FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavapruga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavapruga » 08 mar 2016, 21:52

admin je napisao/la:
plavapruga je napisao/la:Moze li neko napisati raspored i datume tekmi,da mogu planirat da dodjem.Protivnik nije bitan,hvala i pozz svima
Imaš ovdje komplet raspored unutar PLBiH:

http://sportsport.ba/ekipa/FK-Zeljeznicar/1
Hvala!

plavapruga
Kontakt:

Post Postao/la plavapruga » 08 mar 2016, 21:56

http://fkzeljeznicar.ba/postanite-clan- ... interneta/ Za sve one koji zive vani,ulaz u diskoteku i jakna kosta u prosjeku 25km.clanarina+postarina 26km Uprava je obezbjedila sve uslove,izgovora nema. UCLANI SE BUDI DIO PROJEKTA OBNOVE ISTOCNE TRIBINE!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 08 mar 2016, 23:01

sutra ste favoriti u bl i to izraziti.
sad u borcu nisu problem pare :D za divno cudo vec kadrovski problemi :(
nema raspudica, kise i jos 3 igraca koji nemaju pravo da nastupe, plus sto smo ostali samo sa jednim golmanom, onim g0vnarom ruzicem...
promijenili smo trenera, dosao covjek diskutabilnog trenerskog znanja...

neuigrani smo i neefikasni u prva 2 kola...sutra za ocekivati je da se borac postavi krajnje defanzivno i odigra kao protiv slobode prvo kolo.

kup nije u nikakvim planovima jer realno i da se osvoji, evropu ove godine sto se licence tice moze da igra svega 5 ekipa. druga stvar je sto je protivnik zeljeznicar, da se igra na skolskom, to bi podrazumijevalo imperativ pobjede u oba tabora.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 mar 2016, 23:12

vlakanje je napisao/la:sutra ste favoriti u bl i to izraziti.
sad u borcu nisu problem pare :D za divno cudo vec kadrovski problemi :(
nema raspudica, kise i jos 3 igraca koji nemaju pravo da nastupe, plus sto smo ostali samo sa jednim golmanom, onim g0vnarom ruzicem...
promijenili smo trenera, dosao covjek diskutabilnog trenerskog znanja...

neuigrani smo i neefikasni u prva 2 kola...sutra za ocekivati je da se borac postavi krajnje defanzivno i odigra kao protiv slobode prvo kolo.

kup nije u nikakvim planovima jer realno i da se osvoji, evropu ove godine sto se licence tice moze da igra svega 5 ekipa. druga stvar je sto je protivnik zeljeznicar, da se igra na skolskom, to bi podrazumijevalo imperativ pobjede u oba tabora.
Slazem se s tobom. Pisao sam jucer nesto slicno i mislim da sutra sve osim pobjede Zelje ce biti veliko iznenadjenje..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 mar 2016, 23:42

Nece biti lagano bez obzira na probleme Borca. Sigurno ce se napaliti, pokusat ce iz kontri i borbenoscu nesto napraviti. Bilo bi dobro dobiti i proci bez povreda.

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 09 mar 2016, 05:55

Sretno danas nasim momcima :salut:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 mar 2016, 10:38

Osim sto su slabi Banjalucani su i oslabljeni. Dobit cemo ovo bez ikakvih problema. 0:2 (Djermanovic i Blagojevic)

Kontakt
Kontakt:

Post Postao/la Kontakt » 09 mar 2016, 10:49

Mislim da mi bez problema prolazimo, bez obzira kako završi ova prva utakmica. Ali meni je željad a se napravi dobar rezultat, da se nastavi sjajan niz, da se još s više samopouzdanja dočeka Mladosti istoj natrpa tri-četiri komada.

Očekujem 1:0 u našu korist. Dovoljno.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 mar 2016, 11:11

Prolazimo svakako bilo 1:0 ili 2:0. Jedva cekam da vidim i Zahirovica u akciji.

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 09 mar 2016, 11:31

Ljudi zna li neko jel dolazio onaj iz Saveza da vidi stadion ?? Zna li neko kakve informacije?

Adismanijak
Kontakt:

Post Postao/la Adismanijak » 09 mar 2016, 11:50

Mene isto najvise zanimaju desavanja oko stadiona? Moze li neko dati vise informacija?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 09 mar 2016, 12:53

Napisa prije mjesec dana da nasi ljudi iz Uprave su u nikakvim odnosima sa Bazdarevicem i ispade najveci neprijatelj. Mislim da ovi pozivi otvaraju oci svima koji su me napadali.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 09 mar 2016, 13:01

Netacno, bubnuo si laz i sad opet podmuklo pokušavaš je opet proturiti, ne valja ti to i ne znam razlog takvih pokušaja

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 mar 2016, 13:14

samoplavi je napisao/la:Napisa prije mjesec dana da nasi ljudi iz Uprave su u nikakvim odnosima sa Bazdarevicem i ispade najveci neprijatelj. Mislim da ovi pozivi otvaraju oci svima koji su me napadali.
Koga je trebao pozvati iz Zelje a nije?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 09 mar 2016, 13:16

JoseeMourinho je napisao/la:Netacno, bubnuo si laz i sad opet podmuklo pokušavaš je opet proturiti, ne valja ti to i ne znam razlog takvih pokušaja
Ti si jedan od oni sto sve znaju. Nisu nikakvi pokusaji samo se trebaju i nasi malo na zemlju spustiti. Uradili su odlican posao al jos kaskamo na nekim stvarima. Zasto Graovac a ne Kosoric.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 09 mar 2016, 13:22

Zato sto je malac cak i bolji i što ni ja kao navijač zelje ne bih kosorica u repku zvao prije Graovca, a ako je to tebi razlog tj. dokaz tih gnusnih lazi ti stvarno obraza nemaš ni sekunde

Kontakt
Kontakt:

Post Postao/la Kontakt » 09 mar 2016, 13:23

samoplavi je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:Netacno, bubnuo si laz i sad opet podmuklo pokušavaš je opet proturiti, ne valja ti to i ne znam razlog takvih pokušaja
Ti si jedan od oni sto sve znaju. Nisu nikakvi pokusaji samo se trebaju i nasi malo na zemlju spustiti. Uradili su odlican posao al jos kaskamo na nekim stvarima. Zasto Graovac a ne Kosoric.
Možda Kosorić ima kvalitet za repku, ali godine polako čine svoje. Graovac je dobar izbor i selektoru se nema šta prigovoriti. Valjda nas je mogao malo "pogurati".

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 09 mar 2016, 13:30

amazon je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Napisa prije mjesec dana da nasi ljudi iz Uprave su u nikakvim odnosima sa Bazdarevicem i ispade najveci neprijatelj. Mislim da ovi pozivi otvaraju oci svima koji su me napadali.
Koga je trebao pozvati iz Zelje a nije?
Aldine, haveru, kako ti ne dosadi? Danima sam sebi odgovaras... :o :lol:
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 mar 2016, 13:39

samoplavi je napisao/la:
Realno jedino blizu repr. je bio Memija da jr nastavio od pocetka igrati isto. Kosoric realno nije za reprezentacije.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 09 mar 2016, 14:37

Idemo nacionalistickim Lesinarima ubiti volju i za PL i KUpom BiH! :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.