Sta je ovo kad smo mi uspjeli dati 3 gola na poluvremenu,ne sjecam se kad je to zadnji put bilo
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
A dan te yebo prespavo sam tekmu,kladionicu i sve
Kakav sam ja debil
Sta je ovo kad smo mi uspjeli dati 3 gola na poluvremenu,ne sjecam se kad je to zadnji put bilo
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Može li mi neko ovdje ili na PP reći šta je ono na kraju bilo sa Kovom i navijačima ?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čestitke na zasluženoj pobjedi i da izborite opstanak akobogda.Pozdrav iz Gračanice 
Čestitke na pobjedi i vidimo se abd i iduce sezone....
Je li igrao Ani danas?
Ani se povrijedio u Splitu, danas je isao na preglede...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bihac96 je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znali neko kada pocinje igrati PATRIK GORDON novi igrac Nk Jedinstva.? 
- anonymous001
- Kontakt:
hmm, nije loš ovaj Patrik Bordon što je došao u Jedinstvo samo ne znam kad će on to moći nastupiti za Jedinstvo??
Ja ću samo da kažem : HALID CAVANIanonymous001 je napisao/la:
hmm, nije loš ovaj Patrik Bordon što je došao u Jedinstvo samo ne znam kad će on to moći nastupiti za Jedinstvo??
Halid majstorharden je napisao/la:Ja ću samo da kažem : HALID CAVANIanonymous001 je napisao/la:
Bol je prolazna, ponos je vječan!
Bas me zanima sta je sa Kovom i navijacima, vidim da su prekrizili njegovu sliku na onom' zidu i ispod napisali izdajnik.
Jedinstvo ima mnogo legendi koji su zaslužniji da se nađu na tom zidu od igrača koji tu igra za platu
Ne moze se reci da Kova nije izgarao na terenu kad god je igrao, a nekad nije ni platu imao. On je igracina, vec par godina je u Jedinstvu ali, naravno, nije ni blizu mnogim istinskim legendama Jedinstva. Ako cemo realno nije ni Cizmi mjesto na onome zidu.BihacSN je napisao/la:Jedinstvo ima mnogo legendi koji su zaslužniji da se nađu na tom zidu od igrača koji tu igra za platu
Ne kontam zasto ovo, lik je jedan od boljih bekova sto smo imali u zadnjih par godina....
Trebao bi nam zid od nekoliko kilomettara da bi se na njemu pored naših bihaćkih legendi našla ova dvojica.
Ne možeš okrenuti leđa onim koji su te izdigli iznad ostali igrača. Jer džaba ti zalaganje ako to navijači ne cijena. A njega su i previse cijenili, a on im je okrenuo leđa.
I Cizma i Kova jesu ginuli na terenu u dresu Jedinstva.Ali daleko od toga da su oni legende(samo je jedna legenda Francesco Totti).Nikad oni ne bi bili na onom zidu da nisu bili u dobrim odnosima sa pojedincima iz SN-a,ali legende nisu.Više su klubu donijeli Dujmović,Evi,Karač i još puno njih nego njih dvojica.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Pa to i jeste jedini razlog sto su na zidu. Dok se javno ne izadje sa stavom, sa istinom da svi budemo upoznati ne bi bilo fino komentarisati sta vise o ovoj temi.Bihac96 je napisao/la:Nikad oni ne bi bili na onom zidu da nisu bili u dobrim odnosima sa pojedincima iz SN-a,ali legende nisu.
U subotu gostujemo u Banovicima, mislim da necemo nista uraditi. Jedino cekati sansu preko kontri da zabijemo sto ce Benjo sigurno i pokusati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.