Nema vremena da nakucam 6500 postova za godinu dana, imam porodicu i zivot mimo ovog foruma

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
A sta ako lik bude one year show? Sad u ovom Lesterovom sistemu je beton, a sta ako se provali ko Sahin u Realu?anton 1983 je napisao/la:Ono kaj se ja pitam je dal je uopće realno da BvB može dovesti ovog igrača Leicestera. U neka druga vrijeme bi trebalo biti hier dammit i to je to, ali bojim se da je sad takva stvar da je za takvog igrača jedan Leicester (pa i zbog toga što je sad prvi na tabeli), atraktivnija destinacija nego BvB - bolja plača, jača liga itd...
Gerücht des Tages: BVB an Leicester-Star Mahrez interessiert
Mislim znam da ste vi debeli i da ne razmišljate o tome, al ono sam pitam.
A što ako ti dobiješ kunu, ako odgovoriš na postavljeno pitanje?kraljttbvb je napisao/la:
A sta ako lik bude one year show? Sad u ovom Lesterovom sistemu je beton, a sta ako se provali ko Sahin u Realu?
Ko moze garantovati da nece flopirati gdje god da ode?
Das wäre ein herber Verlust für Borussia Dortmund: Nach „Express“-Informationen soll sich Pierre-Emerick Aubameyang (26, Foto) mit Real Madrid auf einen Wechsel im kommenden Sommer geeinigt haben. Wie das Blatt exklusiv erfahren haben will, sind für den Torjäger des BVB 90 bis 100 Millionen Euro Ablöse im Gespräch. Bisher gab es noch keine Reaktionen auf entsprechende Meldungen.
Ovo ce se 99% i ostvariti...sve ide ka tome.sorcnapruge je napisao/la: Vrlo vjerovatno Gundo ide u City na ljeto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.