FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mramore, jesi li gledao trening sarajlijica 
Pomjerili su termin naše utakmice sa Sarajevom za idući utorak, jer policija ne može istodobno osiguravati utakmice Sarajeva i Željezničara. To je točno, ali zar prilikom izvlačenja parova nije odmah trebalo o tome voditi računa, pa da se zamijene termini domaćinstva, ili Željezničara ili Sarajeva? Zašto nije, recimo, određeno da mi prvu utakmicu igramo na Koševu? – upitao je Musemić.
Podsjeća da je prilikom ždrijebanja prvo izvučen par Borac – Željezničar, a tek onda Sloboda – Sarajevo. Znači, znalo se već tada da će se u uzvratu dvije utakmice igrati u Sarajevu. Trebalo je odmah izvršiti zamjenu domaćinstva jedne momčadi.
– S druge strane, mi smo tražili da susret s Radnikom igramo u subotu, a nije nam udovoljeno, zbog TV prijenosa. Imali smo dan manje za odmor za susret sa Sarajevom, a oni dan više. Govorim o tome da smo u trouglu Željo-Sarajevo-Sloboda mi ostali „donji“. Da se razumijemo, ne tražim alibi za eventualni neuspjeh, nego govorim o tome da svi trebamo biti u istom, ravnopravnom položaju. Onaj tko je o ovome odlučivao, a ne upirem prst ni u koga, morao je voditi računa i o ovim stvarima – naglasio je trener Slobode.
Podsjeća da je prilikom ždrijebanja prvo izvučen par Borac – Željezničar, a tek onda Sloboda – Sarajevo. Znači, znalo se već tada da će se u uzvratu dvije utakmice igrati u Sarajevu. Trebalo je odmah izvršiti zamjenu domaćinstva jedne momčadi.
– S druge strane, mi smo tražili da susret s Radnikom igramo u subotu, a nije nam udovoljeno, zbog TV prijenosa. Imali smo dan manje za odmor za susret sa Sarajevom, a oni dan više. Govorim o tome da smo u trouglu Željo-Sarajevo-Sloboda mi ostali „donji“. Da se razumijemo, ne tražim alibi za eventualni neuspjeh, nego govorim o tome da svi trebamo biti u istom, ravnopravnom položaju. Onaj tko je o ovome odlučivao, a ne upirem prst ni u koga, morao je voditi računa i o ovim stvarima – naglasio je trener Slobode.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Meni je spavanje inace u 11 care, takav mi zivotni poziv.VolimTz je napisao/la:Zar si prespavao sinoćnje divljanje po forumu?SRSlavinovici je napisao/la:
Sta se desilo druze ?
Kontam da nije sta bilo van foruma, posto nemam ni fb-a, samo vas i klix.[/quote]
Nije ništa van foruma, a nadam se da ni sutra neće biti ništa
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Imao sam neke druge neodložne obaveze.Chinaglia je napisao/la:Mramore, jesi li gledao trening sarajlijica
Nek ne ser... ni Husref. Kao sto kaze neka ne trazi alibi i neka odigra muski protiv njih. To isto Sarajevo je prije par godina u kupu igralo jednu utakmicu i to sa Zrinjskim away. Otputovali i ladno prosliMortus je napisao/la: Govorim o tome da smo u trouglu Željo-Sarajevo-Sloboda mi ostali „donji“. Da se razumijemo, ne tražim alibi za eventualni neuspjeh, nego govorim o tome da svi trebamo biti u istom, ravnopravnom položaju. Onaj tko je o ovome odlučivao, a ne upirem prst ni u koga, morao je voditi računa i o ovim stvarima – naglasio je trener Slobode.
To je to, ipak naš klub ima dobre odnose sa Sarajevom, pomogli su oni nama tj. Azmiru dosta, treba napomenut.staragarda je napisao/la:Al grmi ovdje...Sta ste se usplahirili jbt...hahaha...pitare dočekati gospodski a onoj dvojici UHLJUPA j e b a t klicu i to je to.....sutra teško al dovoljno za 1-0...
Igrače dočekat dolično, Ješića izviždat a Bekiće prozivat čitavu utakmicu, to je ono što su zaslužili.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Za razliku od Manijaka, Horde imaju razvijen mentalitet, pa sumnjam da ce kamenovat stariji svijet kao TM onomad. A za okrsaj dvije navijacke grupe nema povoda ni potrebe.SRSlavinovici je napisao/la: Nije ništa van foruma, a nadam se da ni sutra neće biti ništa
Sto se tice foruma, najgore je generalizovat. Bio je neki decko , navijac Sarajeva, pa nam je cestitao neki dan na dobroj igri. Sad sam citao nesto od sinoc. Ovo su ljudi koji ne vole Tuzlu na licnoj bazi. Mozda ih je kakva tuzlanka izradila, pa tako recimo ja ne volim Banovice i Slatinu.
