FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volio bi i ja vidjeti 4-5-2 ali nam to pravila ne dozvoljavajubelosevic28 je napisao/la:Pozz bordo naciji. Evo i mene nakon dugo vakta, znam da vam nisam nedostajao.
U Tz bi volio vidjeti 452 Pavle, Ahmo, Miha, Kova, Bekic Al. - Dzemo, Rustem, Emerson, Harba, Dulja -Leon
Radovca pod hitno kuci ostaviti, mi od njega trenutno goreg neJmamo...

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
20 kilometara do Tuzle?zlo87 je napisao/la:20 km prevoz Tuzla
Prvo ti dugujem izvinjenje što nisam odgovorio odmah, nije mi baš bilo do pisanja više tu večer.sekac je napisao/la:Hilmo evo kako ja zamišljam utakmicu u gostima i kući kažem moje viđenje ili mišljenje pa sad je li u redu ne znam ali mislim da bi kući trebali igrati Benko i Cezar -špic krila Dulja i Harba s tim što i Dulja i Harba znaju podvaliti loptu bez tih lopti špicevi su mrtvi.Sredina Emerson-Rustemović(Radovac) kad vodimo ubaciti Mihojevića ili Džemu, half linija :Barbarić(Mihojević)-Kovačević (Kramar) bekovi: Bekić(Kramar),Kallasi-Kadušić(Džemo) golman je OK Pavlović.E sad u gostima :Špicevi-Bekić,krila : Duljević-Simeunović (Okić)sredina :Emerson-Harba(Radovac)-Rustemović-halfovi:isto kao kod kuće i bekovi takođe kao i golman.Razlika je u ovom slučaju u gostima da igramo malo zatvorenije i ubacuješ brze igrače zbog kontre.Bekić-Simeunović a kod kuće teška artiljerija sa Benkom i Cezarom.Realno ko je gledao danas su špicevi bili odsječeni a ništa osim borbenosti nisu pokazali ni Deni ni Amer. Cezara prozivate a koliko je šansi imao, koliko je lopti dobio.Cezar nije niti bilo ko u ligi nije tip igrača kao što je Benko i ja mislim da bi oni jedan drugog dopunjavali pravo samo da ih Harba -Bekić -Dulja i Emerson filuju loptama šou bi napravili .Eto to je moje razmišljanje da su Amer i Deni na domaćem terenu beskorisni a u gostima mogu valjati pravo a ova druga dvojica kod kuće su pravo dobra kombinacija a u gostima mrka kapa gdje se mora puno trčati a i sporiji su od Amera i Denija.
Nabaca ti u ovaj gore post svega

Kada uzmemo trenutnu formu, svih igrača ponaosob, naših najboljih 11 je

U slučaju povreda nekih od ove dvojice iz sredine,onda tu uskače i Harba u sredinu onda Deni desno. Što se tiče Radovca on nije za startnih 11 ni pod razno, a ni za neku veću minutažu. Ne trebamo ga se odreći tto je sigurno, samo on u svojoj glavi treba da raščisti neke stvari i da se nametne. Pored ovog dvojca u napadu, može se tu kombinovati u zavisnosti od raspoloženja pojedinaca i protivnika i sa Bekićem, Okićem.
IMam osjećaj da igrači imaju daleko najveću želju za trofejom ove sezone, takav sam dojam stekao, neke to gura u savršenu formu (Duljević, Al Bekić..) a neke veoma sputava (Radovac). Na ovim ostalim sam u minuloj utakmici fakat vidio veliku želju za povjedom, samo su nekako djelovali razbacano bez pravih zadataka. A na kraju je njihova želja bila i nagrađena. I ono što mi je bitno nisu klonuli nakon rezultatskog zaostatka.
BRAVO MOMCI
Vau, jesi me isfurao. Nemam rijeci, aplauzMemara je napisao/la:20 kilometara do Tuzle?zlo87 je napisao/la:20 km prevoz Tuzla
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ne moze Harba igrati na desnoj strani.Nije vam ovo FM.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Igman HDHigh je napisao/la:Mogu nam ja, preko Fatmira, omogućiti TV-prijenos. Ko gleda Defter sedmice, zna o kojoj televiziji je riječ.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne dajte više nikom da dzaba uđe.Ko voli klub platiće kartu ili imati sezonsku.Kad nešto voliš moraš i platiti .Ne dajte više guzovace nikom.wwwfcsarajevoba je napisao/la:http://www.fksarajevo.ba/bs ... znica/2911
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Živio Igman i BIRjoker90 je napisao/la:Igman HDHigh je napisao/la:Mogu nam ja, preko Fatmira, omogućiti TV-prijenos. Ko gleda Defter sedmice, zna o kojoj televiziji je riječ.

zlo87 je napisao/la:Vau, jesi me isfurao. Nemam rijeci, aplauzMemara je napisao/la:20 kilometara do Tuzle?zlo87 je napisao/la:20 km prevoz Tuzla

i od mene jedan........aplaguz...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Da si ziv i zdrav ima pet godina da se krila vecinom stavljaju na kontra stranu od jace noge.Majkl je napisao/la:Ne moze Harba igrati na desnoj strani.Nije vam ovo FM.
@hilmo ja bi vise volio da se rustem i emerson zamjene, tako isto i barba i kovacevic radi balansa.
FK Sarajevo u srcu.
GIF
GIF
Ja kad sam vidio HErbu na desnom,sj.ebo se ko foka..a,ispade jos i dobro..Majkl je napisao/la:Ne moze Harba igrati na desnoj strani.Nije vam ovo FM.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zoran Grbic sudi u Tuzli.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Combetov buraz, KufeMortemHz je napisao/la:Zoran Grbic sudi u Tuzli.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Deni moze samo desno igrati, tj. tu je jaci. Nekako mi pravolinijski previse djeluje, samo ide gore dole uz aut-liniju i nabacuje.Locust je napisao/la:Da si ziv i zdrav ima pet godina da se krila vecinom stavljaju na kontra stranu od jace noge.Majkl je napisao/la:Ne moze Harba igrati na desnoj strani.Nije vam ovo FM.
Dulja je bolji kad igra na lijevoj strani, jer je tehnicki potkovaniji, znaju uci unutra, napraviti visak, opucati...
Da nema Dulje, slozio bi se sa Majklom - lijevo Harba, desno Deni.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nek igra debeli skaut samo da radovac ne igra
Sranje ako ne bude prenos.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- VanCipelic
- Kontakt:
Harbi je primarna pozicija desno krilo, najvise u karijeri je igrao upravo desno krilo, onda slijedi pozicija "desetke" pa tek onda lijevo krilo...Majkl je napisao/la:Ne moze Harba igrati na desnoj strani.Nije vam ovo FM.
ja sam negdje procitao da ce FACE TV prenositi revans utakmicu Zeljo - Borac, pa sam se nekako nadao da bi mogli i nas prenositi sad u srijedu al iskreno ne znam da li ima ikakvih pregovora oko prijenosa
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, galia95, HordasFks, Konzerva, Rajvosa4ever, ristagrad, senad82 i 108 gostiju.