Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ĆeMa
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la ĆeMa » 07 jun 2010, 21:58

kimbo je napisao/la:Haj priznaj da ga nikada nisi vidjeo kako igra :D :D .. covjek igra izvrsno ljevog beka i trci za trojicu .... ;) ;)
vidi ovo, gledao sam ga jednom preko sprave koja se zove TV :D u mecu bih u21-wels u21 kada mu je to bio debi za BiH i tada je dao gol i koliko se ja sjecam tada je igrao u napadu ;) e sad ako ti ides na utakmice mechelena i gledas ga uzivo (u sto sumnjam) i ako si ti vidio da on igra beka, svaka cast :roll: a to da li trci ili ne , to neam pojma :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 jun 2010, 22:05

cekaj malo. jel pricamo o dialibi, jednom od najbolji napadaca premier lige prije par godina? koji crni bek?????????

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 jun 2010, 22:21

Wolverine je napisao/la:cekaj malo. jel pricamo o dialibi, jednom od najbolji napadaca premier lige prije par godina? koji crni bek?????????
ma ja bolan, ali @kimbo je utuvio sebi u glavu da je on bek i on mora biti bek :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jun 2010, 22:24

CeMa je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:cekaj malo. jel pricamo o dialibi, jednom od najbolji napadaca premier lige prije par godina? koji crni bek?????????
ma ja bolan, ali @kimbo je utuvio sebi u glavu da je on bek i on mora biti bek :mrgreen:
Evo ima li tko od navijaca Zelje ovdje da mi samo potvrdi da nisam sanjao kada sam gledao Dialibu da igra ljevog beka (i to uspjesno) :lol: :lol: :lol: :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 jun 2010, 22:26

kimbo je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
Evo ima li tko od navijaca Zelje ovdje da mi samo potvrdi da nisam sanjao kada sam gledao Dialibu da igra ljevog beka (i to uspjesno) :lol: :lol: :lol: :D
sanjas botu jedan to je onaj drugi crnjo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 07 jun 2010, 22:29

Sta je sa Markom Topicem ? :roll: igra li on jos
× Plava krv ispod koze ×

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 jun 2010, 22:33

MaliMemo je napisao/la:Sta je sa Markom Topicem ? :roll: igra li on jos
igra u saturnu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jun 2010, 23:07

tax je napisao/la: sanjas botu jedan to je onaj drugi crnjo
A bjeri navijas za Zelju a ne znas da ti je Dijaliba igrao i lijevog beka jednu polusezonu i to sasvim solidno ;) :cry:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2010, 23:14

Haha koji razgovor :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 jun 2010, 23:27

Cartman je napisao/la:Haha koji razgovor :D
sta mu fali :mrgreen:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 jun 2010, 23:28

kimbo je napisao/la:
tax je napisao/la: sanjas botu jedan to je onaj drugi crnjo
A bjeri navijas za Zelju a ne znas da ti je Dijaliba igrao i lijevog beka jednu polusezonu i to sasvim solidno ;) :cry:
veze ti nemas to je bio isto sa d i tako nesto
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2010, 23:47

CeMa je napisao/la:
"Je li Dialiba igro na beku?"
"Ma kakav crni Dialiba, on je napadac..."
"Ma to je bio onaj drugi crnjo na beku"

LEGENDARDNO. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2010, 23:53

Cartman je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
"Je li Dialiba igro na beku?"
"Ma kakav crni Dialiba, on je napadac..."
"Ma to je bio onaj drugi crnjo na beku"

LEGENDARDNO. :D
Hhahahhahaha. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ubilo se za potpisa...... Salji u najsmjesnije postove. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 jun 2010, 00:55

kimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igraca :D
kimbo je napisao/la:A bjeri navijas za Zelju a ne znas da ti je Dijaliba igrao i lijevog beka jednu polusezonu i to sasvim solidno ;) :cry:
A najjaci si, znaci Susic ga je trebao pozvati na osnovu jedne polusezone jer je igrao kao lijevi bek, i to u nasoj ligi. I jos nisi siguran jel' to on. Ajoj.
100% sportski i krajnje opušten potpis

