Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

KenoRob
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la KenoRob » 08 mar 2016, 15:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:sramota je ovo stvarno..u 13 dana odigrati 5 utakmica, cesto sa samo 2 dana odmora izmedju utakmica..jedan ako racunas cinjenicu da ides na put dan prije
Jedino sto meni nije jasno je to da su Sloboda i Radnik igrali u Nedjelju a oba tima imaju i kup utakmice. Znaci to mi je jedini apsurd ovih iz saveza. Sto se tice ostali stvari nema tu biti sta sramota...nasi igraci ako zele biti dovoljno dobri moraju biti spremni na ovakav raspored a isto tako ekipe koje zele igrati na 2 fronta moraju biti spremne na to i imat sirok kadar. Ne mozes se ti busat u prsa da si neka ekipa da ides na duplu krunu a ovamo plakat za nekim rasporedima. Jarane ispadnes u kupu i vozdra. Ovo se odnosi na sve ekipe ne samo Slobodu da me ne bih pogresno shvatio. Sto se tice kup duela Sloboda-Sarajevo....obe ekipe ce igrati srijeda-subota-utorak, obe ekipe gostuju u subotu a Sarajevo ima i tezi put. Jedina ne logiga ponavljam je to sto su Sloboda i Radnik igrali ligasku utakmicu u Nedjelju umjesto u Subotu i tu su obe ekipe trebale ragovati...

Inace naprijed Slobodo pregazi pitare u kupu i uzmi titulu u ligi

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 08 mar 2016, 15:33

KenoRob je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:sramota je ovo stvarno..u 13 dana odigrati 5 utakmica, cesto sa samo 2 dana odmora izmedju utakmica..jedan ako racunas cinjenicu da ides na put dan prije
Jedino sto meni nije jasno je to da su Sloboda i Radnik igrali u Nedjelju a oba tima imaju i kup utakmice. Znaci to mi je jedini apsurd ovih iz saveza. Sto se tice ostali stvari nema tu biti sta sramota...nasi igraci ako zele biti dovoljno dobri moraju biti spremni na ovakav raspored a isto tako ekipe koje zele igrati na 2 fronta moraju biti spremne na to i imat sirok kadar. Ne mozes se ti busat u prsa da si neka ekipa da ides na duplu krunu a ovamo plakat za nekim rasporedima. Jarane ispadnes u kupu i vozdra. Ovo se odnosi na sve ekipe ne samo Slobodu da me ne bih pogresno shvatio. Sto se tice kup duela Sloboda-Sarajevo....obe ekipe ce igrati srijeda-subota-utorak, obe ekipe gostuju u subotu a Sarajevo ima i tezi put. Jedina ne logiga ponavljam je to sto su Sloboda i Radnik igrali ligasku utakmicu u Nedjelju umjesto u Subotu i tu su obe ekipe trebale ragovati...

Tu nelogicnost je napravila Sloboda kada je dogovorila da se pomenuta utakmica prenosi na Moja Tv i to je razlog zašto se igrala u nedjelju. Hajmo malo manje kukati, sve ekipe koje su ostale u Kup-u imaju isto teških 15tak dana...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 mar 2016, 15:40

Po onome što možemo pročitati u posljednje vrijeme od strane navijača Slobode, nije teško zaključiti da oni već sada,
u slučaju eventualnog neuspjeha na kraju sezone, krivca vide u nekome drugom.
Jasno se vidi da se teško mogu nositi sa trenutnim uspjehom i da su sebi stvorili preveliki pritisak. Ja bih to nazvao neiskustvom.
F.K.SARAJEVO

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 mar 2016, 15:53

molotovljev je napisao/la:Po onome što možemo pročitati u posljednje vrijeme od strane navijača Slobode, nije teško zaključiti da oni već sada,
Jasno se vidi da se teško mogu nositi sa trenutnim uspjehom i da su sebi stvorili preveliki pritisak. Ja bih to nazvao neiskustvom.
Ja bi prije rekao da navijaci Sarajeva ne mogu da prebole da im Sloboda bjezi 6 bodova.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 mar 2016, 15:57

Skver je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Po onome što možemo pročitati u posljednje vrijeme od strane navijača Slobode, nije teško zaključiti da oni već sada,
Ja bi prije rekao da navijaci Sarajeva ne mogu da prebole da im Sloboda bjezi 6 bodova.
Ma nije uopšte o tome riječ, pusti se bgt tog šukanja, ako hoćete normalno da razgovaramo, može, a za podyebavanje imate
predviđenu temu. Ja nisam raspoložen za takav način komunikacije.
F.K.SARAJEVO

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 mar 2016, 16:03

Nije nikakvo sukanje....mozda tebi to ne smeta, ali vecini navijaca Sarajeva to smeta, naravno to je logicno....

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 mar 2016, 16:10

Skver je napisao/la:Nije nikakvo sukanje....mozda tebi to ne smeta, ali vecini navijaca Sarajeva to smeta, naravno to je logicno....
I šta će na kraju biti ako recimo Sarajevo sezonu završi ispred Slobode. Postaćemo neprijatelji, i bićemo krivi isto kao što je
Željo bio kriv za vaše ispadanje ? Reci iskreno je li tako?
F.K.SARAJEVO

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 mar 2016, 16:13

molotovljev je napisao/la:
Skver je napisao/la:Nije nikakvo sukanje....mozda tebi to ne smeta, ali vecini navijaca Sarajeva to smeta, naravno to je logicno....
I šta će na kraju biti ako recimo Sarajevo sezonu završi ispred Slobode. Postaćemo neprijatelji, i bićemo krivi isto kao što je
Zasto bi bili neprijatelji........i dalje ce mo biti sportski rivali......Cestitat ce mo vam kao i prosle godine.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 mar 2016, 16:14

Ma Zeljo je kriv sto oni nisu osutali na gol i naravno ispali, isto kao sto sad nece biti prvaci jer cemo trehnut u Tuzli..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 mar 2016, 16:17

Skver je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
Zasto bi bili neprijatelji........i dalje ce mo biti sportski rivali......Cestitat ce mo vam kao i prosle godine.
Nije isto sada i prošle sezone, a to ćeš vidjeti već sutra, mada volio bih da griješim ali prema nekim najavama bojim se da sam
u pravu.
F.K.SARAJEVO

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 mar 2016, 16:17

2:0 na Tusnju sutra :thumbup:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 mar 2016, 16:21

amazon je napisao/la:Ma Zeljo je kriv sto oni nisu osutali na gol i naravno ispali, isto kao sto sad nece biti prvaci jer cemo trehnut u Tuzli..
Željo ako nas dobije onda vjerovatno nećemo bit prvaci, al to nije zato što nas je Željo dobio, već zato što će Zrinjski to znat iskoristit.

@Molotovljev drug, neće nam bit kriv niko osim nas, ne igramo svih 10 utakmica sa Sarajevom pa da vas krivimo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 08 mar 2016, 16:21

Da li je teren u boljem stanju nego za vikend ?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 mar 2016, 16:24

MosaaRajvosa je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Jedino sto meni nije jasno je to da su Sloboda i Radnik igrali u Nedjelju a oba tima imaju i kup utakmice. Znaci to mi je jedini apsurd ovih iz saveza. Sto se tice ostali stvari nema tu biti sta sramota...nasi igraci ako zele biti dovoljno dobri moraju biti spremni na ovakav raspored a isto tako ekipe koje zele igrati na 2 fronta moraju biti spremne na to i imat sirok kadar. Ne mozes se ti busat u prsa da si neka ekipa da ides na duplu krunu a ovamo plakat za nekim rasporedima. Jarane ispadnes u kupu i vozdra. Ovo se odnosi na sve ekipe ne samo Slobodu da me ne bih pogresno shvatio. Sto se tice kup duela Sloboda-Sarajevo....obe ekipe ce igrati srijeda-subota-utorak, obe ekipe gostuju u subotu a Sarajevo ima i tezi put. Jedina ne logiga ponavljam je to sto su Sloboda i Radnik igrali ligasku utakmicu u Nedjelju umjesto u Subotu i tu su obe ekipe trebale ragovati...

