvi put na Pecari,ovo je cak ispod brojke koja je redovna kad igramo gore,cak nas je proljetos vise bilo,al na sve tri tribine...dogodine ako nam se cefne uzet cemo cjeli sjever osim kaveza Skripara.Neznam al meni su utakmice sa vama nesto posebno,kakav gradski,sarajevo,zeljo...ovo je utakmica koja se ceka kroz cijelu sezonu.Pozz za vijerne navijace Sirokog koji ce doc i na Drinu,a ovim derbi navijacima,sezona je pocela,valja vocke okopat ;)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 07 mar 2016, 21:16

Cekaj, znaci navijaci Zrinjskog su dobili citavu poprecnu tribinu za sebe i onda imaju drskosti onako se ponasati prema redaru koji cisto zahtjeva da se postuje pravila domacina i saveza? Koja samo bezobraznost kada se uzme u obzir da im se izaslo u susret. Za mene definitivno za kaznu i od saveza i od nadleznih instituacija zbog nedolicnog ponasanja i napada. Znaju se valjda pravila i zahtjevi domacina i saveza koja se moraju postovati. I ovo ne govorim zato sto ja imam nesto protiv Zrinjskog jer bi isto rekao i za svoje navijace. Dok se ne budu striktno postovali pravilnici i zakoni, te upute ovlastenih osoba tesko moze biti velike ekspanzije domaceg fudbal (isto vazi i za drustvo i drzavu). Mislio sam da je ona slika sa onog gostujuceg coska pa sam se i zapitao odakle tamo oznacene stepenice i sjedalice jer znam da ih nema osim tokom evropskih utakmica.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 07 mar 2016, 21:16

Hum94 je napisao/la:Znaci sramota vasa u pm. Jel te kap kise pogodila? Ku.rac bi vas toliko doslo da ste trebali na istok ic po onoj kisi zato nemoj zahebavat molim te. Ako ista godinama imate vip status sa "slobodnim" jugom, natkrivenim jugom!!
Ajde bola nebi da smo prvi put na Pecari,ovo je cak ispod brojke koja je redovna kad igramo gore,cak nas je proljetos vise bilo,al na sve tri tribine...dogodine ako nam se cefne uzet cemo cjeli sjever osim kaveza Skripara.Neznam al meni su utakmice sa vama nesto posebno,kakav gradski,sarajevo,zeljo...ovo je utakmica koja se ceka kroz cijelu sezonu.Pozz za vijerne navijace Sirokog koji ce doc i na Drinu,a ovim derbi navijacima,sezona je pocela,valja vocke okopat ;)[/quote]

Ma kada me vučeš za jezik moram ti odgovoriti. Premjestili su vas na jug zato što ste zadnji put osvajali sjever pa ste malo "keramike" prosuli po njemu. Nemoj kenjati znaš ti što si na jugu, isto tako znaš i što nisi na istoku. hehe isto tako znaš što niste tako na gradskom derbiju :stop:
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 07 mar 2016, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

Lištica

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 07 mar 2016, 21:17

jozo121 je napisao/la:primasquadra je napisao/la:
možda ipak najbolje da uložite pare u košarku i igrate aba ligu , tu nema gostujućih navijača jer i oni vam smetaju vidilo se jučer kakva sramotna organizacija utakmice . ono malo sjeverne tribine popunite samo protiv nas i sarajeva .

Kako možeš tako pisati o organizaciji utakmice, pa jeste li dobili jug i dio istoka, šta bi htio !? Mi za veličinu svoga grada imamo solidno posjetu, a ispade po tebi da je pod BB stalno preko 10000 ljudi. Znaš i ti sam da je najveća posjeta kad Široki igra. Zasluženo ste nas dobili i gotovo, pozz.
Fino ste digli posjetu ove sezone,dobar rad uprave,Krstanovic,Crnov,krov...samo tako treba nastavit,malo pojacat lokalpatriotizam i bit ce dobro

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []