HZ_ilidzaa je napisao/la:Vi bas ne znate sta cete od dosade.

HZ_ilidzaa je napisao/la:Vi bas ne znate sta cete od dosade.
Biban25 je napisao/la: Borac - Drina 1000
Rudar - Sarajevo 1500
Maaajko mila, sto si me rodiilaaaaa, sto me niisi u ogaaanj bacilaaaaaTrunko je napisao/la: Borac - Drina 1000
Rudar - Sarajevo 1.200
Odakle su ti podaci ? Ja na NFSBIH ne vidim nista.MortemHz je napisao/la:Posjeta - kup
Sloboda - Sarajevo 4.000
Borac - Željezničar 3.000
Radnički - Radnik 500
Široki Brijeg - Mladost DK 300
Pa nisam ja bezze lik za statistikuvirtuoz je napisao/la:Odakle su ti podaci ? Ja na NFSBIH ne vidim nista.MortemHz je napisao/la:Posjeta - kup
Sloboda - Sarajevo 4.000
Radnički - Radnik 500
JesiMortemHz je napisao/la:Pa nisam ja bezze lik za statistikuvirtuoz je napisao/la:Odakle su ti podaci ? Ja na NFSBIH ne vidim nista.MortemHz je napisao/la:Posjeta - kup
Sloboda - Sarajevo 4.000
Radnički - Radnik 500
Moguce, ne vjerujem ni ja bas da je u Tuzli bilo 1000 ljudi vise nego u BL.brile je napisao/la:U Banjaluci haman 4000. Nije bas ni mala fula.
link ?Signore je napisao/la:
JesiSluzbeno na Pecari 400
Ma na stranici Sirokog pise 400 tako da je mjerodavnije nego ovo s portala. Na stranici Borca stoji 3.000, ostali nista.virtuoz je napisao/la:link ?Signore je napisao/la:
JesiSluzbeno na Pecari 400
OtprilikeJohnCleese je napisao/la:Bit ce vise raje na 4 tekme uzvratnih susreta u kupu nego na svim tekmama lige sad u sub i ned.
Citirat cu se
Mozda je mjerodavnije ali nije sluzbenoSignore je napisao/la: Ma na stranici Sirokog pise 400 tako da je mjerodavnije nego ovo s portala. Na stranici Borca stoji 3.000, ostali nista.