Moglo se i tu izmajmunisat nešto, samo gotovo je sad, prošlo je. Imamo dan manje za odmor i dan manje da se pripremimo za kup.MosaaRajvosa je napisao/la: Što se tiće ovog vikenda zbog ranije dogovorenog prenosa utakmice na Moja TV nije se mogao pomjerati termin iste!
Obje utakmice u isti dan ne dolaze u obzir i to niko nebi mogao obezbjediti, cak ni da dodje policija iz drugih kantona sto bi bio apsurd. Vidjeli smo šta se desilo u Širokom kada je u isto vrijeme bio derbi Zrinjski-Velež. Da je pomjerena utakmica za četvrtak opet bi bila pobuna jer je opet kolo za 2 dana. Ne znam samo kako ste ovdje vi oštećeni a da mi nismo? Za ovaj dan više ovog vikenda sam ti napisao zasto je tako bilo..
Zvuči apsurdno za naše uslove, al npr. za utakmicu Sarajevo - Sloboda ne bi trebale tolike mjere sigurnosti, uprkos izljevu mržnje i ispraznog piskaranja ovdje odnosi na relaciji navijača naša 2 kluba su itekako korektni i ne pamtim kad se zadnji put desio incident. S druge strane na Grbavici se ne može to reći pa i to može i nekako proći da se MUP izvuče da je rizično, mada je i to izvlakuša, vjeruj da bi se moglo organizovat al nema veze. Brate najlogičniji izbor bi bio da se stavi ta naša utakmica u četvrtak i onda ligaške utakmice Sarajeva i Slobode u nedjelju? Koliko-toliko rasteretit ekipe, dan-dva dosta znači.