Champions League 2015/16

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

JFH9
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la JFH9 » 08 mar 2016, 22:10

Evo stigla je kazna, tako im i treba kad su nesposobni.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/carola-conymegan-116.html]Carola Conymegan[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-candy-43.html]Mia Candy[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/catalina-127.html]Catalina[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/baeasian-120.html]BaeAsian[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/emily-belmont-101.html]Emily Belmont[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Get In Touch Singles [/url]

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 mar 2016, 22:17

Šezni u stilu svog mentora, Victora Valdesa :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 mar 2016, 22:25

Roma naravno mentalno nedorasla ovom takmicenju. Ovakav Real nece dalje od 1/4 finala ukoliko ih zapadne imalo ozbiljniji tim, ali izvuci ce Wolfsburg i proci naravno.
27.10.2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 mar 2016, 22:29

Nesto nije ok cim dozvolis protivniku 40 pokusaja na gol. Gdje su bekovi Rome, igraju li?

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 08 mar 2016, 22:33

leorey je napisao/la:Roma naravno mentalno nedorasla ovom takmicenju. Ovakav Real nece dalje od 1/4 finala ukoliko ih zapadne imalo ozbiljniji tim, ali izvuci ce Wolfsburg i proci naravno.
"5:0, citirajte me poslije utakmice", nemoj više pričati molim te

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 mar 2016, 22:40

"Svakako treba istaci da su sva trojica naših reprezentativaca ostavili vrlo dobar utisak veceras"

Velid Spaho vješto obmanjuje ovaj napaceni narod. Kakav ljigavac....Džeko, osim jedne šanse (koju je majstorski promašio) i jednog pasa, bio manje-više citavu utakmicu u malom džepu Pepa, Pjanić izmjenjen na poluvremenu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 mar 2016, 22:44

Vasilije je napisao/la:
leorey je napisao/la:Roma naravno mentalno nedorasla ovom takmicenju. Ovakav Real nece dalje od 1/4 finala ukoliko ih zapadne imalo ozbiljniji tim, ali izvuci ce Wolfsburg i proci naravno.
Zayebo sam se jer je Real losiji cak nego sam mislio. Ovu Romu bi nabio Mourinhov I Ancelottijev Real bar 4-5 razlike.
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 mar 2016, 22:47

let3 je napisao/la:"Svakako treba istaci da su sva trojica naših reprezentativaca ostavili vrlo dobar utisak veceras"

Velid Spaho vješto obmanjuje ovaj napaceni narod. Kakav ljigavac....Džeko, osim jedne šanse (koju je majstorski promašio) i jednog pasa, bio manje-više citavu utakmicu u malom džepu Pepa, Pjanić izmjenjen na poluvremenu.
Pa ok, Džeko osim onog zicera i nije tako loše odigrao. Druga stvar što nasuprot sebe ima najglupljeg igrača u modernom fudbalu koji ga zakide za dvije asistencije.

Zukanović solidan.

Pjanić i velika utakmica, treba li dalje ? :mrgreen:

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 08 mar 2016, 22:49

leorey je napisao/la:
Vasilije je napisao/la:
Zayebo sam se jer je Real losiji cak nego sam mislio. Ovu Romu bi nabio Mourinhov I Ancelottijev Real bar 4-5 razlike.
Ili je Roma bolja nego što si mislio? Do prvog gola su bili bolji od Reala. Dobro, možda nisu bili bolji, ali su imali bolje prilike. Možda bi, možda ne bi, ko zna. Mourinhov sigurno ne bi

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 mar 2016, 22:52

Dzoni je napisao/la: Ma kako god izadju popusit ce,iskoristite poklon kovtu,hendikep 1,90.
Jel ko sta zaradio? :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 mar 2016, 22:55

Rajaz je napisao/la:
let3 je napisao/la:"Svakako treba istaci da su sva trojica naših reprezentativaca ostavili vrlo dobar utisak veceras"

Pa ok, Džeko osim onog zicera i nije tako loše odigrao. Druga stvar što nasuprot sebe ima najglupljeg igrača u modernom fudbalu koji ga zakide za dvije asistencije.

Zukanović solidan.

Ali sve je to jako daleko od , citiram "vrlo dobrog utiska veceras".
Poenta je u ljigavcu Spahi koji falsifikuje realnost i pravi nas budalama, kao da mi nemamo oči.....naglašava šanse Rome, a ne pominje 38 šuteva Reala
Budimo relani, frajer je neprofesionalno smeće od komentatora

Previše se tim parazitima sa BHT dopušta da truju eter i zatupljuju narod, s obzirom koliko su plačeni.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 08 mar 2016, 22:55

Rajaz je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:@Rajaz Krivo. Mourinho je u tom slučaju ubo zrno u 2 susreta. Dodaj tome i mečeve sa Chelsea.

Znam da je Messi tada bio povrijeđen, ali to ne umanjuje performas navedenih Alabe i Martineza. Šta bi tek bilo da Messi nikako nije igrao kad je onako bilo ukupno 7-0?
Nisam želio potezati ovu raspravu, ali ako baš želiš možemo nastaviti poslije utakmice.
Nisam ni ja, ali ako se nismo shvatili, izvoli.

@Petarda nisi shvatio, u prvom dijelu rekao sam da je Jose izbacio Barcu i sa Chelsea, nevezano za Messija.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2016, 23:00

Real sa ovakvom igrom ispada u narednoj rundi.