Na forumu ima sijaset gluposti, godinama citam, mozes se dobro nasmijat.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Naslovnica Sport Fudbal Uščupliću otkaz: FK Sarajevo preuzima bivši trener Obilića?!
Sport Fudbal
Uščupliću otkaz: FK Sarajevo preuzima bivši trener Obilića, Miodrag Ješić ?!
Aug 19, 2015
Ukoliko Ješić preuzme Sarajevo, biće to drugi put da klub sa Koševa dovede bivšeg trenera Obilića. Na Koševo je svojevremeno bio stigao i Ljupko Petrović, ali je brzo napustio klupu, nakon što je medijima objavljena njegova fotografija sa Željkom Ražnatovićem- Arkanom.
28. 07 . 2005
Vule Trivunović, bivši igrač Obilića, Borca i Burghausena, potpisao je za bordo tim.
Sport Fudbal
Uščupliću otkaz: FK Sarajevo preuzima bivši trener Obilića, Miodrag Ješić ?!
Aug 19, 2015
Ukoliko Ješić preuzme Sarajevo, biće to drugi put da klub sa Koševa dovede bivšeg trenera Obilića. Na Koševo je svojevremeno bio stigao i Ljupko Petrović, ali je brzo napustio klupu, nakon što je medijima objavljena njegova fotografija sa Željkom Ražnatovićem- Arkanom.
28. 07 . 2005
Vule Trivunović, bivši igrač Obilića, Borca i Burghausena, potpisao je za bordo tim.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 mar 2016, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A sto citate te tamo ljude uopste...ja jos nisam usao tamo na one teme da citam..neda mi se brate nervirat se i cotati gluposti..vidje ovog ma masoj temi sto trobojke spominje pa mi zgadi sve
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
Ovog bi se svako ko ima obraz stidio.Ne stidi se onaj ko obraza nema.
Ja volim FK Tuzla City
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Husref vodi momke večeras u Mejdan da vide par fazona.
Kraljice Zla 1946 - Facebook ukucajte ovo na google i uživajte.
Ja volim FK Tuzla City
nema vecih Bosanaca od nas Tuzlaka, pravi miroljubivi ljudi koji ljubav sire
uspijeli smo ono sto politicari razjebase prije 20 i kusur ljeta, ujedinismo ustase (hrvate) iz Zapadnog Mostara i Srbijance (muslimane,regija Sandzak) koji naselise glavni nam grad Sarajevo nekoc centar kulture na ovim prostorima a danas kopija Teherana u srcu Europe
Nobelova nam ne gine za mir
ponosim se svima vama braco moja crveno crna.......
Sloboda Tuzla
De ba sloboda 72 popusti vise stim..
Kako vam se ne dosadi svadjati sa njima...za mene je to jadni i prezvakano..ne godi im jaka i stabilna Sloboda,prije nismo bili toliki trn u oku,sad kad smo jaki i zezamo poredak na tabeli pljuju nas..
Hebem savezu sve po spisku,3 tekme u 6 dana..donji smo u svemu ovome,stari savez je mila majka u odnosu na ove...
Halalim kup samo da hebemo poredak na tabeli..da jos vise pljuju i muku muce sa nama..
AZMIR HUSIC!!!!!
Kako vam se ne dosadi svadjati sa njima...za mene je to jadni i prezvakano..ne godi im jaka i stabilna Sloboda,prije nismo bili toliki trn u oku,sad kad smo jaki i zezamo poredak na tabeli pljuju nas..
Hebem savezu sve po spisku,3 tekme u 6 dana..donji smo u svemu ovome,stari savez je mila majka u odnosu na ove...
Halalim kup samo da hebemo poredak na tabeli..da jos vise pljuju i muku muce sa nama..
AZMIR HUSIC!!!!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
da pravi Bosanci koji psotuju druge nacije, vjere, drzave...... A sad odyebi s ove teme smece seljackoperodeformero je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cuj Bosanci
Sloboda Tuzla
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
isilovac mrs s temeperodeformero je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cuj Bosanci
-
VelikiKemo
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Almirbekić na 2:06 krvnički start!!! Almireeeee najeboooo si sutraaa mamicu ti sprčim!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
vidimo se, a trcanje je najbolje bilo od ali.polja pa do dobrinjeperodeformero je napisao/la:Vidimo se u 22. kolu, neki su vidim zaboravili kako izgleda trcanje sa preponama u vlastitom gradu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.