Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Odlican veceras uz promasenu sansu inace vrhunska partija.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: RE: Re: Edin Džeko
Jelicicu, izvini molim te!Evander je napisao/la:Ronaldo nije fulao nego mu je golman odbranio. OGROMNA RAZLIKA!SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo vidim Ronalda sta profulabravo glupi Bosanci
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NoName
- Kontakt:
Nije ni sjena nekadašnjeg Džeke, to se vidi u svakom njegovom pokretu. Njegovo vrijeme prolazi, prerano nažalost.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Godine sjedenja na klupi u Cityu nisu svakako pomogle. Šteta, mislim napravio je on zavidnu karijeru i dalje je najbolji igrač kojeg je naša zemlja dala ali imam dojam da je mogao daleko više pokazati samo da je poslije Wolfsburga prešao u bilo koji drugi tim osim MCa.NoName je napisao/la:Nije ni sjena nekadašnjeg Džeke, to se vidi u svakom njegovom pokretu. Njegovo vrijeme prolazi, prerano nažalost.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- NoName
- Kontakt:
Upravo tako.JonSnow je napisao/la:Godine sjedenja na klupi u Cityu nisu svakako pomogle. Šteta, mislim napravio je on zavidnu karijeru i dalje je najbolji igrač kojeg je naša zemlja dala ali imam dojam da je mogao daleko više pokazati samo da je poslije Wolfsburga prešao u bilo koji drugi tim osim MCa.NoName je napisao/la:Nije ni sjena nekadašnjeg Džeke, to se vidi u svakom njegovom pokretu. Njegovo vrijeme prolazi, prerano nažalost.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
A koje si ti nacionalnosti tuzlak?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo vidim Ronalda sta profulabravo glupi Bosanci
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Engleske, sarajlijiceadal je napisao/la:A koje si ti nacionalnosti tuzlak?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo vidim Ronalda sta profulabravo glupi Bosanci
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kakav je izraz sarajlijica?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Engleske, sarajlijiceadal je napisao/la:A koje si ti nacionalnosti tuzlak?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo vidim Ronalda sta profulabravo glupi Bosanci
Fakat ne kontam.
To kad cujem, znam da je neki provincijalac to rekao.
Klasicni kompleks.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Seljacina prava iz Tuzle!Evander je napisao/la:Kakav je izraz sarajlijica?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Engleske, sarajlijiceadal je napisao/la: A koje si ti nacionalnosti tuzlak?
Fakat ne kontam.
Klasicni kompleks.
Re: RE: Re: RE: Re: Edin Džeko
Priznaj sam sebi i reci da si prvo koljeno u Tuzli.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Seljacina prava iz Tuzle!Evander je napisao/la:Kakav je izraz sarajlijica?SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Engleske, sarajlijice
Fakat ne kontam.
Klasicni kompleks.
A provincijalac mozes biti i da u Parizuu zivis, stvar mentaliteta
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Edin Džeko
De bolan sta ti je vise, koji **** se palis? Vi Sarajlije bi se samo nesto prepucavale sa nama koji smo iz drugih gradova BiH...Evander je napisao/la:Priznaj sam sebi i reci da si prvo koljeno u Tuzli.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Seljacina prava iz Tuzle!Evander je napisao/la: Kakav je izraz sarajlijica?
Fakat ne kontam.
Klasicni kompleks.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Edin Džeko
Ko je poceo raspravu o gradovima i porijeklu?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:De bolan sta ti je vise, koji **** se palis? Vi Sarajlije bi se samo nesto prepucavale sa nama koji smo iz drugih gradova BiH...Evander je napisao/la:Priznaj sam sebi i reci da si prvo koljeno u Tuzli.SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Seljacina prava iz Tuzle!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Edin Džeko
Ajde tema je Edin DzekoEvander je napisao/la:Ko je poceo raspravu o gradovima i porijeklu?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:De bolan sta ti je vise, koji **** se palis? Vi Sarajlije bi se samo nesto prepucavale sa nama koji smo iz drugih gradova BiH...Evander je napisao/la: Priznaj sam sebi i reci da si prvo koljeno u Tuzli.
Evo Salah je ipaak gori 
Ja stoke nevidjene. Nevjerovatno! Svoj na svoga! Pa ni ne zasluzujete bolje od usranih gradova kao sto su sarajevo i tuzla!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ti mora da si iz Manchestera.LvG je napisao/la:Ja stoke nevidjene. Nevjerovatno! Svoj na svoga! Pa ni ne zasluzujete bolje od usranih gradova kao sto su sarajevo i tuzla!
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ja sam iz picke materine zvane BIH, čmaruge evrope, gdje se gleda čij je veći, a svi u istim ****. Mogao bih shvatiti da se napada Beograd, Zagreb, ili bilo koji drugi grad, ali da jedan napada drugog, za usrane gradove koji nisu nista posebno, e to ne mogu shvatiti.
Nabijem ja na **** sve one koji misle da moj grad nije Mostar, Ljubuski, Livno, Jablanica, Sarajevo, Zenica, Zepce, Maglaj, Doboj, Banja Luka, Bijeljina, Brcko, Bihac, ma sve i jedan grad u kojem imam ista **** prava kao "starosjedioci" tog grada.
Stoko sitnog zuba.
Nabijem ja na **** sve one koji misle da moj grad nije Mostar, Ljubuski, Livno, Jablanica, Sarajevo, Zenica, Zepce, Maglaj, Doboj, Banja Luka, Bijeljina, Brcko, Bihac, ma sve i jedan grad u kojem imam ista **** prava kao "starosjedioci" tog grada.
Stoko sitnog zuba.
Dzekson odlican, ali pijavice okupirale temu, koga briga za tekmom. 
A smooth sea never made a skilled sailor.
Odlican prvih 60 min,
1 - jedna promasena stopostotna
4 - cetiri ciste asistencije je imao koje su saigraci promasili, 2x Salah, Florenzi, Manolas.
1 - jedna promasena stopostotna
4 - cetiri ciste asistencije je imao koje su saigraci promasili, 2x Salah, Florenzi, Manolas.
Halo best promasio 1 sansu Ali je 3 100 nabacio.Odlican.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], myself, signalidunapark, Sport90, Tihi i 39 gostiju.