Bezveze covjeka napade kralju..znam ja ovog lika jako korektan i normalan za razliiku od vecine forumasa ..nije nikad nista lose protiv nas rekao..smirite se ba savez ce raditi sto im je volja..jest da nije na nasu ruku ali kako kaze brat staragarda zar ste iznenadjeni ?solinas je napisao/la:Boli nas **** i Mars odavdje.molotovljev je napisao/la:Čitaš li ti solinas šta piše i zbog čega je pomjeren termin? Ne loži bezveze raju, a nije ti ovo prvi put. Sve se prati moj bečlija.
Mi smo osteceni opet.
Vasi ciganski razlozi nas ne zanimaju.
I onom sto kopira postove najebem se svega pomalo.
Cigani **** vas u usta.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- molotovljev
Ma nema veze Dado, stipu nek se istresu, nije problem tebra... Nisu ni svjesni da je molotovljev imao uticaja u ovoj pozitivnoj
priči oko Slobode i Azmira.
Dado, nije ni do Saveza, nego je MUP KS "izdao naredbu" jer se isti dan igra tekma na Grbavici protiv Borca. Pa jbg ljudi su
u pravu, bolje spriječiti na vrijeme da ne dođe do belaja.
priči oko Slobode i Azmira.
Dado, nije ni do Saveza, nego je MUP KS "izdao naredbu" jer se isti dan igra tekma na Grbavici protiv Borca. Pa jbg ljudi su
u pravu, bolje spriječiti na vrijeme da ne dođe do belaja.
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 07 mar 2016, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nemate vi niti gram takmicarskog duha. Hajde sada brisi sa teme, post ce ti biti prijavljen..
Znali smo mi da će bit ovako gust raspored. Zato smo neki govorili da je odrađen loše prelazni rok, jer puno utakmica u malo vremena a mi nemamo puno igrača u rotaciji.
Igramo srijeda,subota,utorak,nedelja...
Željezničar igra srijeda,nedelja,srijeda,nedelja
Sarajevo igra srijeda,subota,utorak,nedelja
Široki igra srijeda,subota,srijeda,nedelja
Ne vidim čemu bunjenje, nije ovde nas niko zakino ni zašta
- molotovljev
E nemoj mi se ****, nego prijavi post i ne dipr. To važi za sve ostale.tuzlak1987 je napisao/la:Ma nemate vi niti gram takmicarskog duha. Hajde sada brisi sa teme, post ce ti biti prijavljen..
F.K.SARAJEVO
Znam da ti nisi licno....ali **** ovo ba jarane.molotovljev je napisao/la:E jbg sad... nikad ti nisam nešto loše rekao a ti tako solinas, dobro. Nismo mi (FKS) insistirali da se pomjeri termin već MUP.
I ovakav savez
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Thranduil je napisao/la:Znali smo mi da će bit ovako gust raspored. Zato smo neki govorili da je odrađen loše prelazni rok, jer puno utakmica u malo vremena a mi nemamo puno igrača u rotaciji.
Ma ocito traze dlaku u jajetu, i uvjek im je kriv neko drugi.
Svi igraju u 5 deka.Pauza pola godine odigrane dvije utakmice i vec se prica o umoru.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
MOLOTOVLJEV je rega lik...pustite momka na miru...kao i vecina pitara...ima defektasa al isto kao i kod nas,....ni manje ni vise
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
O kakvom to potencijalnom belaju mup ks i vi pričate ? Jel to toliki belaj pokrit dvije utakmice u Sarajevu radnim danom ? Ko bi tu kome sranje pravio ?Profesionalni pravljači sranja, ili ko ? Besmislice. Mislim ,jel to problem 50 Lešinara i 200 Fukara u jednom danu za sarajevski policijski aparat? Nije, problem su njihovi vlastiti koje ne mogu obuzdat da se međusobno ne kolju, ko fol i to.Problem je lijenost i auto napuhavanje. Ovi divovi ,a ovi golemi ,ko će šeher iskontrolisat ako su u isti dan budni.
Citam bili nasi na ovoj zajednickoj veceri u Zlatniku po pozivu vlasnika Zlatnika ali ne pise kojeg.
Znali ko o kome je riječ?
& $ ?
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Ma nebitno ako su se nakrkali , lijepo, trebaće im 
Hoće Zlatnik da bude sponzor, svima u klubu po srednja s lukom na poluvremenu
Daj nama sa zapada ebo klub hahahAerials je napisao/la:Hoće Zlatnik da bude sponzor, svima u klubu po srednja s lukom na poluvremenu
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
daj i nama sa istoka, ne platimo kartu, ali zato stojimo 90 minutaDoeTz je napisao/la:Daj nama sa zapada ebo klub hahahAerials je napisao/la:Hoće Zlatnik da bude sponzor, svima u klubu po srednja s lukom na poluvremenu
Sido je vlasnik Zlatnika, on ti drzi i Trocadero u Srebreniku, danas sam ih ja vidio na veceri bas se fino izgotiviseklma1 je napisao/la:Citam bili nasi na ovoj zajednickoj veceri u Zlatniku po pozivu vlasnika Zlatnika ali ne pise kojeg.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Nek ste obrisali, sam sebe sam nanerviro što se ložim.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Al nije Sidi biografija za pohvalit se, ne bih volio takve "biznismene" (opet) blizu kluba .
Sa svojom biografijom se može hvaliti samo u KPZ.kadtrebaglasan je napisao/la:Al nije Sidi biografija za pohvalit se, ne bih volio takve "biznismene" (opet) blizu kluba .
-
Sloboda1919
- Kontakt:
ma neka ga moze svercat igraceThranduil je napisao/la:Sa svojom biografijom se može hvaliti samo u KPZ.kadtrebaglasan je napisao/la:Al nije Sidi biografija za pohvalit se, ne bih volio takve "biznismene" (opet) blizu kluba .
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Sta ja znam, ne bih se ja nervirao oko tih termina. Fino naši na teren i neka pokažu od čega su napravljeni. Ako je sta karakteristika Slobode kroz decenije je čvrstina igre i drski igraci. Pa neka pokažu to. A sto se tice komentara navijača drugih klubova, na njihov obraz ta sramota. Biće i gore svakim danom, ne treba se loziti, nego zezati s njima. Naše je da se nacrtamo na Tusnju, a ko moze i u Vitezu. LP.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 7 gostiju.