AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 06 mar 2016, 20:02

Raonffa je napisao/la:
rope11 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Banovali me :mrgreen:
pa što bolan? :lol:

vjeruj da ti je stari jaran roup jedini primjetio da te nema, ali nisam znao šta je u pitanju.
Neke nesuglasice sa vlasnicima portala, nešto vezano za Želju, helem nejse :mrgreen:

Ti si moj jedini iskreni prijatelj izgleda :(
e yebo te željo, umjesto da k'o svaki normalan čovjek i član ze-do kantona navijaš za čelik :kafa:

pa naravno amore mio <3 <3 <3

Ja vjerujem jer su svi portali u italiji prenijeli isto, valjda oni znaju bolje šta se dešava u vlastitoj ligi. A kako sam skontao, izgleda da ovo pravilo važi tek od ove sezone pa zato nesuglasice. :zzz:

vidi milanista šupka, neće da prizna poraz :nedam:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 mar 2016, 20:03

Ma bolje Sassuolo da igra El nego naši. Bar bi ljudima bila privilegija igrat, a naši ako budu sa ograničenim kadrom igrali na tri fronta bojim se da ćemo opet jedva cekat da sezona završi :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 mar 2016, 20:07

Rope, vidit cemo sta ce biti na kraju, i ja sad nemam pojma kako ce biti, zbunio si me haha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 mar 2016, 20:50

muha milanez je napisao/la:Ma bolje Sassuolo da igra El nego naši. Bar bi ljudima bila privilegija igrat, a naši ako budu sa ograničenim kadrom igrali na tri fronta bojim se da ćemo opet jedva cekat da sezona završi :lol:
Pa ovo jeste problem jer ce se morati igrati ona pretkola krajem jula, a par igraca ce ici na EP tako da nece imati cestito vremena ni da se odmore ni da se pripreme i uigraju za iducu sezonu.
Al' opet sam pozelio evropska takmicenja, pa taman i LE bila u pitanju :mrgreen: a i konacno ide 6 najboljih talijanskih ekipa u evropu, pa bi bilo zanimljivo pratiti.

e yebem vas ja vise :mrgreen: nista, odustajem, vjerujte u sta god hocete. :guz:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 mar 2016, 22:19

Kako nas usutise sa ovim porazom, muk na temi :D

MarcoVanBasten
Kontakt:

Post Postao/la MarcoVanBasten » 07 mar 2016, 22:31

Mihajlovic ide na kraj sezone...tako bare javlja Sky Italia.Moguca destinacija Lazio

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 mar 2016, 22:32

BREAKING: Sky Italia reports that Sinisa Mihajlovic has decided to leave Milan at the end of the season. Sky's Alessandro Alciato says that Mihajlovic's decision is mainly due to Berlusconi's constant interference in his work.

Toliko o tome, najbolje posto Abiatti zavrsava karijeru da nas on preuzme..

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 mar 2016, 23:18

Donadonia vidim.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 mar 2016, 23:50

Ma ja, ista prica ista laz. Mrs.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 mar 2016, 00:26

:facepalm: :facepalm:

Nije niko bio za Sinisu, mi navijaci smo sami bili protiv njega i malo ko je imao strpljenja nakon igara u prvoj polusezoni, ali kao sto je Abbiati rekao, trebalo je vremena da Sinisa uspostavi red i da njegov treneraki rukopis konacno dodje do izrazaja. I tacno jest, od januara je igra postala drasticno drugacija i bolja, konacno su poceli liciti na tim sa glavom i repom.
Ovo konstantno mjenjanje trenera i "ajmo jovo nanovo" ne vodi nicemu, samo rizikuju da bace jos jednu sezonu u prazno. :roll:

Ne mogu reci da ne bih volio vidjeti nekog vrhunskog trenera poput Emerija ili Contea, ali ako ce mu zamjena biti Donadoni, onda ne hvala. :damn:

al' na kraju krajeva, s obzirom da se beruskoni mjesao i zahtjevao neke stvari u koje se on ne bi trebao uplitati, svaka cast sinisi na ovom potezu i mudima. :thumbup:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 mar 2016, 08:29

Pa sta ce, covjeku dotuzilo borit se protiv svega, a nemat podrsku kakvu bi trebao imat. Ocekivano apsolutno, bas mu svaka cast jer je pokazao da ima jak karakter, radio je po svom i to se vidi po rezultatima. Meni licno ce bit zao i krivo ako Miha ode, jer siguran sam da bi na ljeto ciljano trazio pojacanja i to bi nakon dugo vremena licilo na nesto. A ovako, ako dodje Di Fracesko ili neko drugi onda idemo ispocetka.. :(
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 mar 2016, 08:41

Isti taj Berlusconi se mjesao i Sacciu i Capellu i Andjelotiu koji su ruku na srce institucije za Sinisu....neka ide onda u Lazio i to je to
Lottito mu se nece mjesati u rad

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 mar 2016, 09:09

Ma nije to poenta. Nije meni zao Sinise (ako ode) al ovakva politika nas i jest dovela u ovakvu situaciju. Iz tog razloga nisam za njegov odlazak. Moguce da su oni vec ranije dogovorili s Conteom i to sad rekli Sinisi. Ko ce im znat kad lazu sami sebe.
I ebo ih Donadoni više, nikako nebi volio njega vidjeti na klupi Milana.
Sent from my NX512J using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 mar 2016, 17:17

Ako Miha ode u mojim će očima biti samo veći i svaka mu čast na tome. Znamo svi da nema trenera koji je bio u Milanu da mu se Berlu nije miješao u posao još od kad ih ja pratim aktivno od Zaccheronija, pa kratko Terima, Ancelottiju je uvijek tražio da igra sa 2 napadača a ovaj ga nasamario tako što je od Kake u ligi prvaka napravio lažnog povučenog napadača, poslije Leonardu isto tako ovaj kad je otišao iz kluba rekao je da je otišao radi miješanja, itd itd. Berlu dok je bio mlađi itekako se razumio u fudbal otkrio je jednog Capella i Sacchija ali sad on veze nema on bunca i nema veze sa realnošću. Izgleda ni Galliani nije daleko od toga. Da ne duljim nema selameta od ovog kluba dok god ovi ne odu na ovaj il onaj način.

Miha ako ode sve mu najbolje želim jer kako sam kaže ima muda da kaže šta misli i respekt na tome. Prošle godine bio mi je mrzak radi glupih izjava dok je bio mlađi ali on je sad ozbiljan čovjek i profesionalac i bit će mi žao kad napusti Milan. Trenutno ko god da preuzme ovakav rooster džaba jer je rooster nedostojan jednog Milana.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 mar 2016, 00:21

Potpisujem.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 mar 2016, 07:50

baresi vrati seee :rol: :rol:

kako je covjek otis'o, vi nista ne pisete :mrgreen:

Predsjednik kluba se nema sta mjesati u posao trenera i tacka. Sinisa je doduse negirao one price, al' svejedno mislim da je bivsi na ljeto jer nit' ce on ovo trpiti, ali isto tako nece ni Berlusconi koji voli imati svoje pudlice koje ga bezrezervno slusaju.
Pa covjece, lik ga zove na telefon noc pred utakmicu i zahtjeva da Baloteli pocne utakmicu :facepalm: ili konstantno urgira da se prebace na onu yebenu 4312, yebala ga ona u supak. U kojem univerzumu je to normalno? :facepalm: Ne znam koja je svrha mjenjati formaciju ili sastav koji trenutno funkcionise zarad neke prahistorijske formacije na koju on svrsava jer je glavom jos u proslom stoljecu. I to jos hoce Jacka, koji je u zivotnoj formi na svojoj primarnoj poziciji, baciti na trequartistu na kojoj je bio ocajan, bar ono sto se ljetos isprobavalo.

Tacno ce klub prodisati kada odu on i Galliani, na koji god nacin. Hvala za sve, ali treba brate znati i kad se povuci.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 mar 2016, 09:47

Nemoj tako, sad će nas Brocchi vratit u vrh italijanskog i evropskog fudbala :)
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 mar 2016, 15:24

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 mar 2016, 20:08

Jesmo ovo izgleda dogovorili onog malca Gazhija iz Ajaxa 13 mil €?

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 10 mar 2016, 20:13

ronaldo99 je napisao/la:Jesmo ovo izgleda dogovorili onog malca Gazhija iz Ajaxa 13 mil €?

gdje si to procitao?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.