FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 21:21

lottdogg je napisao/la:haha sta ste se prepali , osim je nasao igrace za titulu za 15 dana proslo ljeto , a sad ima 3 mjeseca i oni ness kukaju :mrgreen:
Ali gospodine koliko je Osimu trebalo da uigra te igrače vidio si kako smo divno odigrali jesenji dio sezone.Ovako ako bude svake sezone nečemo nikada ništa napraviti u Europi jer nema vremena za UIGRAVANjE.Ali neće tako biti STAĆE ŽELjO NA NOGE :!: :!: :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 07 jun 2010, 21:23

Hamo je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:haha sta ste se prepali , osim je nasao igrace za titulu za 15 dana proslo ljeto , a sad ima 3 mjeseca i oni ness kukaju :mrgreen:
Ali gospodine koliko je Osimu trebalo da uigra te igrače vidio si kako smo divno odigrali jesenji dio sezone.Ovako ako bude svake sezone nečemo nikada ništa napraviti u Europi jer nema vremena za UIGRAVANjE.Ali neće tako biti STAĆE ŽELjO NA NOGE :!: :!: :!:

pa ja koliko znam osim nije rekao da je cilj ness napraviti u evropi , a i mi treba da budemo realniji i da ne sanjamo ligu prvaka odmah :mrgreen:
bitno je izaci uzet parice a tim ce se uigrati za duplu krunu ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 21:25

lottdogg je napisao/la:
Hamo je napisao/la:

pa ja koliko znam osim nije rekao da je cilj ness napraviti u evropi , a i mi treba da budemo realniji i da ne sanjamo ligu prvaka odmah :mrgreen:
bitno je izaci uzet parice a tim ce se uigrati za duplu krunu ;)
Naravno BRATE ja ne očekujem od ove Europe ništa.Sljedeću bi se nešto moglo maštati,ali tek maštati.Rekao sam ja NEĆE ŽELJO UVIJEK BITI OVAKAV KAKAV JE SADA BIĆE ON 100 PUTA BOLjI INSALLAH :!: :!: :!:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2010, 21:26

cala je napisao/la:po ovome dosad realno ako se ovako nastavi nas nema na mapi sljedece sezone, jer u zadnje vrijeme se samo spominju ODLASCI IZ Želje, sve govore dovesce ovog i onog ali nista konkretno, dok vec koliko toliko 3 sigurna transferaiz zelje vani
Vec dva igraca su sigurna za dolazak, na mjestima gdje su u klubu procjenili da ce biti gutavo!Od jako bitnih igraca za nas otisao je Bekric ne znam da smo plaakali ovoliko a vjeruj mi najteze ce biti njega zamjeniti!!!
Sime, Bucan Bajic se daju nadoknaditi ponudjeni su im uslovi za koje se smatralo da su objektivni, steta moze biti jedino u Bucanovom slucaju sto ide a sto se tice Simeta i Bajica klub nije ni bio toliko zainteresovan da ih ostavi!
Uostalom ne bih da omalovazavam bilo koga ali Amar je od prosjecnih igraca pravio malo bolje nego sto jesu, Svraka je igrac koji je najvise napredovao, dobili smo Viscu, Stanic konacno zaigro i pokazo da moze dobili smo ove sezone puno vise nego sto gubimo sa ovih par odlazaka.
Pred pocetak ove polusezone sam rekao plavo proljece dok su svi kukali kako nikog ne dovodimo, siguran sa da cemo biti bolji nego sto smo bili ove godine i da cemo napasti duplu krunu.Nije Amar levat mi smo levati!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 jun 2010, 21:26

Oj sramote,dva veoma bitna igraca Zelje otisli u neki anonimus Split..hahah pa zar prvaku jedne drzave jedan anonimni nizeligas moze uzimati najbolje igrace...sramota!
Koliko je Zeljo do sada doveo igraca? nijednog! a otisla su vec sestorica igraca!.. e ovo se nasem sampionu nije smjelo desiti!Nije ni cudo sto Osim namjerava pojacati klub sa 8-9 igraca,ocito ce jos koji napustiti klub...al et prirodno se nadati da ce igraci koji ce doci u bh sampiona biti kvalitetniji od ovih sto su otisli..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2010, 21:27

Daj ba ne sikirajte se! Amar skupi djecu po ulici i bude prvak! Nije do igraca nego do selektora Osima II.
Placite tek ako on ode! ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 jun 2010, 21:31

Ko zna možda Amar ima informaciju da ce nas uefa izbaciti iz takmičenja,pa da se sta zaradi.

drug

Post Postao/la drug » 07 jun 2010, 21:34

bosnas_ je napisao/la:Oj sramote,dva veoma bitna igraca Zelje otisli u neki anonimus Split..hahah pa zar prvaku jedne drzave jedan anonimni nizeligas moze uzimati najbolje igrace...sramota!
Koliko je Zeljo do sada doveo igraca? nijednog! a otisla su vec sestorica igraca!.. e ovo se nasem sampionu nije smjelo desiti!Nije ni cudo sto Osim namjerava pojacati klub sa 8-9 igraca,ocito ce jos koji napustiti klub...al et prirodno se nadati da ce igraci koji ce doci u bh sampiona biti kvalitetniji od ovih sto su otisli..
ajd ne baljezgaj i ne pricaj o onome sto ne znas.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 07 jun 2010, 21:34

