FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Svim navijacicama Slobode sretan 8. mart 
- Suljo20002
- Kontakt:
Kod nas u Mandicima jedva da je padala.Ja sam se iznenadio kad sam vidio sliku ...
staragarda je napisao/la:A kažu da nece stati do vikenda...brine me kako će se mijanmarski brazilci snaći u ovom snijegu... A posebnu brigu imam oko Bekica......njima će snijeg biti najmanja briga....Ako ih neko zna nek im toplo preporuči lexaurin... Od 10 Mg slobodno nek mahnu... Valjat će to izdržat
Pa vi zaboravljate da ima revans na Kosevu.
Kako bude Brazilcima,i Bekicu,pa i navijacima Sarajeva na tribinama,tako ce i vama biti na Kosevu.
Mozda ove pretnje lomljenja nogu,spominjanje familije Jesicu,spominjanje tableta itd.bude samo veci motiv nasim igracima da na Kosevu zapunu,a navijacima da dođu u duplo vecem broju, nego sto bi inace dosli.
hladno bih mjenjao ispadanje u Kupu za polomljene noge Bekićima, po mogućnosti dvostruki prelom
cigani mrtvi, treba im ****' 90 min, najgore moguće psovke, od tek rođenih do mrtvih, čitav ženski rod
cigani mrtvi, treba im ****' 90 min, najgore moguće psovke, od tek rođenih do mrtvih, čitav ženski rod
amypitar je napisao/la:staragarda je napisao/la:A kažu da nece stati do vikenda...brine me kako će se mijanmarski brazilci snaći u ovom snijegu... A posebnu brigu imam oko Bekica......njima će snijeg biti najmanja briga....Ako ih neko zna nek im toplo preporuči lexaurin... Od 10 Mg slobodno nek mahnu... Valjat će to izdržat
Kako bude Brazilcima,i Bekicu,pa i navijacima Sarajeva na tribinama,tako ce i vama biti na Kosevu.![]()
Mozda ove pretnje lomljenja nogu,spominjanje familije Jesicu,spominjanje tableta itd.bude samo veci motiv nasim igracima da na Kosevu zapunu,a navijacima da dođu u duplo vecem broju, nego sto bi inace dosli.
Što se tiče Bekića, ništa vama lično . . . dobit će on tretman koji zasluzuje. Na stranu profesionalizam i to poštujemo, ali ona njegova namjera mu se ne može halaliti
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Jel ja sanjam ili ovo stvarno jutros padalo . Pa u istočnom dijelu grada nije kapi palo, sunce sija ... Evo kaže Husref da nema pojma o Husiću http://radiokameleon.ba/2016/03/husref- ... smo-donji/ 
. . e jeebi ga sad nije zainteresovan za Husića. Udara on svoj inat da mu niko ne treba . .
+100Chinaglia je napisao/la:hladno bih mjenjao ispadanje u Kupu za polomljene noge Bekićima, po mogućnosti dvostruki prelom
imamo mi našu djecuTuzlak04 je napisao/la:. . e jeebi ga sad nije zainteresovan za Husića. Udara on svoj inat da mu niko ne treba . .
Lik valjda i potpis'o, a ovaj govori da nije zainteresovan 
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Čudno pravo .
najdraža, sretan ti 8 mart

Ovi iz Telekoma još ništa ne najavljuju u vezi eventualnog prenosa
Niko, niko, samo Sloboda
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Samo sutra Bekica ispostovati a naravno i konja u opancima mesara Jesica i ne zaboraviti kako je pljuvao i psovao igrace Slobode koji su lezali nakon dovijenih laktova u facu
Jbm mu pleme cetnicko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jbm mu pleme cetnicko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Kakva ba ruža, daj čokoladu
Zahvaljujem
i tuzlak1987 također hvala 
Samo da ne pada kiša, molim te Bože
Zahvaljujem
Samo da ne pada kiša, molim te Bože
Tuzlak04 je napisao/la:amypitar je napisao/la:staragarda je napisao/la:A kažu da nece stati do vikenda...brine me kako će se mijanmarski brazilci snaći u ovom snijegu... A posebnu brigu imam oko Bekica......njima će snijeg biti najmanja briga....Ako ih neko zna nek im toplo preporuči lexaurin... Od 10 Mg slobodno nek mahnu... Valjat će to izdržat
Kako bude Brazilcima,i Bekicu,pa i navijacima Sarajeva na tribinama,tako ce i vama biti na Kosevu.![]()
Što se tiče Bekića, ništa vama lično . . . dobit će on tretman koji zasluzuje. Na stranu profesionalizam i to poštujemo, ali ona njegova namjera mu se ne može halaliti
Po meni je ok muska igra,neka igra na granici grubosti,ali prijeti nekom da mu treba nogu slomiti,to je za mene bolesno.
Pa covjeka napraviti invalidom, moze samo neko baš lud.
Sjetice se Fukare koje su bile na zadnjoj utakmici kad ste izgubili 1-0 ,kako ste bili docekani.Na zapadu vam niko nije ruznu rijec rekao.Sto se tice igre Sarajeva je bila gruba,ali na granici sportskog,a nikako da se nekom noga slomi.Pa tako mislim i na igru Bekića.
Ako se zakuha u Tuzli pa bude onako kako ne bi trebalo da bude,na Kosevu ce onda biti svega kako na terenu,tako i van njega.Mislim da treba strasti smiriti,pustiti ove internet huškace, da malo ohlade,jer oni osim tastature nikad na gostovanja ne idu.
Zato se nadam da ce se igrati muski,tvrdo, pa nek prođe bolji.
pretpostavljam da voliš s keksom, pošto volim i jaAerials je napisao/la:Kakva ba ruža, daj čokoladu![]()

Nisam puno probirljiva kad su čokolade u pitanju
Može ova, naravno, sutra da zasladimo pobjedu aBd
znači, idemo skupa na tekmuAerials je napisao/la:Nisam puno probirljiva kad su čokolade u pitanju![]()
Postoji mogućnost da dođem na drugo poluvrijeme, al' nije sigurno 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.