Tu nelogicnost je napravila Sloboda kada je dogovorila da se pomenuta utakmica prenosi na Moja Tv i to je razlog zašto se igrala u nedjelju. Hajmo malo manje kukati, sve ekipe koje su ostale u Kup-u imaju isto teških 15tak dana...
Sloboda je znala još u decembru da će imati ovakav raspored sa kup utakmicama, i sigurno da niko nije glup da sebi uskrati dan odmora/oporavka i ostalih privilegija. Termin je pomjeren sa subote na nedjelju voljom saveza (zbog te Moja TV) a ne Radnika ili Slobode. Oba ova tima su voljela igrati dan ranije, tako da ne valjaj gluposti.

Sa svime što je Keno napisao se slažem, ko hoće da igra na dva fronta mora imati širok roster i biti spreman na ovaj tempo.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 mar 2016, 16:24

Zasto bi bili neprijatelji........i dalje ce mo biti sportski rivali......Cestitat ce mo vam kao i prosle godine.[/quote]
Nije isto sada i prošle sezone, a to ćeš vidjeti već sutra, mada volio bih da griješim ali prema nekim najavama bojim se da sam
u pravu.[/quote]
Kojim najavama?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 mar 2016, 16:25

molotovljev je napisao/la: Nije isto sada i prošle sezone, a to ćeš vidjeti već sutra, mada volio bih da griješim ali prema nekim najavama bojim se da sam
u pravu.
Naravno da su se okolnosti promijenile nakon onakvog ponasanja pojedinih igraca i trenera Sarajeva u prvom dijelu sezone....sigurno da vas necemo docekati sa buketima cvijeca....naravno zelim da sve protekne u granicama fair play-a......

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 mar 2016, 16:25

wobly92 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ma Zeljo je kriv sto oni nisu osutali na gol i naravno ispali, isto kao sto sad nece biti prvaci jer cemo trehnut u Tuzli..
Željo ako nas dobije onda vjerovatno nećemo bit prvaci, al to nije zato što nas je Željo dobio, već zato što će Zrinjski to znat iskoristit.

@Molotovljev drug, neće nam bit kriv niko osim nas, ne igramo svih 10 utakmica sa Sarajevom pa da vas krivimo.

:urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 08 mar 2016, 16:28

MosaaRajvosa je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:

Moras se prvo informiati pa onda možes pisati.Ovako baljezgas.Sloboda nije nije dogovarala tekmu sa Radnikom na tv nego je savez odredio termin naravno koji odgovara televiziji.Pa Sloboda je htjela igrat u subotu da ima duze dan odmora za kup.sad za kup se moze dogovoriti za prenos,ona se pita al ovi sa moje tv nude malo novca za prenos te istog neće biti!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 mar 2016, 16:29

Pa, najavama da ćete Ješića i igrače Sarajeva dočekati u neprijateljskom raspoloženju, i to meni govori da ćete uglavnom
navijati protiv Sarajeva, umjesto što bi trebali bodriti Slobodu.
F.K.SARAJEVO

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 mar 2016, 16:34

molotovljev je napisao/la:Pa, najavama da ćete Ješića i igrače Sarajeva dočekati u neprijateljskom raspoloženju, i to meni govori da ćete uglavnom
navijati protiv Sarajeva, umjesto što bi trebali bodriti Slobodu.
Necemo, Jesicu ce mo uruciti buket cvijeca za Fair play, za onu igru u kost, jer dugo nisam vidio onakvu mrznju pojedinih igraca Sarajeva na celu sa Kasap-om Jesicem......naravno da ce mo bodriti svoj klub kao i na bilo drugoj utakmici.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []