One MOGU sve, jer one su "kraljice zla".
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
cigani sarajevski klicu im J*** da hoce kome nogu nasi sloziti dzaba im sve opet ce ispast iz kupa .i opet cemo pregaziti Vitez.NKMramor je napisao/la:Sarajevo-Sloboda u utorak.![]()
![]()
Šetaj sa teme, imaš općenite diskusije pa škrabaj tamo.molotovljev je napisao/la:Čitaš li ti solinas šta piše i zbog čega je pomjeren termin? Ne loži bezveze raju, a nije ti ovo prvi put. Sve se prati moj bečlija.
Kup BiHNYKnicks Fan je napisao/la:gdje je izasao raspored?
a vitez u subotu 100%sloboda72 je napisao/la:Kup BiHNYKnicks Fan je napisao/la:gdje je izasao raspored?
Službeno: Promijenjen termin utakmice Sarajevo - Sloboda
Prije 30min, E. Škorić
Revanš susret ćetvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Slobode bit će odigran u utorak 15. marta, a ne 16. marta, kako je...
Mislis da nece pomjeriti na nedelju.lona12345 je napisao/la:Ima to i prednosti seljo igra revans kupa u cet i dolazi u sub na tusanj sav izmoren.
solinas je napisao/la:Mislis da nece pomjeriti na nedelju.lona12345 je napisao/la:Ima to i prednosti seljo igra revans kupa u cet i dolazi u sub na tusanj sav izmoren.
Bezveze covjeka napade kralju..znam ja ovog lika jako korektan i normalan za razliiku od vecine forumasa ..nije nikad nista lose protiv nas rekao..smirite se ba savez ce raditi sto im je volja..jest da nije na nasu ruku ali kako kaze brat staragarda zar ste iznenadjeni ?solinas je napisao/la:Boli nas **** i Mars odavdje.molotovljev je napisao/la:Čitaš li ti solinas šta piše i zbog čega je pomjeren termin? Ne loži bezveze raju, a nije ti ovo prvi put. Sve se prati moj bečlija.
Mi smo osteceni opet.
Vasi ciganski razlozi nas ne zanimaju.
I onom sto kopira postove najebem se svega pomalo.
Cigani **** vas u usta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.