vidi ovo, gledao sam ga jednom preko sprave koja se zove TVkimbo je napisao/la:Haj priznaj da ga nikada nisi vidjeo kako igra![]()
.. covjek igra izvrsno ljevog beka i trci za trojicu ....
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
vidi ovo, gledao sam ga jednom preko sprave koja se zove TVkimbo je napisao/la:Haj priznaj da ga nikada nisi vidjeo kako igra![]()
.. covjek igra izvrsno ljevog beka i trci za trojicu ....
![]()
ma ja bolan, ali @kimbo je utuvio sebi u glavu da je on bek i on mora biti bekWolverine je napisao/la:cekaj malo. jel pricamo o dialibi, jednom od najbolji napadaca premier lige prije par godina? koji crni bek?????????
Evo ima li tko od navijaca Zelje ovdje da mi samo potvrdi da nisam sanjao kada sam gledao Dialibu da igra ljevog beka (i to uspjesno)CeMa je napisao/la:ma ja bolan, ali @kimbo je utuvio sebi u glavu da je on bek i on mora biti bekWolverine je napisao/la:cekaj malo. jel pricamo o dialibi, jednom od najbolji napadaca premier lige prije par godina? koji crni bek?????????
sanjas botu jedan to je onaj drugi crnjokimbo je napisao/la:Evo ima li tko od navijaca Zelje ovdje da mi samo potvrdi da nisam sanjao kada sam gledao Dialibu da igra ljevog beka (i to uspjesno)CeMa je napisao/la:ma ja bolan, ali @kimbo je utuvio sebi u glavu da je on bek i on mora biti bekWolverine je napisao/la:cekaj malo. jel pricamo o dialibi, jednom od najbolji napadaca premier lige prije par godina? koji crni bek?????????![]()
![]()
![]()
igra u saturnuMaliMemo je napisao/la:Sta je sa Markom Topicem ?igra li on jos
A bjeri navijas za Zelju a ne znas da ti je Dijaliba igrao i lijevog beka jednu polusezonu i to sasvim solidnotax je napisao/la: sanjas botu jedan to je onaj drugi crnjo
sta mu faliCartman je napisao/la:Haha koji razgovor
veze ti nemas to je bio isto sa d i tako nestokimbo je napisao/la:A bjeri navijas za Zelju a ne znas da ti je Dijaliba igrao i lijevog beka jednu polusezonu i to sasvim solidnotax je napisao/la: sanjas botu jedan to je onaj drugi crnjo![]()
"Je li Dialiba igro na beku?"CeMa je napisao/la:sta mu faliCartman je napisao/la:Haha koji razgovor
Hhahahhahaha.Cartman je napisao/la:"Je li Dialiba igro na beku?"CeMa je napisao/la:sta mu faliCartman je napisao/la:Haha koji razgovor
"Ma kakav crni Dialiba, on je napadac..."
"Ma to je bio onaj drugi crnjo na beku"
LEGENDARDNO.
kimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igraca
A najjaci si, znaci Susic ga je trebao pozvati na osnovu jedne polusezone jer je igrao kao lijevi bek, i to u nasoj ligi. I jos nisi siguran jel' to on. Ajoj.kimbo je napisao/la:A bjeri navijas za Zelju a ne znas da ti je Dijaliba igrao i lijevog beka jednu polusezonu i to sasvim solidno![]()
Eto ti si najjaci !!! Vidim citas a razumijevanjemRiNo je napisao/la:kimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igracaA najjaci si, znaci Susic ga je trebao pozvati na osnovu jedne polusezone jer je igrao kao lijevi bek, i to u nasoj ligi. I jos nisi siguran jel' to on. Ajoj.kimbo je napisao/la:A bjeri navijas za Zelju a ne znas da ti je Dijaliba igrao i lijevog beka jednu polusezonu i to sasvim solidno![]()
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, invincible1921, legendarnadruga, TETRAPAK i 35 gostiju.