Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Nekada najveci talenat Srbije, danas konacno pokazuje kvalitet u Švajcarskoj! 10 golova ove sezone za St. Gallen, 5 u poslednja 4 meca.
Gol sa vecerasnjeg meca
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Naravno da nije, momak ima nepunih 25 godina. Ova njegova dobra igra mi nikako nije jasna, godinama ga na mapi nije bilo, unazad možda dvije godine sam čitao da je u nekom poljskom klubu bio prebačen u drugi tim zbog nezalaganja na treningu i onda dođe u Švicu i počne pogađati iz slobodnjaka ko Ronaldo.
U švajcarskoj je dao nekoliko sjajnih golova, ali ja se sjećam njegovog gola za u-17 reprezentaciju na ep, nešto kao volej ili poluvolej, gol za tv špice. Evo sad sam našao podatak, u pitanju je utakmica protiv Škotske, ep 2008. u Turskoj, inače tada je proglašen za zlatnog igrača turnira, šta god to značilo. Tu nagradu su u prošlosti dobijali, recimo, Rooney, Fabregas, Gece, Kros, Veloso...
Nek ga Ćurčić pozove na sljedeće okupljanje, ne mora ga ubacivati u igru, čisto nek mu pokaže da ga prati i cijeni njegove dobre igre.
U švajcarskoj je dao nekoliko sjajnih golova, ali ja se sjećam njegovog gola za u-17 reprezentaciju na ep, nešto kao volej ili poluvolej, gol za tv špice. Evo sad sam našao podatak, u pitanju je utakmica protiv Škotske, ep 2008. u Turskoj, inače tada je proglašen za zlatnog igrača turnira, šta god to značilo. Tu nagradu su u prošlosti dobijali, recimo, Rooney, Fabregas, Gece, Kros, Veloso...
Nek ga Ćurčić pozove na sljedeće okupljanje, ne mora ga ubacivati u igru, čisto nek mu pokaže da ga prati i cijeni njegove dobre igre.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mislis na ovo?alan_kardec je napisao/la: U švajcarskoj je dao nekoliko sjajnih golova, ali ja se sjećam njegovog gola za u-17 reprezentaciju na ep, nešto kao volej ili poluvolej, gol za tv špice. Evo sad sam našao podatak, u pitanju je utakmica protiv Škotske, ep 2008. u Turskoj, inače tada je proglašen za zlatnog igrača turnira, šta god to značilo. Tu nagradu su u prošlosti dobijali, recimo, Rooney, Fabregas, Gece, Kros, Veloso...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Koliki je taj dečko bio potencijal i koliko ga je koštala selidba u Seriu A kao maloljetnika... šteta.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Vise ga je kostalo to sto je dileja u glavi. Tretman koji je imao od Vose od ranih godina ga je udario u glavu.. a to tako ne ide u inostranstvu.
Tandem Jović - Šaponjić ponovo na djelu! Nije mala stvar da se razvijaju i stasavaju u tako dobro organizovanom i velikom klubu...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
odakle jović u benfiki? ko zna kako i otkad to planiraju uraditi. dobili su ih oba
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Od prije mjesec ipo dana! Samo sto on do sada nije nikako nastupao za Benficu B, samo trenirao sa prvim timom...DANTES je napisao/la:odakle jović u benfiki? ko zna kako i otkad to planiraju uraditi. dobili su ih oba
Jbt ljudi postavljate klipove omladinskog tima Benfike.... Kad zaigraju za A tim i tu nešto pokažu, može se govoriti o kvalitetu i ja bih za B tim ponekad dao neki gol...
Ne postavljam te klipove, ali B tim Benfike igra u portugalskoj Segundi.. Gdje vjerovatno ima dosta ekipa koje su kvalitetom u nivou JSL.
Nije poenta i stvar u tome da li su oni kvalitet za A selekciju, nego se prati razvoj onih koji u buducnosti mozda mogu nesto promijeniti u A timu i koji ce igrati za reprezentaciju, a ne "reprezentaciju", o kojoj sada ne vrijedi vise pricati i pisati...NeshaFCB je napisao/la:Jbt ljudi postavljate klipove omladinskog tima Benfike.... Kad zaigraju za A tim i tu nešto pokažu, može se govoriti o kvalitetu i ja bih za B tim ponekad dao neki gol...
Radije cu pratiti njih, Sergeja, Zdjelara itd. nego one koji su svoje vec odsvirali! Najbolje da ce me interesovati Ramadanijev spisak koji ce Ćurčić ovih dana izdiktirati...
- alan_kardec
- Kontakt:
Po medijima se piše da će Ćurčić pozvati Pantića iz Eibara.
Pade mi na pamet, postoji li iko ko može da izbroji koliko smo u zadnje 3-4 godine izmjenjali igrača na stoperskim pozicijama

Pade mi na pamet, postoji li iko ko može da izbroji koliko smo u zadnje 3-4 godine izmjenjali igrača na stoperskim pozicijama
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pominje se da će Maksimović u United, neko nešto više?
- alan_kardec
- Kontakt:
NeshaFCB je napisao/la:Pominje se da će Maksimović u United, neko nešto više?
ma obično nagađanje, ništa konkretno.
cijenim da ako Maksimović ovog ljeta napušta Torino, vjerovatno će opet u neki jači klub iz Italije.
Kostić opet strijelac za Štutgart.
Aleksić asistent kod prvog gola St.Galena.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@alane koji maksimović ja mislio nemanja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- IlPrincipino
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/nikola-m ... ler/124715DANTES je napisao/la:@alane koji maksimović ja mislio nemanja
moze se reci da je 'jagma' za Maksimovicem.
Napoli je nudio velike novce na ljeto i zimu da predje kod njih ali predsjednik Torina nije dao.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Iskreno nisam ovo znao. Slabo pratim Seriju A, a Torino pogotovo.IlPrincipino je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/nikola-m ... ler/124715DANTES je napisao/la:@alane koji maksimović ja mislio nemanja
Napoli je nudio velike novce na ljeto i zimu da predje kod njih ali predsjednik Torina nije dao.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Iako ga navijaci Zvezde ne gotive previse zbog onog kiksa vs Bordoa, Maksimović je izrastao u sasvim solidnog stopera (moze se reci ponajboljeg u serie A) s potencijalom da bude odlican, jer je jos relaivno mlad obzirom na poziciju koju igra!DANTES je napisao/la:Iskreno nisam ovo znao. Slabo pratim Seriju A, a Torino pogotovo.IlPrincipino je napisao/la:
http://www.transfermarkt.co.uk/nikola-m ... ler/124715
Napoli je ljetos nudio 20-ak mil, ali je Torino trazio 25...Imao je problem s povredom, pa se skoro vratio na teren! Torino igra sa 3 pozadi, a on je na poziciji desnog stopera i cesto ide i prema naprijed...
Ukoliko se savez koliko toliko sredi i reprezentacija stane na noge, njega i Nastasića u bliskoj buducnosti vidim kao sasvim solidan stoperski par koji ce moci godinama da igra zajedno!
Čisto da se zabilježi i Tadić je bio asistent.alan_kardec je napisao/la: Kostić opet strijelac za Štutgart.
Aleksić asistent kod prvog gola St.Galena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.