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 jun 2010, 01:31

RiNo je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igraca :D
kimbo je napisao/la:A bjeri navijas za Zelju a ne znas da ti je Dijaliba igrao i lijevog beka jednu polusezonu i to sasvim solidno ;) :cry:
A najjaci si, znaci Susic ga je trebao pozvati na osnovu jedne polusezone jer je igrao kao lijevi bek, i to u nasoj ligi. I jos nisi siguran jel' to on. Ajoj.
Eto ti si najjaci !!! Vidim citas a razumijevanjem :D :D .... Eto dobar ti je Susic sa desnim bekovima Pandzom i Mravcem i ljevvim Salihovcem kojie ne moze igrati :D :D momak je igrao za mladu repku , pretrci za jednu tekmu kao neki nasi provjereni reprezentativci za 5 ... provjeren na ljevom beku ..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 jun 2010, 10:04

Eto trebao bi probati sa Dialibom koji je prije 3 godine odigrao par utakmica kao lijevi bek. I pratis li ga uopce, koliko minuta je odigrao ove sezone?
100% sportski i krajnje opušten potpis

casper
Kontakt:

Post Postao/la casper » 08 jun 2010, 10:27

Evo izgleda da ce Pape licno otici do utakmice sa Katarom u Skotsku, razgovarati sa Papcom :D
Mes Que Un Club !

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 08 jun 2010, 11:50

Adnan Mravac dobio bitku za život

Prvi ultrazvuk je pokazao podliv ispod kapsule bubrega i jetre i napuknuće dva rebra, kaže doktor reprezentacije BiH Reuf Karabeg

Povreda Adnana Mravca je ipak teže prirode. Iako se u prvi mah mislilo da udarac u predjelu grudnog koša koji je dobio na utakmici sa Njemačkom (1:3) nije teže prirode, najnoviji ljekarski nalazi koji su obavljeni u bolnici u Frankfurtu pokazali su da će naš reprezentativac još biti zadržan na liječenju.

- Bolje sam, ali još osjećam bolove u grudnom košu. Napukla su mi dva rebra, a još uvijek ima tragova krvi u mokraći - kaže Mravac. Naš reprezentativac je nastradao u 44. minuti susreta na Commerzbank Areni kada je požrtvovanim uklizavanjem spasio siguran gol.

Nakon toga je dobio udarac u grudni koš od strane njemačkog reprezentativca Mesuta Ezila (Özil). Doktor naše reprezentacije Reuf Karabeg mu je spasio život, jer je igrač belgijsklog Vesterloa u jednom trenutku bio izgubio svijest.

- Kao što je i na samom terenu donesena odluka, urađen je rendgenski snimak grudnog koša,ultrazvuk jetre i bubrega. Prvi nalaz ultrazvuka nije pokazao veće probleme od potresa bubrega. Uradili smo dodatno ispitivanje. Na dodatnom ispitivanje na CT-u se pokazalo da je povreda ipak ozbiljnija. Prvi ultrazvuk je pokazao podliv ispod kapsule bubrega i jetre i napuknuće dva rebra - kazao je specijalista opće i plastičnorekonstruktivne hirurgije, Reuf Karabeg, koji je u stalnom kontaktu sa ljekarima u Frankfurtu. Prema riječima Mravca naš reprezentativac će u petak napustiti bolnicu u Frankfurtu.

- Jučer (ponedjeljak) sam obavio još jedan kontrolni ultrazvuk, nakon kojeg su doktori odlučili da će me tek u petak pustiti na kućno liječenje - kazao je Mravac, s kojim je u bolnici ostao njegov menadžer Anđelko Jurkić, koji nije želio napustiti Njemačku bez svog igrača.

Na meti Anžija

Mravac je prije meča sa Njemačkom rekao da je obavio razgovore sa ruskim menadžerima koji su mu najavili mogućnost angažmana u Anži iz Mahačkale, u kojem je svojevremeno igrao Elvir Rahimić.

- Razgovarali smo dugo i želio bih napustiti Vesterlo kazao je Mravac.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2010, 14:06

Ovo postade vrlo opasno. :( :( :(
Majstore, zelim ti sto brzi oporavak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

casper
Kontakt:

Post Postao/la casper » 08 jun 2010, 14:19

Na meti Anžija

Mravac je prije meča sa Njemačkom rekao da je obavio razgovore sa ruskim menadžerima koji su mu najavili mogućnost angažmana u Anži iz Mahačkale, u kojem je svojevremeno igrao Elvir Rahimić.

- Razgovarali smo dugo i želio bih napustiti Vesterlo kazao je Mravac.

Jel ovaj Anzi prva ruska liga :?:
Mes Que Un Club !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, invincible1921, legendarnadruga, TETRAPAK i 35 gostiju.