PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Sta mu stoji pod ono antibot pitanje ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja kako ga prepozna, znao sam da je jedno vrijeme cak I pisao da je nas navijac hahahahah koji tip karambolku ti ebem
Pon- Zeljo
Uto- Sar
Sri- Slo

Pon- Zeljo
Uto- Sar
Sri- Slo
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:High iako si deklarisani mrzitelj svega iz Tuzle opet te poštujem, kapacitet si ti ipak, znam ja da sam promašio temu al zar jedan post i to ne na ovoj temi može izazvat sve ovo što je izrečeno večeras? Ovo je opet eskaliralo, nikakve veze sa premijer ligom nema, fulio sam ja temu al Boga mi ste i vi.

Onda fino uzmi metlu i idi cisti sugavicu od bombi i ostalog sto se nakotilo kod vas, pa onda dodji i zajebaji druge.PipiDugaCarapa je napisao/la: Zar se ne bi trebalo, prije svega, krenuti od vlastite avlije
Nek se radja dan!
Nad tobom sunce najljepše sja
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Besic je napisao/la:FaustinoAsprilla je napisao/la:Ima li igdje za naci utakmica od prije 7-8 godina ajax-dinamo, kup uefa mislim da je 0-3 zavrsilo ali s obn.a? Produzio mi je tad vugdalic zivot strasno

A Tz vokabulara 
Vidim sve nesta yebu, jaki na rijecima, a kad dodju na Kosevo lizu nam dupe
Pjevaju protiv Zelje
Sto bi reko Krlezaa NEKIDEEEE NEKIDEEEE
Igre bez granica su pocele
Oj krv ti seljacku y.
hahahah

Vidim sve nesta yebu, jaki na rijecima, a kad dodju na Kosevo lizu nam dupe

Pjevaju protiv Zelje

Sto bi reko Krlezaa NEKIDEEEE NEKIDEEEE

Igre bez granica su pocele

Oj krv ti seljacku y.

Okanite se Tuzle, Tuzla je primjer svima kako se ponaša. A prepirke sa forumašima upućujte njima.
Sretno svima u nastavku po meni najbolje sezone u premijer ligi

Sretno svima u nastavku po meni najbolje sezone u premijer ligi

djulba je napisao/la:Okanite se Tuzle, Tuzla je primjer svima kako se ponaša. A prepirke sa forumašima upućujte njima.
Sretno svima u nastavku po meni najbolje sezone u premijer ligi![]()
![]()

Tuzla je zaostao grad, prljav, uzasan.. Tuzli trba generalka, da se sredi grad. Prohodaj gradom, pa ces vidjeti..
Sto se tice tuzlaka, to je najveca gamad.. Sarajevo se mrzi, Srbija se voli..
Taj primjer sto govoris, nemoj bgti .. Pogotovo jos ako nikad nisi bio u TZ
"Navedi barem jedan klub bez ijednog uspjeha u svojoj povijesti." Pokušao je sa "Brotnjo" ali nije išlo, kompjuter je tada ištekao iz strujeBesic je napisao/la:Sta mu stoji pod ono antibot pitanje ?
goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ovi pitari se pojedoše što je Sloboda prva, al bukvalno
Rasisti s koševa, njihov im igrač zabio gol na Piroti, oni ga izvrijedjali na rasnoj osnovi, a nekom nešto pričaju

Rasisti s koševa, njihov im igrač zabio gol na Piroti, oni ga izvrijedjali na rasnoj osnovi, a nekom nešto pričaju

Ko nam to govori da smo rasisti?Convicts1988 je napisao/la:Ovi pitari se pojedoše što je Sloboda prva, al bukvalno![]()
rigotina je napisao/la:"Navedi barem jedan klub bez ijednog uspjeha u svojoj povijesti." Pokušao je sa "Brotnjo" ali nije išlo, kompjuter je tada ištekao iz strujeBesic je napisao/la:Sta mu stoji pod ono antibot pitanje ?

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Sta su ovi iz Sarajeva navalili na Slobodu i Tuzlu, mora da im je i Tuzla i Sloboda velki trn u oku.
-
- Kontakt:
Toliko smo jadni da ni svoje vode ni struje nemamoZip je napisao/la:djulba je napisao/la:Okanite se Tuzle, Tuzla je primjer svima kako se ponaša. A prepirke sa forumašima upućujte njima.
![]()
![]()
![]()
![]()
Tuzla je zaostao grad, prljav, uzasan.. Tuzli trba generalka, da se sredi grad. Prohodaj gradom, pa ces vidjeti..

Izbjeglice TZ

- Probisvjet
- Kontakt:
Zip je napisao/la:djulba je napisao/la:Okanite se Tuzle, Tuzla je primjer svima kako se ponaša. A prepirke sa forumašima upućujte njima.
![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 08 mar 2016, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ja sam tuzlakZip je napisao/la:djulba je napisao/la:Okanite se Tuzle, Tuzla je primjer svima kako se ponaša. A prepirke sa forumašima upućujte njima.
![]()
![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Dobro malo se i presralo. Ima šošona iz Tuzle na forumu ali je više dobre raje. Bar radi njih treba izvagati uvrede prije nego što se upute. Pozz za Probisvjeta Hellera Samira Slobodu1919 i ostale. A taksistu romske klijentele cu prijavit zoo policiji za sexualno iživljavanje nad nemoćnom kozom i tjeranje iste bez njenog pristanka da se sa njim nađe u pozi 69

- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.