PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
[youtube][/youtube]
NEKIDE
NEKIDE
NEKIDE

NEKIDE
NEKIDE
NEKIDE

Čudan neki fetišBesic je napisao/la:

BEST OF

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A grob te yebo što ga zabija taksista romske klijenteleBesic je napisao/la:

Jedva dočekaste da se neko iznervira. A niko da razmisli i vidi zašto je neko izrevoltiran. 3 utakmice u 6 dana Barcelona ne može podnijet, a moglo se i bilo je prostora da se malo bolje rasporede te 3 utakmice. Da su vama naštetili na taj način vi bi pjevali od sreće? 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Taksista je ovaj sa rogovimaCocaine je napisao/la:A grob te yebo što ga zabija taksista romske klijenteleBesic je napisao/la:![]()
![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
rigotina je napisao/la:Slobodin podforum bi trebalo proglasiti rezervatom i prijaviti za popis UNESCO-ve nematerijalne baštine kao jedino nalazište orginalnih primata na Zemlji
rigotina je napisao/la: tuzlaci zaslužuju da budu kamenovani, spol i dob su nebitni
rigotina je napisao/la:Ćehaja brani TuzluDoeTz je napisao/la:Ja branim svoj grad, kojeg upravo vrijedjajuclub21 je napisao/la:Nije valjda da branis ovo dijete sto sramoti tvoj grad :O.
rigotina je napisao/la:ljudi se fino šamaraju a ove tuzlanske uši pizde pa mi nije jasno šta hoće. Njih se jedino petrolejom može odavde istjeratdell21 je napisao/la:nema te cijeli dan puno si propustiorigotina je napisao/la:zasto se tuzlanska sirotinja ukljucuje u ovakve rasprave?.
Koji gigant..rigotina je napisao/la:

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sloboda>Barcelona!!wobly92 je napisao/la:Jedva dočekaste da se neko iznervira. A niko da razmisli i vidi zašto je neko izrevoltiran. 3 utakmice u 6 dana Barcelona ne može podnijet, a moglo se i bilo je prostora da se malo bolje rasporede te 3 utakmice. Da su vama naštetili na taj način vi bi pjevali od sreće?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa jel mi to ne igramo 3 utakmice? Ili vi igrate sami sa sobom?wobly92 je napisao/la:Jedva dočekaste da se neko iznervira. A niko da razmisli i vidi zašto je neko izrevoltiran. 3 utakmice u 6 dana Barcelona ne može podnijet, a moglo se i bilo je prostora da se malo bolje rasporede te 3 utakmice. Da su vama naštetili na taj način vi bi pjevali od sreće?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
AJ JEB.OTE

PIPI svaka čast za trud

PIPI svaka čast za trud

a cekaj malo, to Sarajevo nece igrati 3 utakmice u 6 dana, takodjer dva gostovanja ? - to nista jelde ?wobly92 je napisao/la:Jedva dočekaste da se neko iznervira. A niko da razmisli i vidi zašto je neko izrevoltiran. 3 utakmice u 6 dana Barcelona ne može podnijet, a moglo se i bilo je prostora da se malo bolje rasporede te 3 utakmice. Da su vama naštetili na taj način vi bi pjevali od sreće?
Pyro is not a crime !
- maroonGiant
- Kontakt:
:
Buraz, hajd pogledaj raspored rajvose, pa ces vidjet da svaku utakmicu igra isti dan kad i vi, tako da ako su vas zakinuli i nas su isto, pogresne ste nasli da napadate, upalili se ove tvoje cehaje ko kutnjaci...wobly92 je napisao/la:Jedva dočekaste da se neko iznervira. A niko da razmisli i vidi zašto je neko izrevoltiran. 3 utakmice u 6 dana Barcelona ne može podnijet, a moglo se i bilo je prostora da se malo bolje rasporede te 3 utakmice. Da su vama naštetili na taj način vi bi pjevali od sreće?
Ispade da samo Sloboda igra 3 tekme u 6 dana.

SARAJEVSKO ŠKUTROSKA VEZA

"Tako će duel između Sarajeva i Slobode biti odigran dan prije nego što je planirano, a u isto vrijeme Takmičarska komisija NFSBiH donijela je odluku da se prvenstveni susret između Viteza i Slobode umjesto u nedjelju igra u subotu, kako bi Tuzlaci imali jednak broj dana za odmor pred duel sa Sarajevom."
Što se i Slobodi nije izašlo sad u susret ovog vikenda da imaju isto dana odmora kao i Sarajevo? Kakvi su to dupli standardi? Zašto se ne bi mogle osigurat 2 utakmice u Sarajevu, pa neće doć 5000 navijača ni Borca ni Slobode u Sarajevo. Utakmica se mogla pomjeriti i za četvrtak, moglo se i to izvesti?
Niko ništa vama navijačima nije rekao, za ove gluposti se savez krivi.
Što se i Slobodi nije izašlo sad u susret ovog vikenda da imaju isto dana odmora kao i Sarajevo? Kakvi su to dupli standardi? Zašto se ne bi mogle osigurat 2 utakmice u Sarajevu, pa neće doć 5000 navijača ni Borca ni Slobode u Sarajevo. Utakmica se mogla pomjeriti i za četvrtak, moglo se i to izvesti?
Niko ništa vama navijačima nije rekao, za ove gluposti se savez krivi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ruku na srce u pravu je wobly
- Evolution87
- Kontakt:
Besic je napisao/la:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A vidi one tamo jadnice sto tuzno gleda,al' dzaba taxo za rogove uhvatioCocaine je napisao/la:A grob te yebo što ga zabija taksista romske klijenteleBesic je napisao/la:![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Mene iskreno ne zanima kakav raspored Sarajevo ima, nit krivim taj klub, samo me zanima Sloboda i smatram da nije uredu da igramo 3 utakmice u 6 dana a vrlo lako se to moglo regulisati samo da se ima volje.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83 i 17 gostiju.