FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ostade nam Zeljo bez igraca, a treba igrati "evropske" utakmice.
× Plava krv ispod koze ×
Splićanine, zar u Splitu ima takvih koji navijaju za Split pored Hajduka?
To ko ovdje da neko navija za Olimpik pored ŽELJE, nelogično. 
Pa normalno da bi vise volio igrati u BL nego u Koreji...je li rekao gdje u BL,u BSK-u ili kod nas u Borcu?FC BAYERN je napisao/la:Ja sam cuo da se neki klub iz BL zainteresovao za njega e sad ne zna se koji je nisu objavili, a on bi vise volio da igra u BL nego u Koreji sto je logicno, ma da je u Incheonu Utd dobio odlican ugovor e sad je na njemu sta ce izabrati, vazno je da cemo mi dobiti paresajo10 je napisao/la:Jeli definitivno da Bekric odlazi u Incheon United???
Sta ces nek idu ljudi, al ne sekiram se ja jer vjerujem u Osima sve ce to on nadomjestiti jos boljim igracima, nema zime za nas ljudi sta vam je 
Volim te Zeljo!!!
Jbg ljudima isteko ugovor a obadvojica imaju 30 godina, idu tamo gdje ce dobiti dinar vise sto je normalno jer nece jos dugo igrati, i Seadu i Predragu treba biti zahvalan sto su nam donijeli titulu ne samo oni naravno, ali meni je puno vise zao sto Simic ide jer lik stvarno zna igrati lopte kad se sjetim tekme protiv Borca bez greske je odigro, sto se tice Bucana zna biti dobar a zna i odletiti, uglavnom otisla su nam tri vazna igraca Bekric(hvala bogu za njega cemo uzeti love), Simic i Bucan(isteko ugovor), nadam se da ce Amar naci dobre zamijene i nadam se da nece jos otici igraca, jedino oni koji ne zadovoljavaju Amara
Nadam se da ce doce dobra pojacanja i lakse stom europom pa vi stvarno mislite da mozemo nesto veliko napraviti, polako ljudi spustite se na zemlju.
Schalter - BL - mislio sam na Bundes Ligu
Schalter - BL - mislio sam na Bundes Ligu
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 07 jun 2010, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
ova vam je rekla kazala da muhamed subasic dolazi u zelju
provjereno 45 posto
provjereno 45 posto
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
al ovo su oni navijaci na baterije...dok pobjedujemo Bučan i Šime carevi,neponovljivi,kraljevi...
Ljudi nakon sto im je isteko ugovor otisli za vjerovatno vise para...i odmah su izdajnici,budale,pi...
Pustite glasine rekla-kazala...mislite da Amar ne bi dao jace uslove Bučanu i Šimiću da zna da im ne moze nac zamjenu!!!Gubitak jest...al mi smo institucija...zamjena ce se nac...i nemojte vise kukat...citajuci nasu temu pomislim da sam na temi dragih li nam komsija!
Ljudi nakon sto im je isteko ugovor otisli za vjerovatno vise para...i odmah su izdajnici,budale,pi...
Pustite glasine rekla-kazala...mislite da Amar ne bi dao jace uslove Bučanu i Šimiću da zna da im ne moze nac zamjenu!!!Gubitak jest...al mi smo institucija...zamjena ce se nac...i nemojte vise kukat...citajuci nasu temu pomislim da sam na temi dragih li nam komsija!
TM87
Ma nek idu ljudi da zarade šta para ako ovi splicani dobro placaju, svakako imaju po 30-tak godina i nemaju gdje vani otici i zaraditi...u svakom slucaju Split je dobio dobre,provjerene i iskusne igrace.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
tax je napisao/la:ova vam je rekla kazala da muhamed subasic dolazi u zelju
provjereno 45 posto
Koji Muhamed Subašić ????
Više od 5.000 navijača okupilo se danas u Pretoriji na prvom otvorenom treningu fudbalske reprezentacije Argentine.
Nesto mi ovo poznato
Nesto mi ovo poznato
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Evo Zajko Zeba umjesto Bekrica, onaj Makedonac umjesto Simica, Colic umjesto Bucana, i ako ode Seha dovedemo Karica i jos + Pelak i to je to, i eventualno jos jedan spic i neki vezni i ponovo beton ekipa. Zna li se sta cemo za ligu prvaka gdje cemo igrati domace tekme 
Volim te Zeljo!!!
Neprosipaj se, navija se u Zagrebu za NK Zagrebu u Beogradu za Rad, Ofk, sto nebi i za Split!voltron30 je napisao/la:Splićanine, zar u Splitu ima takvih koji navijaju za Split pored Hajduka?To ko ovdje da neko navija za Olimpik pored ŽELJE, nelogično.
Fulham pride is still alive, come on you Whites!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Olimpik nastao 1993 godine a Split 1912 godine , nema tu razlikeCottager je napisao/la:Neprosipaj se, navija se u Zagrebu za NK Zagrebu u Beogradu za Rad, Ofk, sto nebi i za Split!voltron30 je napisao/la:Splićanine, zar u Splitu ima takvih koji navijaju za Split pored Hajduka?To ko ovdje da neko navija za Olimpik pored ŽELJE, nelogično.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
uh taj Subasic je extra igrac,uz Jesea najbolji u Olimpiku,ali njega su trazili neki klubovi u Njemackoj i tesko da ce doci u Zelju,ali treba biti uporan...Zelji da bi napravio nesto u evropi treba najmanje 5-6 kvalitetnih igraca...maltasa je napisao/la:tax je napisao/la:ova vam je rekla kazala da muhamed subasic dolazi u zelju
provjereno 45 posto
Neka im je sa srecom,ljudima ugovor istekao i imaju pravo da idu gdje hoce(ako je istina da su potpisali).Odigrali su posteno i hvala im za to,sto se tice zamjena za njih nacice se.Nevidim razlog bilo kakvoj zbrinutosti,svakako se moraju dovesti pojacanja ako se misli nesto vise postici sve u skladu sa mogucnostima.Pa u mnogo bogatijim zemljama od nase(Austrija,Belgija,Svicarska,Ceska i dosta njih kao i nasi susjedi) klubovi ne postizu neke zapazene rezultate u Evropi.U zemlji gdje nema razvijene privrede i industrije,gdje penzioneri kopaju po kontejnarima ,gdje masa raje jedva satavlja kraj sa krajem,gdje borci i invalidi prose i sto je najduznije u zemlji gdje djeca umiru jer namaju sredstava za lijecenje ne treba nesto senzacionalno ni ocekivati.
Sto budemo realniji svaki uspjeh je veci a svaki neuspjeh ce nam mnogo lakse pasti.
Nadam se da Amar i uprava naci dobrog sponzora vani za stadion i oda ce sve biti mnogo bolje,a igraca ce biti pa prelazni rok jos nije ni poceo.
Sto budemo realniji svaki uspjeh je veci a svaki neuspjeh ce nam mnogo lakse pasti.
Nadam se da Amar i uprava naci dobrog sponzora vani za stadion i oda ce sve biti mnogo bolje,a igraca ce biti pa prelazni rok jos nije ni poceo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Tom Subašiću ne pada napamet Željo tako da je bolje da ne lupa ovaj Taxbosnas_ je napisao/la:uh taj Subasic je extra igrac,uz Jesea najbolji u Olimpiku,ali njega su trazili neki klubovi u Njemackoj i tesko da ce doci u Zelju,ali treba biti uporan...Zelji da bi napravio nesto u evropi treba najmanje 5-6 kvalitetnih igraca...maltasa je napisao/la:tax je napisao/la:ova vam je rekla kazala da muhamed subasic dolazi u zelju
provjereno 45 posto
Treba se okrenuti vedrijim temama,pa iduce godine ako Bogda proslavljamo 90 godina postojanja.To je velika stvar jersmo opstali uprkos svim ratovima i rezimima i podvalama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
sumnjam brate,njega traži Šalke i još par klubova iz lige petice.tax je napisao/la:ova vam je rekla kazala da muhamed subasic dolazi u zelju
provjereno 45 posto
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
mene samo interesuje kako moze info biti provjerena 45% ili istinita 90% 
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 9 gostiju.