Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
pa na terenu i treba da bude lom i neprijateljska atmosfera..nista vise(manje) nisu vasi igraci zasluzili igrom u prvom mecu..i tad sam ja govorio ima revans..a svejedno treba da prsti jer igraju 2 od 3 najkvalitetnije ekipe u ligi
a mimo terena kao i uvijek sve protekne kako treba i kako dolikuje..ne sumnjam da ce tako biti i sutra...zadnjih par utakmica Sarajeva i Slobode bilo na Tusnju bilo na Kosevu su protekle u sasvim normalnoj atmosferi..ne znam kako bi drugacije rekao
a na terenu vidjet cemo sta ce bit
edit: sto se tice Jesica, on sebi imam osjecaj svjesno gradi taj imidz omrazenosti kod protivnickih trenera, igraca, navijaca
a mimo terena kao i uvijek sve protekne kako treba i kako dolikuje..ne sumnjam da ce tako biti i sutra...zadnjih par utakmica Sarajeva i Slobode bilo na Tusnju bilo na Kosevu su protekle u sasvim normalnoj atmosferi..ne znam kako bi drugacije rekao
a na terenu vidjet cemo sta ce bit
edit: sto se tice Jesica, on sebi imam osjecaj svjesno gradi taj imidz omrazenosti kod protivnickih trenera, igraca, navijaca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- amazon
- Kontakt:
Ma pustit ce Husref Sarajevu Kup, a Zeljo ce uzeti titulu Slobodi da sve bude bratski.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
100%amazon je napisao/la:Ma pustit ce Husref Sarajevu Kup, a Zeljo ce uzeti titulu Slobodi da sve bude bratski.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@ultrastyle da protekne sve kako treba i vasi igraci da Duljevicu naprave dva preloma na nozi? Ili da ga ustimaju 'tek toliko' da se zabrine za karijeru?
Hvala bogu pa se pacenici ne pitaju kakva ce sutra utakmica bit i kako ce se igrat.
Hvala bogu pa se pacenici ne pitaju kakva ce sutra utakmica bit i kako ce se igrat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Haris je ok igrac, i momak..Kovacevic isto, Benko, Kadusic mali itd itd idu jako u svaki duel, ali korektno, bez da namjerno povrijede igraca..recimo Kovacevic udara, al suti i kad ga udare i udara u duel igri u granicama sportskogFrancescoTotti je napisao/la:@ultrastyle da protekne sve kako treba i vasi igraci da Duljevicu naprave dva preloma na nozi? Ili da ga ustimaju 'tek toliko' da se zabrine za karijeru?
zna se ko su djubrad , Bekic i Rustemovic (njemu ce neko negdje i slomiti nogu)..ne mozes ti krljat ko zadnja sirovina 15 kola, i ocekviat da te miluju drugih 15 kola
Dzemu ne racunam ,on je stara konjina
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zna se ko igra korektno, a ko lomi jer mu sudije dopustaju..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Niste me skontali. Ovo sto sam rekao se odnosilo na levate na vasoj temi koji prizeljkuju takve stvari .
Samo lomite
Samo lomite
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Duljeviću svaka čast kakvo je kandžijanje preživio od strane Maskerana ovu subotu
znači Goran Popović ga je udarao u zraku svaki duel, po zemlji, nema gdje nije. Kad se nije u subotu sad povrijedio. neće nikad
znači Goran Popović ga je udarao u zraku svaki duel, po zemlji, nema gdje nije. Kad se nije u subotu sad povrijedio. neće nikad
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- amazon
- Kontakt:
Odjavi seFrancescoTotti je napisao/la:Niste me skontali. Ovo sto sam rekao se odnosilo na levate na vasoj temi koji prizeljkuju takve stvari .
Samo lomite
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma Amer istrpi udaraca vise nego sto ih on sam napravi,momak igra srcem,bori se,gine,i logicno je da ce uvijek biti na rubu faula,sto se utakmice tice,nek bude fer i nek bolji pobjedi

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
I dalje kmecite? Sutra reprizatuzlak1987 je napisao/la:Zna se ko igra korektno, a ko lomi jer mu sudije dopustaju..
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel neko od tuzlaka prati atletiko u 4-4-2 formaciji protiv reala!I to je lomljenje jel tako,sto ljdui zele 3 bods pod svaku cijeni!Koji fudbalski neznalci!
slobodo slobodo na **** te nabodo!!! 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
grb sto kuca,umjesto srca
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
VelikiKemo je napisao/la: Tu nelogicnost je napravila Sloboda kada je dogovorila da se pomenuta utakmica prenosi na Moja Tv i to je razlog zašto se igrala u nedjelju. Hajmo malo manje kukati, sve ekipe koje su ostale u Kup-u imaju isto teških 15tak dana...
To ko baljezga provjeri i ti pa piši sa sigurnošću jer se i ti vodiš sa polu-informacijama!VelikiKemo je napisao/la: Moras se prvo informiati pa onda možes pisati.Ovako baljezgas.Sloboda nije nije dogovarala tekmu sa Radnikom na tv nego je savez odredio termin naravno koji odgovara televiziji.Pa Sloboda je htjela igrat u subotu da ima duze dan odmora za kup.sad za kup se moze dogovoriti za prenos,ona se pita al ovi sa moje tv nude malo novca za prenos te istog neće biti!!
Ne znam samo čemu ovoliko dizanje prašine oko jednog dana manje, i ostale ekipe su u istim g.ovnima kao i vi, koje su ostale u kupu. Veci je vama problem blato od terena na kojem igrate!
Uvijek je vama neko drugi kriv, pa tako i kad ste ispali iz lige...princeze naše male, mora se polako s vama, osjetljivi ste..
Jedva čekam Zeljo-Zrinjski, nedo Bog da bude dvica, biće opet sarajevsko škutorska veza..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ma uzećemo i Zrinjsky i Slobodanku kakva dvica jesi lud
DRUG NEBI TI PUNCA
- Suljo20002
- Kontakt:
IRENA JE K.URVA JESICU.JESUCU,JESICUUUU
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I,ti sad kao huligan ispao?Suljo20002 je napisao/la:IRENA JE K.URVA JESICU.JESUCU,JESICUUUU
Ja huligana iz prve federalne lige
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ljudi brane tu Irenu evo mjesec dana koda je njihova srodna dusa haahaa..ne mogu da vjerujem na sta se ljudi loze..citao sam.ovih par ali fakat se upale kad Irenu spomenes hahaha..jos se ovdje najvise bacaju drkice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.