cala je napisao/la:po ovome dosad realno ako se ovako nastavi nas nema na mapi sljedece sezone, jer u zadnje vrijeme se samo spominju ODLASCI IZ Želje, sve govore dovesce ovog i onog ali nista konkretno, dok vec koliko toliko 3 sigurna transferaiz zelje vani
Vec dva igraca su sigurna za dolazak, na mjestima gdje su u klubu procjenili da ce biti gutavo!Od jako bitnih igraca za nas otisao je Bekric ne znam da smo plaakali ovoliko a vjeruj mi najteze ce biti njega zamjeniti!!!
Sime, Bucan Bajic se daju nadoknaditi ponudjeni su im uslovi za koje se smatralo da su objektivni, steta moze biti jedino u Bucanovom slucaju sto ide a sto se tice Simeta i Bajica klub nije ni bio toliko zainteresovan da ih ostavi!
Uostalom ne bih da omalovazavam bilo koga ali Amar je od prosjecnih igraca pravio malo bolje nego sto jesu, Svraka je igrac koji je najvise napredovao, dobili smo Viscu, Stanic konacno zaigro i pokazo da moze dobili smo ove sezone puno vise nego sto gubimo sa ovih par odlazaka.
Pred pocetak ove polusezone sam rekao plavo proljece dok su svi kukali kako nikog ne dovodimo, siguran sa da cemo biti bolji nego sto smo bili ove godine i da cemo napasti duplu krunu.Nije Amar levat mi smo levati!!!