Nisu mnogo toga pokazali ali su eto ipak uspjeli doci do jos jedne pobjede.

Roma je mogla napraviti cudo da su Dzeko i Salah bili malo prisebniji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 mar 2016, 23:03

Da je i babi muda bila bi deda.
U prvom su se branili i cekali kontre,u drugom cim su se otvorili primili su dva gola.
Dozvolili su 37 šuteva od toga 17 iz sesnesterca.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 mar 2016, 23:07

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Zukanović solidan.

Ali sve je to jako daleko od , citiram "vrlo dobrog utiska veceras".
Poenta je u ljigavcu Spahi koji falsifikuje realnost i pravi nas budalama, kao da mi nemamo oči.....naglašava šanse Rome, a ne pominje 38 šuteva Reala
Budimo relani, frajer je neprofesionalno smeće od komentatora

Previše se tim parazitima sa BHT dopušta da truju eter i zatupljuju narod, s obzirom koliko su plačeni.
Slažem se, ali finale je sutra na OBN-u :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 mar 2016, 23:13

roma veceras ponovo fulala real davao golove ,kakvi su ovo nesposobbnjakovici
real nema ekipe ni za polufinala a pogotovo za neko osvajanje ,jedino da ih standardno posluzi sreca pa izvuku wolfsburg pa u polufinalu neka losija ekipa a vam da se ukrste bayern barca i sve jace pa da se necemu nadaju .
ova ekipa toliko rupa ima da bi im barca dala opet 3-4 gola lagano (a ne samo barca ,bayern takodjer-uz pametnijeg pepa :D )

poslije wolfsburga i benfice real je ekipa za pozelit u sljedecem krugu jer ovo je prelose ,bar sto se tice bayerna I barce ,duplo gore bi bilo izvuc atletico psg
sto se mene tice daj barca- real (ak barca prodje arsenala a trebala bi ) da se kraljevici sto prije rijese muke ,da mogu planirat sljedecu sezonu vec u aprilu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 mar 2016, 23:33

Kao prvo, Roma me iznenadila. Odigrali su lijepo večeras, stvarali su prilike i napravili klaune od odbrambenih igrača Reala u nekoliko prilika. Ali, gubitnički mentalitet opet izlazi na vidjelo, pa jbt da su 100 prilika još imali usrali bi svih 100.

A Real je... Nemam pojma šta oni planiraju, ali kada bi ovakvi naletili na bilo koju ozbiljniju ekipu, pa žive bi ih ljudi pojeli. Večeras ih je izvukla isključivo nesposobnost Rome u završnici. Ako Zidane ne napreduje iz običnog amatera koji na raspolaganju ima veliki broj kvalitetnih pojedinaca, u solidnog trenera u roku od nekoliko sedmica, gadne stvari će im se desiti u četvrtini. To naravno govorim u slučaju da izvuku poštenog protivnika, ali pošto će izvući Wolfsburga 99% to pada u vodu i prenosi se na polufinale.

Ne sjećam se kad sam kao navijač Barce više priželjkivao Reala u žrijebu.

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 08 mar 2016, 23:34

da zaključimo priču : Real je bolji ali ne za 4 gola.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 08 mar 2016, 23:35

Samo ne Atletico - Real. Dosadna tekma koju smo toliko puta gledali. Bayern - Atletico bih najvise volio.
Inace mislim da bi Real, cak i uz slabog takticara Zidanea, napravio velike, velike probleme Bayernu. Ko god da ih vodi, kontre su im opako oruzje a protiv Bayerna ne bi falilo prostora.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 mar 2016, 23:37

barca_87 je napisao/la:roma veceras ponovo fulala real davao golove ,kakvi su ovo nesposobbnjakovici
real nema ekipe ni za polufinala a pogotovo za neko osvajanje ,jedino da ih standardno posluzi sreca pa izvuku wolfsburg pa u polufinalu neka losija ekipa a vam da se ukrste bayern barca i sve jace pa da se necemu nadaju .
ova ekipa toliko rupa ima da bi im barca dala opet 3-4 gola lagano (a ne samo barca ,bayern takodjer-uz pametnijeg pepa :D )

poslije wolfsburga i benfice real je ekipa za pozelit u sljedecem krugu jer ovo je prelose ,bar sto se tice bayerna I barce ,duplo gore bi bilo izvuc atletico psg
sto se mene tice daj barca- real (ak barca prodje arsenala a trebala bi ) da se kraljevici sto prije rijese muke ,da mogu planirat sljedecu sezonu vec u aprilu
Ma Real Madrid je najpozeljniji protivnik u sljedecoj rundi s ovakvom igrom naravno. Zalim sto je Clasico tek u Aprilu. Mislim da bi ih bas osramotili do daske da se sada sastanemo.

Oni Atletico, Bayern, Juve, PSG i Barcu ne mogu proci ni pomocu filmskih trikova uz ovu igru. PSG bi mozda i mogli nekako jer kad god ocekujes da oni nesto pokazu u Europi, oni naravno zakazu.

I nemojte se zavaravati i misliti da je Roma bolje odigrala nego sto je Real Madrid losiji bio. Pa njima je Granada stvorila 4-5 mrtvih prilika. Po meni igraju najlosije u zadnjih 10 godina sto potvrdjuje i bodovna razlika -12 , koja ce na Nou Campu se vjerovatno popeti na -15.
27.10.2020

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []