Ja bi im po cvaju naplatio hladno.fukaratz je napisao/la:omalovazavaju nas oni koji se medjusobno ubijaju po tribini ko da je 93, yebeni paradoksa sutra pite dolaze "samorpozvani divovi"
![]()
odljepiti im po cenera za kartu i nek se yebu, sto vise ovih kantonalnih porpaliteta nek dodje da nam pune budzet
sutra samo lagano, tuzlanski
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
jednom je našem djetetu pukla noga na Tušnju, krik je bio jeziv, kao i sam zvuk tog čina koji se prolomio Tušnjem, a sutra kada bi pukla noga nekome od Bekića, a nadam se da hoće, istinski bi mi bilo drago, jer takvim smećarima ne želim ništa dobro, onako pljunuti na klub u kome su ponikli, pa sve i da su zamjerili nešto treneru, predsjedniku ili kome već, nisu imali pravo da pljunu u facu navijačima kluba u kome su ponikli i gdje nikada od navijača nisu čuli ružnu riječ, a jedan smećar je čak bio i kapiten, navijači ga uvijek rado dočekivali i priželjkivali u crveno-crnom dresu
rekao je i Husref da sa nekim ljudima koji su tada bili u FK Sarajevo nema lijep odnos, ali da to nema veze sa FK Sarajevo, e tako razmišlja pametan čovjek koji poštuje klub koji ga je stvorio i dao mu ime, za razliku od ovih "naših" klošara, sjetim im se najmilijih
igrali su i drugi naši igrači za sarajevske klubove, ali su se ponašali kako treba i nikada nisu cigančili kao Bekići, kojima sutra treba ebavat' od do, jer to je ono što mi sa tribina možemo napravit', nadam se da će i naši igrači da ih počaste na terenu, pa neka vide klošari koliki su cigani kada u svom rođenom gradu nisu poželjni
rekao je i Husref da sa nekim ljudima koji su tada bili u FK Sarajevo nema lijep odnos, ali da to nema veze sa FK Sarajevo, e tako razmišlja pametan čovjek koji poštuje klub koji ga je stvorio i dao mu ime, za razliku od ovih "naših" klošara, sjetim im se najmilijih
igrali su i drugi naši igrači za sarajevske klubove, ali su se ponašali kako treba i nikada nisu cigančili kao Bekići, kojima sutra treba ebavat' od do, jer to je ono što mi sa tribina možemo napravit', nadam se da će i naši igrači da ih počaste na terenu, pa neka vide klošari koliki su cigani kada u svom rođenom gradu nisu poželjni
-
Blackmore2
- Kontakt:
https://www.facebook.com/zokigrbic?fref=ts evo linkBeduin je napisao/la:samirr je napisao/la:Jel 100 % ime zene tacno ?Blackmore2 je napisao/la:SUDIJA ZORAN GRBIC....
ŽENA SONJA !!!!!!!!!!!!!![]()
Iliti Bordo Sonja![]()
Mah, igrat muski pa ko prodje kup. Ja bih Zebu, Ahmeta, Kostica i Veselog barem odmorio, nek igraju Ordaga, Krpic, Merzic i Govedarica, pa cak i Mehidic umjesto Haurdica, nek barem momci se namecu i imaju minutazu pa da i Husref vidi na koga moze ozbiljnije racunati u nastavku sezone. A opet, ja bih dogovorio sa Sarajevom da pobijedimo na Tusnju, 1:0 (najvise radi navijaca). na Kosevu da izgubimo 2:0, a da u prvenstvu mi pobijedimo ponovo na Tusnju i da tu imamo sigurna 3 boda u borbi za titulu.
-
Blackmore2
- Kontakt:
u hotel Tuzla sam makusz svratio i pitao recepcionara jesul igraci u hotleu.
Nakon nepune dvije minute jedan igrac capajeba je izasao iz lifta. Prisao sam mu i pitao " jestel poveli ognjena valjica sa sobom"
igrac je samo klima glavom lijevo desno i rekao je " ja ne znam ko je to"...
Ja " pa kako ne znas to je onaj sto je sudio na kosevu capajebo Sloboda"
on je samo klimao glavom pogledao me okreno se i otiso
Nakon nepune dvije minute jedan igrac capajeba je izasao iz lifta. Prisao sam mu i pitao " jestel poveli ognjena valjica sa sobom"
Koji kralj svega miBlackmore2 je napisao/la:u hotel Tuzla sam makusz svratio i pitao recepcionara jesul igraci u hotleu.
-
Blackmore2
- Kontakt:
NKMramor je napisao/la:Koji kralj svega miBlackmore2 je napisao/la:u hotel Tuzla sam makusz svratio i pitao recepcionara jesul igraci u hotleu.
on je samo klimao glavom pogledao me okreno se i otiso![]()
![]()
heeejjjj evo sad sam pogledo na njihovoj stranici sve igrace koji su i face... 99 % sam siguran da je to Amer Bekic, jbg ne pamntim face a sad kad sam pogledo sve likove siguran sam da je on
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeba je pravi primjer kako respektovati klub za koji navijas i za koji si igrao, a u isto vrijeme biti dobar i navijacima Slobode. To je tako kada je neko pametna i odmjerena osoba i ima dobrodoslicu gdje god da dodje.
Dok su ovi Bekici pravi primjer krelaca, kao i Mesanovic koji neku noc ljubi grb Zrinjskog, a nije odigrao 15 utakmica za njih. Zeljni paznje i vjeciti autsajderi.
Na kraju ce zavrsiti tako da ce dobiti nogu i onda moliti da im se pruzi sansa na Tusnju
Dok su ovi Bekici pravi primjer krelaca, kao i Mesanovic koji neku noc ljubi grb Zrinjskog, a nije odigrao 15 utakmica za njih. Zeljni paznje i vjeciti autsajderi.
Na kraju ce zavrsiti tako da ce dobiti nogu i onda moliti da im se pruzi sansa na Tusnju
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 mar 2016, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
trebo si bracu sacekatBlackmore2 je napisao/la:u hotel Tuzla sam makusz svratio i pitao recepcionara jesul igraci u hotleu.
sta ti je bolan, jel te to drzi od lacia neki dan sto je igrao 1 1 ? hahahahChinaglia je napisao/la:jednom je našem djetetu pukla noga na Tušnju, krik je bio jeziv, kao i sam zvuk tog čina koji se prolomio Tušnjem, a sutra kada bi pukla noga nekome od Bekića, a nadam se da hoće, istinski bi mi bilo drago, jer takvim smećarima ne želim ništa dobro, onako pljunuti na klub u kome su ponikli, pa sve i da su zamjerili nešto treneru, predsjedniku ili kome već, nisu imali pravo da pljunu u facu navijačima kluba u kome su ponikli i gdje nikada od navijača nisu čuli ružnu riječ, a jedan smećar je čak bio i kapiten, navijači ga uvijek rado dočekivali i priželjkivali u crveno-crnom dresu
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Znaci naucen si da volis grubosti ahah pozdravi jePitar6785 je napisao/la:Imate sansu da pokazete vasu musku igru. Fudbal nije balet.
Samo sto ce bit sutra neka smo igrali sa izmjesanim sastavom, neka smo ispali nemozemo na dva fronta itd, odmarali igrace za vitez. A volio bi da i mi i vi igrate u naj jacem mogucem sastavu i da bude gruba zestoka utakmica na ivici crvenog kartona.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
meni je to što su oni pljunuli u facu navijačima Slobode, a ukoliko si ti navijač Slobode, to se odnosi i na tebe, a ti kako hoćeš, dočekaj ih sa aplauzom ako hoćeš, joksimovic vjerovatno hoće
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al grmi ovdje...Sta ste se usplahirili jbt...hahaha...pitare dočekati gospodski a onoj dvojici UHLJUPA j e b a t klicu i to je to.....sutra teško al dovoljno za 1-0...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Meni nikako nije jasan onaj sinoćnji izljev mržnje, salve prostackog vrijeđanja prema nama, Slobodi i Tuzli!?!? A vidim i dalje traje. Odakle sva ta silna mržnja, kao razularena rulja!? Pa ono je prevrsilo sve granice. Nikako ne shvatam sve to.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Što je najjače ja ga otpratio do Hotela, kaže trebam nešto obavit, a ja svojim putem nastavio, nisam imao blage da ide provocirat igrače sarajeva i utjerivati im strah u kosti pred sutrašnju utakmicuNKMramor je napisao/la:Koji kralj svega miBlackmore2 je napisao/la:u hotel Tuzla sam makusz svratio i pitao recepcionara jesul igraci u hotleu.
on je samo klimao glavom pogledao me okreno se i otiso![]()
![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Sta se desilo druze ?SRSlavinovici je napisao/la:Meni nikako nije jasan onaj sinoćnji izljev mržnje, salve prostackog vrijeđanja prema nama, Slobodi i Tuzli!?!? A vidim i dalje traje. Odakle sva ta silna mržnja, kao razularena rulja!? Pa ono je prevrsilo sve granice. Nikako ne shvatam sve to.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Zar si prespavao sinoćnje divljanje po forumu?VolimTz je napisao/la:Sta se desilo druze ?SRSlavinovici je napisao/la:Meni nikako nije jasan onaj sinoćnji izljev mržnje, salve prostackog vrijeđanja prema nama, Slobodi i Tuzli!?!? A vidim i dalje traje. Odakle sva ta silna mržnja, kao razularena rulja!? Pa ono je prevrsilo sve granice. Nikako ne shvatam sve to.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Usijane glave koje nisu dalje otisle od svog Teherana. Ko ce nas volit kad ne djelimo ljude prema vjeri i nacionalnosti ?SRSlavinovici je napisao/la:Meni nikako nije jasan onaj sinoćnji izljev mržnje, salve prostackog vrijeđanja prema nama, Slobodi i Tuzli!?!? A vidim i dalje traje. Odakle sva ta silna mržnja, kao razularena rulja!? Pa ono je prevrsilo sve granice. Nikako ne shvatam sve to.
- Beduin
- Kontakt:
Dajte ba malo izrelaksirajte se, momci ginu za klub u kojem dobijaju pare (kod nas igrali bez neke motivacije, njima neka je na cast), protiv nas dodatno bili motivirani, a i naboj u prosloj utakmici protiv Sa je bio na samoj ivici fer-pleja (ne samo od strane Bekica, nego i vecine njihovih igraca) tako da... i ja bih ima sigurno psovao ili zvizdao na svaki dodir lopte, ali zeliti nekom igracu dvostruki prelom noge i slicno je totalno neljudski, malogradjanski, pacerski. Cuvajte dostojanstvo i ne sramotite nas grad i klub. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Meni je spavanje inace u 11 care, takav mi zivotni poziv.SRSlavinovici je napisao/la:Zar si prespavao sinoćnje divljanje po forumu?VolimTz je napisao/la:Sta se desilo druze ?SRSlavinovici je napisao/la:Meni nikako nije jasan onaj sinoćnji izljev mržnje, salve prostackog vrijeđanja prema nama, Slobodi i Tuzli!?!? A vidim i dalje traje. Odakle sva ta silna mržnja, kao razularena rulja!? Pa ono je prevrsilo sve granice. Nikako ne shvatam sve to.
Kontam da nije sta bilo van foruma, posto nemam ni fb-a, samo vas i klix.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 08 mar 2016, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
nego šta bi sad za ovog Husića ?
jel potpisao za nas ili ne ?
zbuni me Husref i pojedini komentari ovdje, hoćel se dogovorit s nama, jbg ako ništa makar da ga ne prepustimo konkurenciji, jer dobar je to igrač, sigurno će ga neko angažovat ako mi ne budemo
jel potpisao za nas ili ne ?
zbuni me Husref i pojedini komentari ovdje, hoćel se dogovorit s nama, jbg ako ništa makar da ga ne prepustimo konkurenciji, jer dobar je to igrač, sigurno će ga neko angažovat ako mi ne budemo
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.