RNK Split baš i nije anonimni niželigaš, a sad se ušli u 1.hnl. godina nastanka kluba je 1912, skoro kao i kod Hajduka samo što je Hajduk bio kako se to govorilo "Titin" klub.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 07 jun 2010, 21:35

Taj Split nesto kao kod nas Olimpik :lol:

drug

Post Postao/la drug » 07 jun 2010, 21:36

ibrakadabra je napisao/la:Ko zna možda Amar ima informaciju da ce nas uefa izbaciti iz takmičenja,pa da se sta zaradi.
sta ce se zaradit od odlazaka slobodnih igrača...svakakvih budalastina procitah...bolje da se zakljuca tema na par dana nego da se covjek nervira kad vidi sta se pise

RNK Split1912
Kontakt:

Post Postao/la RNK Split1912 » 07 jun 2010, 21:37

bosnas_ je napisao/la:Oj sramote,dva veoma bitna igraca Zelje otisli u neki anonimus Split..hahah pa zar prvaku jedne drzave jedan anonimni nizeligas moze uzimati najbolje igrace...sramota!

hehe , Split nije anonimus, Split je u svojoj povijesti igrao 1 prvu jugo ligu , to šta su ga godinama zapostavljali je druga stvar, a sad objektivno, Split ima lovu trenutno, želi igrati u vrhu HNL lige , vrlo ambiciozna sredina zato su ovi došli kod nas , nema tu romantike lova čuda radi , Split ti je recimo kao neki klub sa jakim imenom koji je godinama igrao po nižim ligama pa se vrati u 1 ligu sa lovom prije nego neki anonmini nizeligas bez ikakve povijesti ...ali kao sta rekoh lova je bila glavna i ambiciozna sredina mozda se i lakse prodat iz HNL-a dosta je BIH igrača preko HNL pravila karijere..

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 07 jun 2010, 21:42

ja vjerujem u Osima i vjerujem da zna sta radi, a zuletu i čupi želim sve najbolje hvala im sto su doprinjeli da titula dodje na grbavicu.
Semper Fidelis

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 21:47

Splićanine odakle ti na našoj temi ili na SS.BA uopšte :D :?: A ovaj prelazak nije još tačan koje to potvrdio neka mi kaže evo i ss.ba samo nešto piše na osnovu drugih medija...

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 07 jun 2010, 21:52

Stop kukanju na temi FKZ :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

RNK Split1912
Kontakt:

Post Postao/la RNK Split1912 » 07 jun 2010, 21:54

Hamo je napisao/la:Splićanine odakle ti na našoj temi ili na SS.BA uopšte :D :?: A ovaj prelazak nije još tačan koje to potvrdio neka mi kaže evo i ss.ba samo nešto piše na osnovu drugih medija...

moraš još nešto znati, Šimićeva žena je moja susjeda i budi siguran da će rađe igrat u Splita nego u bilo kojem klubu u drugom gradu i državi jer znaš kakve su žene kad oće kod kuće uzet stan , obitelj itd..... to je presudilo kod njega , Bućanu je sigurno presudila lova i jače natjecanje da se stavi u izlog našim najačim klubovima a možda i europa kasnije ....

http://www.24sata.hr/sport/vezni-igraci ... it/176596/

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx

ps
na ss.ba sam došao radi Splita i ovih pojačnja a i pratim sve lige tako i BIh lige , pogotovo niže lige )

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2010, 21:59

RNK Split1912 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Splićanine odakle ti na našoj temi ili na SS.BA uopšte :D :?: A ovaj prelazak nije još tačan koje to potvrdio neka mi kaže evo i ss.ba samo nešto piše na osnovu drugih medija...

moraš još nešto znati, Šimićeva žena je moja susjeda i budi siguran da će rađe igrat u Splita nego u bilo kojem klubu u drugom gradu i državi jer znaš kakve su žene kad oće kod kuće uzet stan , obitelj itd..... to je presudilo kod njega , Bućanu je sigurno presudila lova i jače natjecanje da se stavi u izlog našim najačim klubovima a možda i europa kasnije ....

Izgleda da ne kontaju ovi iz Splita! Nije bolan do ovih igraca nego do Osima! Trebao je Katalinic (inace moj omiljeni golman od davnina) da kupi Amara Osima ili Osima II :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 22:01

Nemaju se oni šta stavljati na izlog imaju oni i godina...bez obzira neka im je sa srećom al eto Šime je patriota pravi postao mi je drag kada sam vidio majcu sa LjILjANIMA ispod svetog dresa... 8-)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 jun 2010, 22:04

RNK Split1912 je napisao/la:

ps
na ss.ba sam došao radi Splita i ovih pojačnja a i pratim sve lige tako i BIh lige , pogotovo niže lige )
Bučan ako ode to će biti samo da obezbjedi svoju egzistenciju.nema on šta graditi karijeru sa 30 godina odnosno 29.da je njemu 20-23 god pa haj,al ovako mu jedino to može biti motiv.i to poštujem.isto je i sa Šimićem.On je još stariji.čini mi se 32 god da ima.tako da i on može još godinu dvije,maximalno 3 da odigra negdje.Nama trebaju mladi igrači koji imaju talenta.tipa Višće.i vezati ih za klub par sezona i onda dobro talnut negdje u lige petice.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

diabang
Kontakt:

Post Postao/la diabang » 07 jun 2010, 22:08

Samo nam dovedite Dialibu pa da malo haramo Europom :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 49 gostiju.